SILVER BRIDE

SJUUUUUUUUUUUUKT FIN KVÄLL! OMGZ.
ÄLSKAR LIIIIIIIVEEEEEEEEEEEEET JUST NUE IAFFFF.
Fast ne, ni skulle spelar Majestic Beast. ): MEN MASSA FINT VAR DET. :D
Massa fint folk överallt, BARA Å TAGGA TILL IMORGON DÅ HIIHIHIHHII.
PS: Jag gillar CAPS LOCK! :)
-
Bad Phil ta en bild så blev den asfin, kuung!<3

Numb

HALLÅÅÅÅ!
Hade en sjukt fin dag/kväll igår! Vi for till stan som sagt och mest kollade runt på allt, sen åpkte jag hem och åt samt kollade på morfars nya bil. :D Den är astuff, en sån utan tak, askul att åka i. ^__^ Sen for jag tillbaks till stan igen och var med Phil ett tag, sen drog vi ut på stan och väntade på att Dead By April skulle spela, vi hade ju inga biljetter, men vi hittade en plats bakanför scenen där man såg asbra egentligen. Vi väntade med Elias, Patrik, Simon och Amanda + en till som jag inte vet vad han hette, men Elias bjöd gitarristen på cigg!!!! o__o Status. Dock var jag och Phil och köpte cola då, men ändå. o: Aja, hade massa trevligt.
-
PICZ.
-
-
<3
-
Ah, akei, så bra såg vi. XD Hårde gjorde vi dock. :D
-

Haha omg. :D Igår ringde sanna mormor och frågade om hon fick låna deras hårtork eftersom våran är sönder, så kom mormor och morfar förbi idag och gav os en hårtork. x) Sen fick jag en plattång så det inte skulle bli orättvist. Kuuung. :D Jag har världens bästa morföräldrar.<3 Vi fick massa pengar till pdol också ehehhe. (: TACK!

PDOL!

GODMORGON!
Idag börjar PDOL för mig! :D Ångrade lita att jag inte åkte igår. >.< MENMEN. Ska ta 13.10 bussen eller när den går! Kommer inte hinna fixa håret eftersom det fortfarande är blött och jag blåser det inte.. men det gör nog inget för luften har varit så fuktig de senaste dagarna så det skulle väl hålla ca 15 min. DÅ VET NIII ah aki. Kommer bli en superfin helg. :D:D:D Har jag en känsla av.
-
Haha oj, skrev det för typ 1,5h sedan... >.- glömde.
MEN NU DRAR JAG TILL STADEN!<3
-

Danger - Keep Away

Halloi!
Är hemma från älvsbyn/muskus nue. Igår var vi i byn med varenda älvsby-bo tror jag! Hade en jättefin dag. :D Vi var bland annat på 'älvsbyverket' ett tag, en liksom, gymnastikhall där man kan hoppa och göra volter osv. var askul + tufft att se de som var jätteduktiga. ^__^ Men annars drog vi mest runt med folket på byn. ;o På kvällen for vi hem till Phil i muskus och typ sov osv. Vi startade hans NES idag, jag kom fram till att jag kanske har gjort fel när jag förökt starta mitt egna på senaste tiden... D': Ska prova igen, vill kunna spela Zelda till NES. Jaja.
-
NUUUU ska jag på träning (snart), så får vi se om jag far till stan ikväll, Piteå Dansar och Ler har ju dragit igång! :D Men det blir så sent efter träningen. >.< VI FÅR SEEEEEEEEEEeeee.
-
PICZ D0OD:
Sminkade pojkarna med foundation. :D
-
HHAHAH, syntes bäst i detta ljus. x) Tog dock bara kort på Philboi så.<3
-

En bro uti Geten, tyckte att den påminnde om Resident Evil på nåt sätt. o.o

Fuck

Nu drar jag till älvsbyn med världens finaste pojke.
-

Slipknot

är ett sjuktsjuktsjukt bra band!
-

We're all alone

Haha!
-
NUUU måste jag byta om så jag hinner i tid till träningen. ;o Hoppas att det slutar regna, nog för att det är liiite mysigt, men jag vill inte frysa. >.< Puss.

ZDUHZDUHZDUH! *DUNK*

TJAAAAAAAAAAH.
Nanade med Phil inatt.<3 Nu har vi ätit finfrukost också ska vi in till stan för att köpa biljetter till PDOL! (Piteå Dansar och Ler, en festival i Piteå). Ska se Amorphis på Fredagnatt och Adept på Lördagnatt.<3 Kommer bli awesome! Jaja, men nu måste jag dra, för har träning i kväll så jag hinner göra nå på stan. :'D
-
Hahhah<3

Att skriva en egen almanacka där CP-Mannen har namnsdag varje dag.. D':

http://johanwikstrand.tripod.com/cp.html
HAHAHAH<3 CP-Listan, gode så sjukt awesome! :'D
-
Stängde av allting osv, gick och la mig vid 04:00 igår, så kunde jag inte sova så städade jag rummet till ca 05:30, hahah. :D Jag är stolt så jag vill skryta aki.
-
Hade tänkt träffa Kycklingen idag. >.- Men vi får se hur det blir pga. vädret och pga. att han är en liten osmart alkis. >:@ Kommer iallafall va med Phil sen när han kommer hem! Han vann matchen som han var säker på att han skulle förlora! Duktig pojke.<3 Så nu är han i final! JAJA, jag vill låna Wall-E från Madde sen, jag tror att den kan va fin. :D:D Säkert perfect on a sunday. Aja, hoppas att det slutar regna. HEJDÅ.
-
Jag har döpt min plattång till Spanky, tycker att det är fint. (:

Sampo

BUHHHHH. Det blev ingen bowling idag heller! Fast lika bra det för det är, som sagt inte så roligt. Jag tog mig in till stan iallafall! Myste ett tag med min sjukt fina Pojke hos honom och sen gick vi in till stan och träffade folket. :'3 Är på jättefint humör right nao, borde dock sova så jag inte sover bort morgondagen. >:@
-
På fredag! Då så!!!<3

_A/SKYLIT/DRIVE_

Heiii. Har varit med mami och hällsat på mormor+morfar, sen åkte vi till willys och handlade, wiho. Tycker det är kul med lågprisvaruhus för jag är den snålaste! Hihi. Phil vann tennismatchen btw! EFTER 3 TIMMAR. Srsly, men ändå kul att spela så länge!  Skönt att vinna, fast eftersom han gjorde det så ska han spela igen imorgon klockan 8. >.< Men kul iaf. SNARTSNARTSNART!!!!! Ska vi till stan och bowla for realz. ( Nog för att bowla är en av de tråkigaste sakerna som finns menn, fint sällskap + att vi får det gratis h3h3h3h). Ha en fin kväll!
-

-

Hahah, morgonfrilla + gårdagens smink lite påbättrat! Det får duga. :'D

På tal om drömmar: This Man.

Har ni någonsin drömt om denna man?
-

-
Läste om det på EC (emocore.se) för några månader sedan. Det verkar som att folk över hela jorden har drömt om denna man! Det finns massa teorier osv. om varför han dyker upp i så mångas drömmar. (Du kan läsa mer här: http://www.thisman.org/)
-
Har ni sett honom?
Själv har jag aldrig sett honom vad jag kan minnas, men jag tror ändå det kan vara sant att många drömt om honom eftersom flera olika bilder har målats av olika människor och även fast de är lite olika kan man bestämmt säga att det är samma person!
-

-
Tycker det är lite obehagligt, jag får som kalla kårar när jag ser bilden på honom. D'X Jaja.

All It Takes For Your Dreams To Come True

Sov typ bort hela dagen idag, vaknade vid 1, har ätit frukost nu och har ingenting att göra. Phil är i Skellefteå och tävlar, egentligen var det tänkt att vi skulle dit också på trästocks, men det verkas inte vara någonting för oss så vi sket i det, h1h1h. Just nu sitter jag ute i solen, himmlen är klarblå, längesedan man såg det! Dock blåser det för mycket för att röra på sig, ahhah. Jajaja.
-
Haha, oj så fîîînt. >.-
-
BTW: Jag drömmde en asläskig/tuff dröm inattt! Det var dagen då skolan började om, allting var astjorvigt och folk var rädda för någonting... D': Jag sprang runt i hela skolan och sökte nåt tror jag. Jag träffade Patrik (o-så-söt-patrik) hihii nere i ngn källare där han hängde upp kläder, hahah, för det var tydligen hans jobb. Men vi fick veta att det fanns en asläskig tjock gubbe som skulle döda oss o__o'' allihopa på skolan alltså, så vi var tvugna att fly. Jag sprand med Patrik tills vi nästan var ute från skolan men då kom jag på att jag glömt Phil och alla hans industrikompisar, haha, så jag sprang dit och hämtade dem. Fast, jag tror att det var försent på nåt sätt, för vi blev flyttade till den elaka gubbens sommarstuga (som påminnde asmkt om CS) haha. Den hade en pool som jag och Phil gömde oss i tills vi kom på att vi skulle gå och döda den äckliga elaka gubben. Så vi for till stan. XD Så åskade det. Jag hade sjuka superkrafter för jag kunde styra åskan!! Så jag lät den slå ner i alla hus som jag trodde var hans. Men så kom jag till torget också såg jag den elaka gubben så jag använde mina sista krafter för att lyckas döda honom. (Jag var västa Pikachun) Jajaja, sen så blev alla glada och jag var den stora hjälten i dramat! :'D

Braille (For Stevie Wonder's Eyes Only)

Kom hem från stan för ett tag sen! Som vanligt ändrades våra planer men jag hade massa trevligt iallafall!! Nu snackar jag med Indianen på skype så ska vi spela CS om det lyckas! :'D BYYEZ.
-

We'll Sleep When We're Dead

TJAO!
Phil var jättegullig och vaknade klockan nio för att komma till mig i morse.<3 Vi åt frukost osv. så åkte vi + Sanna och Madde till Phils lägenhet där vi fixade oss inför stan. Pontus kom också ihihhii jajaja, jag köpte ett halsband med ett kors, tycker såna är asfina, kolla tha picz sen.
-
NUUUU ska vår familj + Phil åka till farmor och äta våfflor med släkten på papis sida. :'3 Trevlarns! Skriver sen!!! - om inte så är jag och bowlar i stan med folket. PUSS.
-

Vi är kära. *__*

-


Hopes Die Last - Thanks For Comming

Bakade bröd idag igen, denna gången lyckades det faktiskt! Dock hjälpte mig mor mig liiite. MENNN det åskar så jag måste gå!!!! o__o
-

I'll go crazy for no reason
Because I can't stop that voice inside my head
Anyway your hands are getting cold
So run away before I start to burn

DUUUMMDUMDUMMTITITIIIIIZIZIZIZI

ÅH, har inte ens klätt mig ännu! Känner mig gode världelös. -.-' Detta ska inte bli en vana! Som tur var har jag träning snart, dock inte myrfotboll pga. det dåliga vädret. Men woh! Nu ska jag dö, bye.
-
fml

Marilyn Manson,

han är jag också kär i.


Woooupsiiiii.

Jag tror inte att han hann blogga igår ens, hihi. Vaknade vid min fina Phils sida, gjorde frukost åt alla. Fixade mig i flera timmar. -.-'''' - Drog till stan! Vi gick runt där, faktiskt mest för att shoppa denna gång. Hittade ett par "fake converse" heheh, märket Firefly istället, från Intersport. De kostade bara 90 kr och Phil betalade den sötungen. D:<
-
Tack världens bästa.<3
-
På kvällen följde vi Maddes mamma på Willys och handlade, trevlarns. Sen åkte vi tillbaks till Madde där jag och Phil gjorde en simsfamilj, det var ärligt talat inte så träkigt där eftersom de har alla spel + har laddat hem massa kläder/ansikten osv. :D Fast vi blev ändå less efter ett tag och tog de bara lungt! Vi åkte hem igen vid 11 och fixade oss hahaha, for no reason. -.- Jaja. Sen sov jag.
-
Vaknade vid 7 idag då det åskade. O___O Det åskade inte lite kan jag då bara säga. D': Det var sjukt läskigt, den kan inte varit långt bort! Men somnade om när det lugnat ner sig.
-
Jag vaknade typ för en timma sen, det är ingen idé att vakna tidigt ens, alla andra sover ju. -.-' Så jag lär inte ha speciellt mycket att göra till klockan 17.40 då jag ska fara och träna på någon myr i ödemarken (blåsmark) hh3h3h. Men det kommer mest troligt bli jätteroligt! Vi ska spela myrfotboll, hihih. Jaja, nu ska jag äta frukost, pusss.

People = Shit

Idag ska jag faktiskt åka till min farmor och hjälpa henne måla om hennes trädgårdsmöbler! AZUM. Träning igen klockan 18.00, efteråt vill jag bada nu! D:< DET ÄR DAGS. Men vi får se.
Hihi, puss. *:

SCONES

Läste på facebook att någon fått scones eller nåt till frukost, så jag tänkte vara snäll och baka lite åt mig, Sanna och Madde. De blev jättefina faktiskt, faaaaast ehe. Lite brända på utsidan och degiga på insidan. D'X Så de gick inte riktigt att äta, hahahah. ))): Jaja, jag måste ju börja någonstans.
-
-
Hahahahha. :c
-
Just nu ser jag "Tillbaka Till Framtiden ll". Den är fin. c': Snart kommer Phil så får vi se vad vi hittar på! Ikväll har jag första träningen efter uppehållet *påminna mig själv*, det kommer bli kuuuul. :'D

Wretched world

Sjukt tråkigt har jag! Bara för att jag är sjukt lat. Döda mig nu, sjukt fort. -.-'

Vinn en iPhone 3GS med Telia!

Hur sjukt skulle det inte vara att vinna en iPhone laddad med 1000 spänn, srsly?
I have to have eet. D:< Här kan du läsa om hur man gör om du vill tävla: http://feber.se/teliamax25/
(fast det tycker jag inte att du ska göra, jag ska vinna ju).
MEN JAG MÅSTE FÖLJA REGLERNA TROTS ALLT.
-
http://feber.se/teliamax25/ - Använd länken för att komma till sidan!
-
SVAR OCH MOTEVERING: Svaret är 5000 fria sms/månad! Jag känner att en iPhone är den enda produkten från det älskvärda företaget Apple som skulle göra mitt liv komplett! En iPod räcker inte hella vägen faktiskt, med en iPhone skulle jag kunna göra allt. Verkligen! Den har så många otroliga finesser som jag redan studerat så väl, ordet "mobiltelefon" är inte stort nog för att namnge denna apparat. I can't wait until I have my own!

Thank You Angel

Igår åkte jag till IKEA, var väldigt trevligt faktiskt, hann inte bli less ens. :'D
Efteråt for jag till Maddiiiie, sen kom Phil, sen åkte vi hem blabla, lyssnade på musik som bara jag gillar och såg en asgammal film som bara jag tycker är astuff, jaja.
-
Idag ska jag städa! >;@ Sen får vi väl se vad som händer och fötter!
-
Just stay with me forever.

<3

ÅÅÅHHH SUG PILLESNOPP.
Jag måste köpa en ny iPod med 16GB,
jag KAN inte radera mer låtar, srsly, uhuhu. ):
FAAST iPod Nano med kamera är typ
bara 200kr dyrare hiihih, en sån vill jag ha!
-
En grön tror jag!
-

Hahah.<3 Måste ha!

TJAAAAAAAAH

Idag har jag typ inte gjort ett piss! Phil är här och vi drygar bara, ikväll ska vi fara till svensbyn kanske, där pontus bor och hällsa på! JAJA.
-
Från igår, haha.

Sick!

Kom just hem från norrstrand! Vi badade där istället för på piteå havsbad, eftersom det var liiite molnigt och blåste så. :'D Hade massa trevligt! Ikväll blir det att sova i tält igen! Denna gång med Madde också. AZUM.
-
lol. c:

MY HEAD HURTZ.

Jag ska nana nu.
Drog till stan sen idag, med Phil. Vi gjorde typ inte ett piss, träffade folk. Sen åkte jag hem och såg Shutter Island, den var fin. Nu har jag spelat CS men jag är för trött, puss.
Btw, hoppas det blir fint väger imorgon!!! Annars. >:@>:@
-

Bild från i vintras!

I JUST CAN'T WIN

Kom precis hem från skellefteå! Har varit och shoppat där idag med Mami, Sanna, Madde och Philpojken! Hittade dock bara ännu ett par shorts, mörkblåa mjukisshorts denna gång! ,MYYYYZ." AH. Nu tror jag vi ska gå ut i det fina vädret! Jag hatar att det är så fucking dåligt väder på morgonen då man vill bada. ): Jaja, puss.
-
H4RDKÅR.

You can have it all, my empire of dirt,

Nu är jag hemma från stadsbesöket! Hittade massa saker (på rea) hihii, mörka jeansfärgade shorts från JC-rean, svarta Cheap Monday-shorts från "Cirkus sale" OCH en rosa kort cardingan från Carlings! Hade väldigt trevligt, längesedan jag träffade Fredde! >;o Efteråt gick jag till Phil, så hade han inte stigit upp ännu och klockan var 17.00. -.-' Vi såg iallafall lite av den sjukt bra filmen "8 Mile" men Eminem. OCH SÅ VIDARE. Så åktw jag hem och åt våfflor! Nu vet jag inte vad jag ska göra, Phil kommer nog sen så får vi se vad som händer, hihi.
-

I will let you down, I will make you hurt.

NU DRAR JAG TILL STADEN MED FREDDEBOIII!
-

Piteå havsbad!

Haft en sjukt fin dag på stranden med Phil, Sanna och Madde. c: Tror jag kan ha fårr liiite färg iallafall, hihi. ^^ Sen var det nog första gången på hela mitt liv som jag badade på riktigt! Grymt kul. :D Jaja. Tog inga fina bilder sååatteeeh:
-

Gay-test.

http://existenz.se/out.php?id=25523
Några dagar gammal men.<3
"*May not be true" - HAHHAHAHHA!!!!
-
BTW: Åker till Piteå havsbad imorgon! Om vädret tillåter dvs. >.-

T H E P A S T !

HALLOJ.
Igår väntade jag nästan hela dagen på att fara till stan. Fast som tur var var stadsbesöket värt väntan! Det skulle vara crousing, fast det failade väl lite i guess, träffade iallafall asmycket folk.<3 Min pojkvän försäkrade mig än en gång om att han är världens bästa. Hihi. Jag har massa anledningar till att vara glad nu! Aja.
-
Idag åkte jag och sanna till hemlunda för att sola litegran. Fast det var gode tråkigt så vi åkte hem efter ca 1h. Ikväll ska jag till Phil i staden så får vi se vad som händer. ^___^ PICZ d00d:
-
-
-
Jag lånade liutegrann av Sannas gamla löshår. ^^
-

-

Hah, crazy scientist.
-

Så ser mitt tak ut nu, hihi.<3

uhuhuh

Mår inte speciellt bra idag heller. D: Vi åkte till staden kring 2 för att shoppa, men var verkligen inte på humör. Träffade folk som skrämdes osv. uhu. Phil köpte asfina byxor. :D aja. Ska spela MAriokart med Sanna nu!
-
lolol. >.-

I Wanna Be A Kennedy

^ HIHI omg, den låten spelades på one tree hill. ^__^<3
Har haft en riktigt dålig dag idag. eheh, humöret har gått upp och ner hela tiden, hahah. Just nu sitter vi och se One Tree Hill och myser ihih, jag måste trappa ner på datoranvändande.... och sockeranvändande. D'':
-
Min och Sannas middag idag, vi kommer dö när vi är 20...
-

Roses For The Dead

Jävla hormonpiller.</////3 Jag är sur hela frikin tiden. Igår började jag gråta då mamma och pappa sa att vi skulle få vara ensamma hemma idag, för sist vi var det så berättade pappa att Marilyn Manson hade ställt in sin konsert när han kom hem. ): Jag fick tillbaks mina gamla känslor. D': Idag har mitt humör växlat upp och ner hela tiden också, ena sekunden är jag glad och andra vill jag bara gråta.
-
Är hos Phil just nu, jag vågar inte äta här för han diskar nästan aldrig så jag vill gå till Subland menneh. ): Palla slösa, så jag mår asilla för jag är hungrig, sug snopp. Så diskar han nu, åh, sötast i världen.<3 Men jag vill ändå inte äta euw.
-
Snart är tvätten klar så kanske kan åka hem och äta. H3h3h3hh. HEJDÅ. >:c
-
Bild från Sannas examensdag. c:

FUCK LYFE!!1

Är på väldigt dåligt humör for no reason.. XD
Tänkte fara på PHB idag, men vädret lockade inte 10.30 i morse. Nu skiner solen men jag fastnade vid Resident Evil 4 tills typ nyss... jaja. Ska försöka ta mig till stan och köpa häftmassa nao, vill sätta upp mina posters. >;o HA EN FIN DAG!
-

- Jag gjorde den på stylewars.hu för ett tag sen, hahah det är frikin kul. c:

GET BIIIIIIGH *huh*

ASSÅ JAG VÅGAR INTE FYLLA PÅ MIN IPOD FÖR ALL MUSIK KOMMER INTE RYMMAS OCH DÅ KOMMER DET BLI JOBBIGT. :@
-

- ASGAMMAL BILD!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
PS, DAGEN: vakna, 14.00-fika, hemlunda/bada, stan!

Buh.

Skriver om dagen senare! Känner mig sjukt obekväm.
Nu blir det Ugly Betty ser det ut som. ^__^ HÖRS.

Holy Star Waterfall

Vi ska tälta inatt, hihi. Dock tycker Phil att vårat tält inte borde räknas som tält. Ehe... D:
AKEIII, och nu hade vi tänkt bada, fast först vill jag blåsa upp båten så jag slipper bli blöt. Bada är nog det värsta som finns, uhh. >_<
PS: Mentos måste vara det godaste i hela världen!<3
-
-
JAG VILL SPELA ZELDAAAAAAA. )))): buhuh.

Bad Blood

Vaknade vid 13:00 idag efter massa äckliga mardrömmar... D:
Jag var jätteparanoid innan jag skulle somna också, det är enda gångerna jag får svårt att sova. Jag ville skrika på Sanna när jag inte vågade sträcka mig ner för att tända lampan, så startade mobilen och lös sedan upp allt för att få på lampan så jag kunde sova tryggt.
-
Har hunnit städa litegrann, borde bli klar innan Phil kommer hit, jag kommer seriöst bli sjuk om jag inte gör något åt röran. Jaja, ha en bra dag!
-

Ganska gammal bild, wuh!

Remember: Cry a river, build a bridge - and get over it!

Dagen har varit både bra men också den sämsta, i perioder, hah, den ser ut att sluta som den sämsta. Cyklade till stan med sanna och madde som släptåg för att vara med Phil och burken! När vi tagit oss in till staden efter vissa komplikationer (som förövrigt gör mig sjukt arg) träffade vi massa älvsbybor osv. Vi kollade på f95 finalen, Storfors mot Öjebyn där mitt lag, Storfors, faktiskt vann! AZUM. Sen stannade vi vid bowlen och där och for runt eh. >.- Picz:
-
-
Bobby tror jag han kallades, han är helt sjuk! Gjorde massa tuffa saker med cykel, sen kunde han också stå på asfalten och göra massa tuffa volter som kallades olika coola namn, shit. D: Han är min andra pojkvän dessutom. Hihi.
-
Våra humör har gått uppåt och neråt liksom dagen gjort, eheh puss. *:
-
När älvsbyborna åkt hem gick vi hem till Phil, då somnade jag direkt, hah, var astrött! Halv 9 ringde mamma så for jag och hon och övningskörde, jag suger kuk, riktigt säkert. -.-' Det första jag gjorde var att försöka starta bilen utan att hålla ner kopplingen och ba BBBBRRRUMMMM, så började det lukta asmkt brännt. >_<'' Aja.
-
Sen verkar det inte bli nå Getaway rock fetstival, dock kanske det är lika bra, större chans för sthlm i november! Också hade jag nog blivit lite besviken på deathstars som spelar högst 45 minuter klockan 2 på en festival.. D:
JAJAJAJA, vi får se hur det blir!

'cause I'd bleed my heart out to show

^ *emo*
-
Det var läskigt att dömma faktiskt! Även fast jag bara var linjedommare. Kändes som om mycket låg i mina händer, föräldrarna var galna, tränarna också, ingenting var rätt enligt det förlorande laget. Men jag beundrar verkligen huvuddommaren, han kunde sin grej! Aja.
-
Efteråt gick jag och Phil till Nolia där det var PSG-disco! Fast vi var bara utanför med massa tuffa personer. För jag är frikin hardcore. Aki. Så for vi runt i stan osv, har haft en väldigt bra kväll iallafall!
-
Funderar på att gå och sova tidigt idag... får väl se. :c
-
-
NATTINATTI!

Philiph Lundberg

-
-
-
Jag och han är sötast i hela världen.
Jag älskar dig!

Sing For The Moment

Har varit på kyrkmarknaden och ätit munkar med Sanna och Madde osv. idag!
Tittade på asgulliga gammelgummor och gubbar som dansade också. *__*
Nu ska jag till Svensbyn (som det tydligen hette) och dömma matcher tills 21.00!
Sedan blir det att åka till Phil så får vi se vad vi hittar på. ^__^ PUSS! *:
-
ORKAH.

FINALLY!

Äntligen är jag klar med min header (som är gjord i paint...) ehe.
Är asnöjd, även fast jag småtattade babycakes färger. (a) GODNATT!

Majestic Beast

Har haft en väldigt awesome kväll med Elias och hans fina kompisskara!
(vågar inte uttala mig på något annat sätt pga. kritiken jag fick förra gången...)
Vi kollade bland annat på invigningen till Piteå Summergames (fotbollscup) osv.
-
Imorgon blir det kyrkmarknaden med sis och sedan att dömma matcher för PSG i sjulnäs, azum. CHA CHAAAAAAARÅ!
-
Mårten har gått och blivit en riktig fotbollskille såhär under summergames!
-
Jag saknar min sjukt fina philpojke.<3 Itz insane. >.< Men nu hoppas jag att alla hejjjar för att det ska gå bra för han på tennistävlingen! Vi syns snart ju.<3

PITEÅ SUMMERGAMES

lul.
IDAG har jag arbetat i kiosken på heden för Piteå Summergames!
Jag tyckte att t-shirten man fick var assnygg. :D hihih.
Nu ska jag byta om så ska jag cykla <---(omg) till stan för Sanna
har moppen och Mami och Papi ska in och ville vara hällsosamma...
Ska träffa Ludde osv. hoppas jag, så vet jag inte vad de tänkt göra. >.-
BLIIIIR NOG TREVLIGGTTTTTTT. HADETBRA!

EVERYWHERE I GO

Idag ska jag jobba för SAIK på Piteå Summergames i kiosken på heden!
Vi får väl se hur det går, KAN bli kul faktiskt. c: Vädret är iallafall super,
hoppas jag hinner bli liiite brun i dendär lilla lådan jag spenderar dagen i...
Ikväll ska jag vara med Ludde osv, vi får väl se vad som händer.
SKRIVER MERA SENARE! NU SKA JAG BYTA OM ÄNNUMER. -.-
Saknar redan Phil som åkt till Kalmar eller nåt för att spela Tennis i helgen. ):
Även fast det bara är några dagar är det hemskt eftersom jag är van att träffa honom varje dag.<3

SNUFF

Har varit i stan nästintill hela dagen! TREVLIGT.

Äter pasta och vegetarisk sås nu för jag gillar inte mat från sunes. >.-
NATTMAT SÅ JAG ORKAR HELA NATTEN!!!!! Ehe, så är jag redan trött.
VÄRLDENS FINASTE LÅT:

Danger - Keep Away

Blev sminkad av proffisionella make-up artists. ;)

RSS 2.0