PDOL

Jag har bara varit där 2 dagar, på dagen.
Jag valde att inte förstörar ca 300kr på att se nåt band jag inte gillar.
Jag ska ju sen Bring me the horizon till hösten ändå.<3
Men jag var där i Torsdags med Emma och B.
Sen var jag där igår med Emma och Elias. Hahah.
Men vi gick mest på stan, typ. lol.
Idag har jag inte gjort nåt alls, eller mjo, städat lite har jag faktiskt.

EHMMMM.


HEMMAA!!

JAG SKA BERÄTTA OM VECKAN I DETALJ TYP. :D

LÖRDAG:
Vi åkte tåg. lol. Det var trevligt, fast 18 timmar eller nåt. D:
Jag kan tacka min iPod ihihhi.<3
SÖNDAG:
Frammeeee! Vi fick bära våran tunga packning ända till skolan. Det var jobbigt, sen gick vi och åt och köpte pokemonbollar typ en bit från skolan. Sen gick vi tillbaka och typ bäddade. SEEEEN åkte vi till Liseberg. :3 EEH. Sen åkte vi hem och sov.
MÅNDAG:
Vi spelade vår första match som vi vann med 2-0. :D Sen åkte vi hem, duschade sen åkte vi på invigningen<3 vi träffade engelskmän som pratade asfint. Dock inte på svenska. "You are sn-ygggkk", eller eeeeeeeeh. ._. Men dom var trevliga, en var supersöt fast jag sa inte det till han och jag ångrade mig. ._. lololol.
TISDAG:
Vi spelade vår andra match mot USA:are, den matchen blev lika tror jag. D: sen dushade vi och sen åkte vi till Liseberggg.
ONSDAG:
Var typ likadan. Vi spelade lika mot ett bra lag. Sen åkte vi till Liseberg ett tag fast vi for hem för emma kände sig dålig. Då var vi på rummet och malin och frida provade mitt löshår oså. HEHEH. Men det var kul mee.
TORSDAG:
Hade vi en lite tidig match mot AIK, från stockholm, våran första A-slutspelsmatch, dom var tydligen asbra. Vi förlorade med 5-0. Dock var det mest för att vi hade otur. D: Sen dushade vi, fixade oss lite och gick på stan ett tag. Sen tror jag vi gick på Liseberg igen ett tag. o:
FREDAG:
Vi vaknade, gjorde oss klara för att sedan gå på stan. Vi träffade Malins kompis Oskar som har ett supercoolt band, hahah. Sen på kvällen gick jag, emma och malin på discot. Det var väl kul, men jag tror jag blev sjuk därifrån. För det var varmt som en bastu och då det är varmt sprids bacillerna bättre va? T_T Sen sov vi.
LÖRDAG:
Vi packade ihop allt, gick ner och väntade på bussen, fick glass ihihih och eh var halvdöda. Sen åkte vi till tågstationen, sen gick vi på stan ett tag och jag var typ död. Sen satt vi oss i tåget och då dog jag på riktigt. Eller jag sov nästan hela tiden från 18.00 till 08.30 nästa dag. Jag hade feber fer sureeee. T_T
SÖNDAG:
WOHOO, idag kom vi hem!!! Jag har varit på släktträff så alla vet. Det var inte så kul. D:
Jag fick mina tröjer me, puss. *:
ENGELSKMÄNNEN.


JAG STÖDDE SVÄLDANDE EJDRAR ME 3 KR. *__*


sött, invigningen *:


ALESANA<3


WWOOOOSHHH!!!!

NU ORKAR JAG INGE MER HEJDÅ. 8D

GOTHIA HERE I COME

HIHIHIHIHIH OMGOMGOMG.
NU OM CA 23 MINUTER KOMMER EMMA OCH DÅ ÅKER VI TILL TÅGET TILL GOTHIA.
Hoppas det blir kuuuuullll!!!! OCH ATT VI KOMMER LÅNGT HIIHIH.

OMG.

JAG HAR SÄKERT GLÖMMT NÅT. ;_;

JAG ÄR HYPER

ASDFGHJKL


RSS 2.0