<3

                                                   

november blessing<3

jag kommer aldrig att lessna på hans låtar dom är <3

Igår:
fick vi tillbaka matteprovet, hih, det gick superbra. 39/45 och 8,5/11. :'D
Sen gjorde vi tyskaprov och det gick inte bra alls. ):
Sen gick jag (me fredde som lite trevligt sällskap) till busstationen där jag träffade Ludde och Elias. Sen var jag med dom först hos Elias och hade det mysigt och sen hos Ludde och hade det mysigt hah, vi spela Zelda och annat. ^___^ Jag hade mycket trevligt.

Idag: Åkte jag med Sanna till Luleå och köpte massa saker. O: Nya svarta Jeans för dom nöts på knäna typ, hah, nagellack, hårspray, sudd... .__. justdet ett halsband jag aldrig kommer använda. och mat. lulz. Sen har jag inte gjort nåt utom haft typ panik idag, ska försöka städa nu. FÖRRÄSTEN VET JAG HUR DET KÄNNS ATT VA PANK NU. :'D awesomeness.

 

Men somsagt, städning nu, sen zelda om jag inte hinner somna hah.<3


i mean i'm like a freakin lollipop i'm really freakin sweet

Vi hade jättesovmorgon idag, till klockan 11.40?
Sen såg vi bara film på lektionerna. O:
Sen gick jag till stan med Ludde. Jag köpte en liten uttöjning så nu har jag börjat töja på andra örat också, awesomeness.
Det var trevligt tills Jocke kom... HEHEHH.
Nu ska jag se idol. O: fast jag borde plugga, för vi har matteprov på fredag, sedan tyskaprov + soprov nästa fredag och inlämningar. <///////////////3


It's not rain you rapist warewolves, it's God pissing down on you.

HEJ.
TITTA JAG SKRIVER HÄR.
hm.
Bara för att det ska ta längre tid med svenskareccention... T_T <//3

Igår var jag med Ludde och Elias och folk som kom och gick på stan och hade trevligt efter skolan, det var inte läskigt. Nu efter skolan måste jag plugga, det är läskigt för jag gör inte som jag måste.
Vi hade långt hål idag då gick jag och emma på stan med en läskig stalker som kallas fredde. zumg.
Jag köpte blekningsmedel för att jag har utväxt och jag visste det innan igår faktiskt, sen köpte jag en mascara som Ida tyckte att jag skulle köpa typ i början av sommaren? ): Titta vilket inflytande hon har... eller vad det kallas. EH.HEJ DÅ INGEN


Andy Sixx

OMG VILKEN VACKER MÄNNISKA!
RSS 2.0