FRÅN BILDDAGBOKEN

ÅH ÄLVSBYN.<3 (och Adams mammas säng ahah)
Kvinnliga sebbo - asrape i CS - Nicke med sitt 80krs-godis!
-
FREDAG: åkte vi till älvsbyn, grät på byn ett tag tills vi åkte och lanade hos Geten!
Jag har blivit ännu bättre på CS nu tror jag. :D HS-ade både Alle och Geten, omgz.
Vi var på resident evil-bron mitt i natten också. o.o SCCARRYY.
Hade massa trevligt där, sov på golvet med Phil, aw.<3

LÖRDAG:
Då var vi mest hemma i Adams alla hus med några och hade det mysigt.

Hans pappa bjöd på mat, kasta pil-lektioner och massa sängar, aww. :D BTW:
Phil och Adam krockade med moppen i en lycktstolpe.......... Phil fick massa ont.
JAJAJJAJAaa, fuck jag är redan less på å skriva, inlägget tar tagit 1h och skriva hittils.
-
SÖNDAG: Var vi i byn men älvsbyborna, sedan spelade jag match där med a-laget!
Vi förlorade men vi skulla ha vunnit, alla missade massa lägen, jag sköt fucking stolpe åh.
Sen sög dommaren pillesnopp ne nu blir jag sur nu ska jag vara mer social på skype,
har säkert glömt massa, hejdå!
-

-


asdfghjkl

AH NU GÅRE ÄNNU BÄTTRE TOM.!
Vi har varit på runescapebron. o.o omg. I KOLMÖRKRET! Asläskigt.
Så trodde jag att robin var en zombie. ): åh.
HÄR ASRAPEAR JAG BURKEN:


LAN

LAN @ ZEH GOOOOATH!!! HS-ade alleballe första gången vi möttes. ;) Han är bäst av alla! Fick ändå inte spela pcw nu suk kuk jag är bättre än alla. -.- Nu ska jag gråta fast nei.
BTW - HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA.
Ah.
Hejdå.

BUH.

ORKAR INTEEEH.
Min dag: Skola - Phil - Träna - Phil - Sova.
Så lär de flesta dagarna se ut framöver.
Puss.

SCHOOOOOOOOOL

Åh, denna dag har gått hur sakta som helst. T_T Fick sluta tidigare på alla långa lektionerna vilket skapade enorma hål. -.-' Jaja, fick iallafall vara med min finaste phil.<3  Slutade ca 15:00 också träffade jag Elias som skulle vara med PAtrik och Adil så hade de tänkt ringa mig så jag följde och umgicks med dom ett tag, tills 16:30 då jag trodde att phil slutade, då jag jag till ham. ^__^<3 NUUU! är phil här och jag ska sluta va osocial och kramas, puss!

Machinegun

Träningen gick sådär, var astrött. >:c Fick veta att jag inte var den enda som blivit av med pengar under förra träningen. + att en tjej blev av med en ring senaste matchen vi hade. Låter lite skumt! Men ah. Ska försöka nana tidigt idag, även fast vi har lite sovmorgon. O: Jaja, hejdå!
-
Åh, jag är helt beroende av denhär låten. D'X Elias har bäst musiksmak in zeh world! Lovar.
-
<3 och eliasmusik.<3 och världen och phil.<3 och inte skolan. >:c

åh skype<3

Hade bara 1h skola idag, stannade ändå kvar med väntande folk tills typ 12.30. O: Var med Phil tills han skulle spela tennis! Då åkte jag hem och såg tv och nu är jag o så trött så det blir jobbigt med träning. ): Men aja, det måste göras! Hejdå.
-

One more word, I will kill her direct.

OH EM GEEH.
Om ca 30 minz måste jag åka till skolan. ): Hemskt!
Hoppas att vi inte ska göra något idag, haha,
och hoppas att ekonomi är en inteplugga-linje. c:
-

;_;

Satan vad svårt det var att ta farväl av Phil idag, känndes som om jag tog farväl av sommaren och friheten och allting också. ;_; Jaja, skola imorgon.</3 Borde verkligen gå och nana nu! Ska jag också, när jag är klar med att prata på skype. Haha, men natti. *:
-
Jag känner mig extra spion idag, camar mit Phil. <3

END OF THE SUMMER.

Jag gick och la mig kring 5 igår? Sanna och Madde och Adam var här och vi höll på hela natten! Jag som skulle sova tidigt. >.< Men jaja, en bra sista sommarlovsnatt var det iallafall! Synd att inte min Phil var här bara. :c Aja, nu är det ännumer folk här! :D Jaja. Vi får väl se vad som händer senareee, byyyez!
-

Gammal cookiebreedsign haha. :D


Machinegun

Åh, jag kommer att sakna långträsk. ): Lägger upp bilder därifrån kanske ngn gång om jag ids! Drog till Elias och var med han och Adil och Patrik senare på dagen, hade massa trevligt! Vi gjorde väl allt möjligt... >.- aja. Nu är jag hemma igen! Sanna och Madde och Adam är här och alla ska sova i mitt rum. D:< Bara för att sanna inte vill stöka ner. ): Jaja, ska vara social, hejs!
-


Varför är allting så fint? ):

Vaknade före klockan 10 med Phil så att vi skulle hinna laga regäl mat till honom så att han kan spela tennis ordentligt. :D Ska till Långträsk sen när mami kommer hem, måste ta farväl av denna fina stuga som funnits sedan jag föddes. ): Morfar har bestämt sig för att sälja den. D': Sen får vi väl se om det blir nå mackor till Adil och Elias!? HEJS.
-

PUSSSSSSSSSSss

Phil vann matchen min lilla tennisbög.<3 Sen drog vi till han och sen till hallen och sen hem och dampade sönder hela tiden, ahhahah, jajaja typ så, har haft astrevligt varefall, puss!
-


åh

Jag är på asdåligt humör right nao.
Blev av med ca 400 kronor när jag tränade igår, får skylla mig själv i guess men iallafall. >:@
Köpte massa i luleå iallafall. En tröja, en bh, foundation och två linnen.
Ska se tennis ikväll tror jag, puss.
-

seh shirt, påminner om oliver sykes tattuering.

LULEÅ

-
NUUU! Drar jag till luleå stad och shoppar loss med Sanna och Madde! *:
LYCKA TILL PHILPOJKEN PÅ TENNISTÄVLINGEN!

Next to you my nightmares turn to dreams at their best.<3

åh, musik.<3
-
EHHEHEH. Sorriii för att jag inte har bloggat någonting idag. >.- Inte mitt fel, säger vi. AJA, jag vaknade med min superfina Philpojken viv min sida, han hade typ inte kunnat sova nåt ens aw. D'X Stackarn.<3 Jaja, sen åt vi frukost allihopa osen dron vi till farmor! Sanna skulle lära sig ekvationer och farmor tycker att matte är kul. c: Jag och Phil satt och målade tekningar aw. :D Jao, sedan spelade vi familjespel och var allmännt söta. *__* Sen kom mami och så följde vi henne och handlaaa sen hämtade vi en elgitarr hos phil som jag ska få låna. o_o<3 astuff är jag. SEN tränade jag fotboll och hade trevligt, och sen åkte jag in till stan och var med philpojken igen, vi försökte spela tennis men det var för mörkt. Åh jag orkar inte skriva nå mer. >.<
-
Ser verkligen INTE fram emot skolan! Saknar redan Phil som ett cp, vi kommer inte ha lika mycket tid för varandra då. ;_; åh. Heidå.
-
Philiph, min Philiph åh.<3

Vampires Suck

Det blir bio ikväll med Phil, Madde och Sanna! Vi ska se Vampires Suck, tror att den kommer vara asbra. :D Ser oth nu, köpte ingenting på stan blabla. >.< Men ska spara mig till luleå på fredag! ork it. >:c Träning snart, hejdå!
-
åh.

Sluta ta mig på kuken stellan!!!

Har varit med morfar och övningskört hela morgonen, kom på nu i slutet att jag gjort helt fel hela tiden när jag släpper kopplingen.. D'X aja. Nu när jag vet kommer det förmodligen gå bättre! Ska till staden nu med sanna och madde ett tag! Sen åker vi med mami hem så har jag träning klockan 18:00! EFTER DDEEET kommer philpojken.<3 AZUM, älskar att ha dagen någorlunda planerad!
-
Inte idag men anywayz.

HAHAHHAH

Sitter här och tittar på Fucking Åmål med Madde och Sanna, jag saknar sönder min Philpojke. ): Han kommer inte förens efter min träning imorgon. >.< Men det blir väl bra. Åh, skolan börjat snart sug kuk. >.< Jaja, ska försöka nana snart. D': Ska övningsköra imorgon på morgonen tror jag! Kommer iallafall vakna fort, aja hejdå.
-
buh, nattinatti.

OMGGGGGGGGGGGGGGGZ!!!!!!!

Idag när papi kom hem från jobbet hade han med sig biljetter till Bullet for My Valentine-konserten där Escape the Fate och Funeral For a Friend är förband till mig, han och sanna. ^_^<3 Så jag ska alltså dit, hotell och allting är klart och bokat och jag kan inte vänta! Kommer bli ett minne för livet! Åh.<3
Jag känner att jag är nästintill komplett, synd bara att vi förlorade matchen och att det finns jälvla störda personer här i världen som jag stör mig på. (:
HIIHIHHI, nu ska jag dela med mig av lite kärlek!
-
BULLET FOR MY VALENTINE:
-
-

Min favoritmusikvideo med bfmv!

-

ESCAPE THE FATE:

-

-

10 miles wide.<3 åh snyggingar!
-
FUNERAL FOR A FRIEND:
-
-

Favoritlåten med ffaf.<3

The Virus Of Life

Vi åkte aldrig till stan idag, har typ inte gjort ett piss. TUUR att Phil kommer hem imorgon.<3 Ska övningsköra då också! Aja, har packat lite fotbollsgrejs, typ snaaart ska vi äta och sen cyklar jag upp till heden för match! LÄSKIIGT. Nyss var jag astaggad, men nu är jag mest nervös. >.< Aja, lycka till till mig själv!
-

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, jag väljer därför att skratta, du är inte värd minsta lilla tår, äckel.

HahahHAHAHHh ååååååh, aja, life is life.
-
Ser TV mit meine schwester jetzt. >.- Omg, ska gå tyska nästa år också. XD Kommer faila.. aja. Madde kommer snart också, så ska vi tydligen se OTH, eller ah dom men jag ska också titta. Sen tror jag vi ska till stan, jag måste köpa nytt smink och linnen! Frågan är dock om jag ska vänta tills fredag då vi ska till Luleå... aja. Sen klockan 19.00 har vi match på Heden! Mot samma lad som sist, men idag kommer vi att vinna, jag mår 10000ggr bättre, jag ska göra hattrick, ahahha, aja. Nu förtsäter jag skicka ilska till en viss person... byez.
-

-

Åh, drömde om rea på carlings och att jag var i paris och träffade slipknot.. ville inte vakna..


USCH!

TUR att jag har en anledning iallafall!
-
-
Jag ska ta mitt liv litegrann nu åh, man gör inte så!

SNUFF <33333333333 omg, slipknot.<3

Innan jag visar bilderna från älvsbyn ska jag först och främst dela med mig av min stooora kärlek till bandet Slipknot.
Åh,<3333333333333333333333333 -älska!
-
Åh, vad söt jag är!
-

Vi hade våra fina terapimöten!
-

-

Nickes (farfars) snygga mååf!
-

-

Han älskar henne...
-

Jag älskar honom!
-

Nicke med acne...................... :c
-

Jaha vad har hänt här då madde...? >.-
-

RIGHT NAO! Nyduschad och nytränad! Äter choklaad. ;) Kommer dö i hjärtinfarkt, men fick faktiskt dendär från mami och papi som varit porta och tittat på konsert i finland aw.<3 Aja, ska gå till Madde och Sanna och prata o.o Phil har stannat i muskus. ;__; Aja, puss!

Sorry You're Not A Winner!

NUNUNU är jag hemma! När jag var i Piteå stad och väntade på bussen till bergsviken känndes det som att ALLA stirrade på mig. o.o Det var tom. en bil som körde fram till mig, tittade på mig ända tills jag vände dit blicken så log han och körde iväg. ;s Kanske för att jag såg ut som en hora utan kläder, men wth, det var varmt i älvsbyn. Aja, äter nu, sen har jag träning ikväll! Det var därför jag åkte hem så tidigt, aja, puss.
-
BILDER SENAREEEEEEEEE, har asmånga!

Muskuschhh

VAKNADE LITE FÖR SENT IDAG.. D': SÅ HAR INTE HUNNIT UPPDATERA. HAR VARIT I MUSKUS NE SKOJA, HAR VARIT I ÄLVSBYN HELA DAGEN MED MASSA TUFFT FOLK IDAG!!! HAR HAFT JÄTTETREVLIGT. (: OM JAG ÄR SEGIS PÅ BLOGG KAN NI JU TITTA PÅ MIN BILDDAGBOK, LINKRULEZZZ! DÄR KANSKE JAG SKRIVIT.  JAJA, JAG SANNA MADDE OCH PHIL ÄR I MUSKUS HOS HONOM RIGHT NAO, OCH NIUUUUU SKA VI GÅ UT! BTW, SKRIVER FRÅN MOBIL, KAN INTE FIXA SMÅ BOKSTÄVER MEN AH, PUSS!- PICZZZ FRÅN IDAG!HAHAHAAH WTF FATTADE INTE HUR MAN LADDADE UPP OCH KAN EJ SUDDA. XD AJA, NU SKA JAG VARA SOCIAL!

Stars Are Blind

Åh, det är Paris Hilton's new bff 2 på tv nu.<3 Jag är faktiskt ett stort fan av henne, tycket det är ett asfint pogram! Dock har jag sett alla episoder, men spela roll. :D Idag kommer att bli awesome känner jag på mig. :'3 Dock skippar jag EC-träffen, far till luleå nästa helg istället. :c Jaja, nu ska jag fortsätta titta på tv och Paris Hilton och vänta på att någon vaknar.. >.-
-
Btw, åh, jag hatar då man blir ful på bilder. ):
-

Paris Hilton!


Wicked Game

Kom hem från staden nyss! Det hände en ganska läskig sak faktiskt! D': Jag skulle vara hemma klockan 00:00, så det var alltså fredag den 13:e då jag körde hem, sen när jag skulle svänga in på de läskigare småvägarna, då såg jag en katt korsa vägen. o.o Och ah, jag är massa vitskeplig, så jag körde hem och var övertygad om att någonting skulle hända. Dock gjorde det inte det, men när jag kom hem kom jag på att jag glömt min telefon hos phil! Så om nåt hade hänt så hade det inte gått så bra ju... D': Dessutom körde en långtradare om mig och jag hatar långtradare. ;_; Jaja.
-
Corey Taylor, jag älskar hans röst!

Filth In The Beauty

WWWOOOPPPPSSIIII, har inte skrivit nåt verken idag eller igår.. >.- Men igår var som dagen innan. D': Vi har hemma hela dagen, jag Sanna och Phil, såg tvpogram osv, eller ahjustdet, jag var hos phil igår förmiddag också tränade jag på kvällen. Senare kom Madde också och vi myste bara allesammans. Det blir mörkt nu på kvällen här förrästen! Asmys att vara ute på natten! Riktigt säkert på nattennatten, Phil nanade här men jag städade tills klockan varb 03:30, hihhi. Så nu är mitt rum fint! Behöver bara dammsugas.
-
Idag cyklade jag, Sanna och Phil till stan och Nolia, hittade faktiskt något, en assöt klocka! Ska visa ngn bild! Blev kallad hora fastän sanna sa att jag inte skulle det trots mitt klädval... D': Aja. Phil köpte sex btw, han är ju den riktiga horan men akei. Stralle är som han är. IKVÄLL SKA jag till staden!!!!!!!!!!!!! för nu var det längesen och det har aldrig blivit då jag sagt nå, så woh. Imorgon ska vi nana ensamma hemma, kommer bli jättekuuuul. :D längtar.
-
Mitt schema har kommit btw, det var inte lika kul. ))):
-
<3
-
SUPERCUTE. *__*

>:c

Nu far jag till Phil, han har inte vaknat än men wth, ofta man sover såhär länge. ):

'Til We Die

Vaknade 09:30 av att någon ringde hit. >.- Det var förmodligen ingen som ville väcka oss, men iallafall. Jag sitter och ser på barnpogram, men dethär suger så tror att jag ska sätta på desperate housewives! Åker nog till stan idag, aslängesedan vi träffade stadsfolket ju. >:c Jaja, sen har jag träning 19:30, kommer nog känna mig bättre då än vad jag gör nu, jaja.
BTW: jag orkar inte anstränga mig och göra asfina 100% korrekta inlägg. Jag gillar smileys, att använda tuffa ord och att skrivaaaaa sååå hääääär!!! BRA! Hejdå. *:
-
Jag älskar min Philiph, så sjukt mycket! <3

ALESANA

OMG SHIT LOL det fanns Alesanatröjer på LK. )))))): Fan att jag inte åkte. Men Phil köpte iallafall en assnygg! MEN NU ska jagdra på ICA med Phil opch Sanna och spela in en pant-porrfilm. HETT. Puss.<3
-


TOTO♥

Vaknade för ca: 30 minuter sedan! Somnade med feber igår tror jag, hade sjukt ont i huvudet också, brukar aldrig ha det! Jaja, och så vill sanna att jag ska följa till nolia idag. -.-' Undras om jag kommer orka det. Fast vill ändå in till stan lite, för Phil kommer hit vid 5.<3 Längtar.
-
Ska visa lite bilder sedan jag var liten. ^__^ Aw, jag var jättesöt ju, hahahah:

-

Tyckte att minerna var liiiite lika. x) Aw.
-

-
Åh, pappa hade deras musikvideor på VHS, han spelade alltid dem för mig och sanna när vi skulle ta en liten tupplur dagstid, awww, nostalgi? :')))

Of course I miss you... it's all I do.

Är hemma från stan nuu, har sett one tree hill också! Jag mår inge bra alls, har ont överallt + är massa förkyld. INTE ROLIGT. Hörde att Phil skulle åka till nolia idag, hoppas att han gjorde det, så  kan han stanna hemma och kramas lite. ): Saknar han. Pusss.
-
Haha, bild från förra sommaren tror jag. D':

*dunkkkk*

Åker in till stan med freddeboiii! Skriver senareee.

OMG THEY KILLED KENNY!!!!!!!!

-
Ser South Park!<3 Åh, min humor på pricken. Har börjat se det från första avsnittet så jag kan hålla koll på vilka jag sett och inte. :D
Imorgon blir det stan tror jag! Kanske Noliamässan? Kanske spelar in en pantporrfilm också. >.- We'll see, det vore på tiden iallafall.

Svullet Frenulum

Hahahh, åh vad fina dom är.<3
Tycker att det är astuff musik! iihhi
-
-
åh<3
-


I'll be better...

For hem vid tre igår. ^__^ Hade massa skoii, och lite oskoi också dumma pojkar. >.- Jaja. Hade match idag! Förlorade med 5-2, där ett av våra två mål var ett självmål av dem. XD Jaja, vi tar dem nästa gång! Jag känner mig inte alls frisk nu, ska vila resten av dagen tror jag. ): Hejs!
-
-
When I was waitinggg!

l3371aa4n!!!!! frik1n h4rdc0r3 y34.

Väntar på att CS ska ladda klart. ): Vi har just varit ute och busat lite nyss. >.-
-
Dedär är de fina pojkarna här, den långa med rinniga ögon är mårten med ögoninflammation. Amanda var här tidigare också. ^__^
-
H3h3hh3. Ska fortsätta vänta hejs.

Downfall

Jag har varit hemma från älvsbyn ett tag nu, har hunnit gå på nolia samt staden. Köpte ingenting typ. >.- Aja. Ikväll blire å lana med massa fina piteåpojkar hos Elias. :D AZUMMM. Ska ba platta håre + packa, äta osv. c:
-
Hah, enda bilden jag tog i älvsbyn, fiiien. ):

MUSKUS!

HALLHAHALLÅ! JAG GLÖMDE MEDDELA ATT JAG SKULLE ÅKA TILL ÄLVSBYN IDAG. ;o Men hÄR ÄR JAG, LUL. VI HAR VARIT I BYN IDAG MED ALLA AWESOMEEE ÄLVSBYBOR! HAFT JÄTTEROLIGT JA TACK! DET ÄR ASCP ATT LÄGGA UPP FRÅN MOBILEN EHE, JAJA NU ÄR VI I MUSKUS OCH VI SKA TITTA (PORR)FILM. LUL PUDSSS

I don't know what to do.

TJAAH. Idag vaknade jag och Phil vid 11, väckte Sanna genom att dunka starstruck för henne, ahahha (dålig idé) eh.. D': Vi åt frukost osv. så åkte vi in till stan! Där köpte jag blekningsmedel. ^__^ HM:s sling-blekningsmedel är det bästa jag provat iallafall!
-
WOOH.
-
Nu ska jag se One Tree Hill med Sanna och Madde, sen äre hårdträning som gäller ikväll!

MUSIK I BRA HÖGTALARE <3<3<3 x OÄNDLIGHETEN

Åh, att dunka musik i hela huset.<3 Snart ska vi dra till zeh willys där jag vi inhandla nåt lite hemlighetsfullt... >:D hehe. Jag hade ingen träning idag pga. vädret och brist på planer, maw. Men aja.
-
<3 hoppas jag får se er i höst!

Roses

TJAAAAAAAAH.
Phil och Madde har varit här all zeh daiii, nu ska vi spela monopol... D'X
Aja, sen ska jag tränaaaaah! I REGNET. SKOIIII.
-
Sjuuuukt fin låt!

South Park

Sitter utomhus i solen/molnen och tittar på South Park! Trevlarns. Dock är jag jätteorolig. )))))))): Phil skulle ställa klockan på 11.00, duscha och komma hit men nu är klockan 14.19 och han svarar inte i telefon eller nåt. DD': Jag hoppas att allt är bra iallafall! Vi tänkte dra och bada eller nåt, lär väl göra det sen i guess, hihi.
-

Wow...!!! >:c

Egopic.
-
-
Skype alltså. ):
Ungefär så såg det ut igår också, borde sovaaaah.

I wouldn't be this way if it wasn't for you, 100 thank you's...

Asså habbo hotel.<3 Jag skaffade HC nyss. XD HAHHAHA.
Spelar/skypear med Adil, Elias, Mårten och Patrik och Ludde men han drog,
han är inte true.
Ah, jaja, hoppas på fint väder imorgon. Puss. *:
-
-

Purity

Ork it. D'X Jaja, har inte gjort ett piss ännu todaiii.
Klockan 17.30 har jag träning dock. o.o + typ 5-kamp med laget eller nå.
HE LÄR BLI SKOIIIIII.Känner mig asdfghjklh, måst tänka på annat.

Counter-Strike!

Har spelat CS/skypeat med Adil och Elias hela kvällen.<3 Dissade folket som underhöll mig här och ba woooh. hahaha. jag är död btw. måste. sova. nue. ;_;
-
EDIT: Klockan är nu 4:51 och det ser inte ut som om jag kommer sova på ett tag... D': Sociala pojkar. >:c

<3

Haha vi gick ut nyss så såg vi att det var sjukt varmt så for vi å bada! Skoj, jag har lärt mig att inte va fegis! Det = WIN. Puss.

ADEPT

HIHHIHIHIIH. :D <3
Denna helg har varit sjukt bra, bästa denna sommar iallafall i think. Massa älvsbybor var här och underhöll oss! AZUM. Vi fick åka karuseller for free också, h3h3hh, askul att titta på alle i dendär snurrigaste - "Over the Top". XD Omgz. Har haft sjukt kul.
-
Aja, när Phil skulle se LAZEEEEEEEE så såg jag sångaren i adept där. o_o Åsså sa jag till Phil ba: "OMG DÄR ÄR ADEPTS SÅNGARE JUUUU" också gick han dit för jag vågade inte men då var jag ju tvungen följa så gick jag fram till han och sa att de var sjuuukt bra också fick han en kram. ^__^<3 Och nån mer från bandet också, trummisen tror jag. >.- ASTUFFT!!! Sen såg vi ju spelningen och de var hur bra som helst! Jag har sett dem tidigare för typ 1,5 år sen men då kunde jag inte låtarna, nu var allt <3<3<33 omgz. :D:D Sen efteråt gick jag och tog kort med sångaren.<3 Sick.
-
AJA, ork it nå mer, PICZZZZZZZZZZZZ:
<3 Synd att jag var tvungen se ut så. XD
-
-
Phil fick nåra fina bilder denna gången med. ^__^<3
-

Sen en bild från i fredags som jag snodde av Linn. :D

RSS 2.0