LISTA

IDAG:
Är det nyårsafton! Har precis vaknat upp med Philiph, fast nu sover han igen aw. c: Dagen kommer att firas hos Madde med Sanna och Phil, förhoppningsvis en del älvsbybor också. (: Middagen kommer vi att äta här hemma med mamma och pappa sedan far vi dit, azum.
-
IGÅR:
Var jag på piteå havsbad med Phil, Sanna, Madde och My, det var jätteroligt. Jag blir mer och mer modig när det gäller spacebowl. XD
-
FÖRRA VECKAN:
Var det julafton! Den firades som vanligt hos mormor och morfar där vi som vanligt såg kalle anka, åt julmaten, och sedan öppnade presenterna, efter det åt vi efterätt. (: Mysigt som vanligt, massa klappar jag är otroligt tacksam för också, som vanligt. Vi åkte sedan till farmor där jag agerade tomte, öppnade mer paket och fikade mer. (: Var sedan vaken på skype med adil hela natten. XD
-

-
FÖR TVÅ VECKOR SEDAN:
Lanade jag med Amanda, Phil, Elias och Adil hemma hos mig!
-
FÖR TRE VECKOR SEDAN:
Såg jag Sabaton, Raubtier och Steelwing med Adil, Mårten, Amanda, Patrik, Ludde, CJ och Simon. Hade sjukt kul, fint var det!
-

-
FÖR EN MÅNAD SEN:
Har jag ingen aning om vad jag gjorde, pluggade säkert.
-
FÖR TVÅ MÅNADER SEN:
Var jag med Phil Sanna Broström och My, vaknade och lagade nudlar, åt på sunes, haha, drygade as hell, party dagen innan. c:
-
FÖR TRE MÅNADER SEN:
Var jag i stan med en massa folk, typ de jag såg raubtier med, grillade någonstans, det var en massa fin kwel. c:
-
FÖR FYRA MÅNADER SEN:
Gick jag skola länge, gick sedan på stan med Adil, Mårten och Patrik. Jag Adil och Patrik gick till Phil sedan, och då kom också Elias, ye. c: Köpte ett jojjjjo.<3
-

-
FÖR FEM MÅNADER SEN:
Åh, då var det PDOL.<3 Lördagen, jag gick med Phil, Emil och Fanny från början, vi träffade en massa roliga älvsbybor, träffade mohamed, träffade Mårten och åkte karuseller, Elias, Adil blabla, alla var ju där! :D Sjukt kul, shit. Träffade ju också sångaren i Adept, tog kort med honom, åh shit. Jag vill tillbaks till just den dagen, hade grymt kul. Adept var varkligen pricket över "i"t. Åh, pdol. Tänk att jag haft så kul. >:
-
-
-
FÖR SEX MÅNADER SEN:
Ser ut som att jag var med Stralle, Roffe, Denka osv. den dagen, blev sminkad hahah, ye. Oså längesen vi var med dom. >:
-
-
FÖR SJU MÅNADER SEN:
Spelade jag match i Luleå, minns inte hur det gick. D': Men ah, fotboll är alltid kul. :D
-
-
FÖR ÅTTA MÅNADER SEN:
Firades valborg först hemma i underkläder med phil/sanna/madde, sedan hos Elin, men henne, Phil, Linn, Keil, Emmab, Josse. c: Sedan åkte vi hem igen, då hade det kommit stadsbor dit osv, någon spydde aw, så kom morfar också åkte vi dit och nanade. Fin dag!
-
-
FÖR NIO MÅNADER SEN:
Var det faktiskt första gången Phil fick sova hos mig! Omgz. Nej vad gulligt, minns att vi var ute och gick, att vi tittade på någon film och att vi kramades supermycket. Aw. c:
-
FÖR TIO MÅNADER SEN:
Köpte jag CS. XD Spelade med Adil, Ludde och Elias en massa. c:
-
FÖR ELVA MÅNADER SEN:
Har aldrig gråtit så mycket eller varit så ledsen som jag var för elva månader sedan.
-
FÖR ETT ÅR SEDAN:
Firade jag nyår hos Linn! Med typ mina gamla klasskompisar. c: Mysigt.
-

-
FÖR TVÅ ÅR SEDAN:
Firade jag nyår hos Elin med henne och Madde. c:
-
-
-
Vill bara säga att jag tycker att nyårsafton är en sjukt sorglig dag. Jag vill inte att tiden ska gå frammår, jag vill stanna här där jag vet att jag är trygg. Blabla, jag vet inte. >: Hejdå.

DAG 30: ETT SISTA ÖGONBLICK.

Nu blev jag lite sen va, igen. >.< Jaja, ett sista ögonblick...
Nu lägger jag bort min dator.
Detta lär bli mitt sista ögonblick för denna dag, nu ska jag och Philiph, men mest jag, sova!
Puss.<3
-
-
sov gott sötemma. <3
Din föralltid. /Phil

Myspace

Jag använder mspace, tycker att det är ett jättebra sätt att hålla koll på mina favoritband. Jag gör detta inlägg för att kunna hålla mig lite mer uppdaterad på nya singlar av de banden jag ska se i Januari och ifall det skulle hända något och någon skulle ställa in. >: Men det hoppas vi på att de inte gör!!!!! Iallafall, det är asjobbigt att hålla koll på allas myspacenamn och hemsidan är nyligt uppdaterad så det är asjobbigt att hitta. XD
-
Architects:
http://www.myspace.com/architectsuk
Tek-one:
http://www.myspace.com/tekoneuk
The Devil Wears Prada:
http://www.myspace.com/thedevilwearsprada
Bring Me The Horizon:
http://www.myspace.com/bmth
-
Awesome. :)

Dogs Can Grow Beards All Over

Vaknade upp med min Philiph idag.<3 Vi har bara kramats 'hela dagen', tills han åkte hem vid 4, vig 6 åkte jag på träning och nu är jag här och ser one tree hill. Dagarna går så fort när man har lov, man vaknar typ när skolan slutar, srsly.
Imorgon blir det iallafall PHB! Skoj.
-
-
-
Jag älskar dig Philiph, min enda bloggläsare just nu. <3

DAG 29: MINA AMBITIONER.

...wat.
Jag är bra på saker då jag har tur, annars dålig på typ allt.
Haha. >: Har inga som helst planer om framtiden, jag vill hinna med så mycket som möjligt och samtidigt alltid vara lycklig. Jag vill att allting ska gå bra och att alla som är nära mig också är lyckliga. c: Jag förstår inte riktigt innebörden av ordet 'ambitioner' but i guess this is pretty close. Jag vill bara vara lycklig!
-

B R I N G M E T H E H O R I Z O N !

OMG.
Dit ska jag. c:

DAG 28: DET HÄR SAKNAR JAG.

Alla personer jag en gång varit nära men nu har glidit ifrån.
-
PS: jag är törstig för Phil leker med min nipple. >:

DAG 27: MIN FAVORITPLATS.

Ska hålla detta kort för jag ork it.
Min favoritplats är framför en scen och på scenen ska det stå ett bra band, fast det brukar vara fint även om banden bara är lagom bra, så ah, framför en scen.<3

I CAN TEAR YOU APART, I CAN RECOMBINE YOU

Satan vilken jobbig träning det var idag, speciellt för armarna!!!!! oh gowed, är glad att jag gjorde allting iallafall, no cheat.
-
Innan träningen gick jag på stan med Sanna och Phil, Madde också ett tag, köpte en ny kofta. O: *BRB duscha, klä mig* DONE. Jaja, den var svart och hade svarta vingar på baksidan, oså svart, liksom min själ. Nu blev jag på väldigt dåligt humör för att saker är så oklart i min hjärna igen. D': Men det löser sig snart hoppas jag. Phil kommer nog senare för vi ska upp tidigt och åka till luleå imorgon. >: Jag vill inte slösa mer pengar, jag vill åka till stockholm också vill jag köpa en dator. >.< Ska nog gå och göra det nu på en gång, vi får väl se hur det slutar aki.
-
Måste bara tillägga att Underoaths nyaste album "Ø (Disambiguation)" är sjukt sjukt bra! Bland det bästa av dem, fast allting är bra. Första låten "In Division" är typ asdfghjkkkorgazm.<3 och allt annat.
-

-
Ska nu gå och köpa en dator brb.

DAG 26: MINA RÄDSLOR.

Min allra största rädsla är faktiskt mig själv, min egna hjärna. Det är ju med den som jag inbillar mig allting, hm, asdfghj. Typ när jag ska sova, kommer aldrig kunna somna utan att ha lampan på. Varje gång jag bestämt mig för att släcka den jagar jag upp mig själv, jag kan inte låta bli att hitta på saker som kan finnas i rummet. Kanske ni fårstår mig nu.. D': ja. Men jag kan hur enkelt som helst skrämma upp mig själv, när som helst, min hjärna bara gör allting mer och mer läskigt och obehagligt. D: Jaja.
-
You said it would never find out where I rest my head at night...

TONIIIGHT

Har pratat på skype med elias, adil och fot all day efter vi kom hem från farmor typ, har också städat, och spelat Zelda.
PUSS.
-

in elegance

Take your time yo find me, I can't promise where I'll be.
-
-
Har varit hos farmor och ätit julmatsrester idag med farbror och hans familj också, as usually, mysigt. Har verkligen förtjänat lite lugn och ro nu efter massa lek osv. men tyvärr får inte min hjärna vila...
*hoppas hoppas hoppas hoppas*

DAG 25: EN FÖRSTA

HMMMMMM, aki, skriver om den första artisten jag verkligen varit beroende av - Marilyn Manson. Det var i finland, jag hade precis fått hans skiva "eat me drink me". Alla låtar fanns på min mobil. c': Under hela den finlandsresan lystnade jag konstant på de elva låtarna, och det var sjukt vackert. >: OMFGZ. Alltså, ja, första gången nej skoja det var ju inte alls första gången jag var beroende av ngn sorts musik. XD
-
FORGET THAT.
-
Första gången jag var beroende av musik var när Sam skickade 3 deathstarslåtar till mig, jag lystnade på dessa låtar i typ flera månader. ): Det var också vackert, så ah, that.
-
-

DAG 24: DET HÄR FÅR MIG ATT GRÅTA.

Skulle ju egentligen skriva detta igår, på julafton. ): Men då ska man vara glaad, så skriver nu. :D
Jaja, I've got to follow this shit.
-
Jag är extremt känslig, då menar jag inte med smärta, jag gråter inte över smärta va, jag är man. Nejmen, jag vet inte, kan gråta för de konstigaste sakerna. Jag gråter då jag upplever alldeles för mycket känslor, det kan vara både positiva känslor och negativa känslor. När jag är aldeles lycklig, känner för mycket, då gråter jag. Gråter också självklart då dåliga känslor överväldigar mig. >: Haha, so yeah. HEJDÅ.

J U L A F T O N

Fast ah, nu är julaftonen över, but still.
HERE COMES PICTURES och ja, kan ju berätta vad jag fått.
HM, kopierar från bdb as usually.......
-
+ Underoaths nya album!
+ Familjekamera, som jag får använda.
+ BMTH-klistermärken, tidning, ah den på bilden.
+ Parfym.
+ Smink & hårgrejer osv.
+ Underkläder.
+ iPodhögtalare & askul bok (heheh) av Philiph.<3 Aw.
+ Haha, sjukt mycket pengar!
OSV. TACK.(:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
G O D   J U L ! ( :

GODJUL!

Har fått öppna två paket nu på morgonen:
-
-
Nu ska vi till mormor och morfar och fira, puss. *:

DAG 23: DET HÄR FÅR MIG ATT MÅ BÄTTRE.

Bra musik, Phil, fotboll, tvspel, dataspel, skype/Adil & Elias, presenter, nyblekt hår, asiater, 4chan, existenz och b0g, youtubekändisar, galet folk, pervon som är under 20 år, katter, när sminket & håret blir fint på morgonen, när jag märker att jag kunnat klä mig någorlunda fint, pussar, KRAMAR, när folk är trevliga emot mig, när jag får bra betyg, ryssar, sockar, coca-cola, godis, Zelda: Ocarina Of Time, när jag är klar med läxan, alla mina kompisar, nya bevakare, datanördar, snö, naken killhud, värme, idrotten på skolan, nya album av bra artister, fullt batteri, födelsedagar, lov, utåtriktade personer, frågor, skivor, konserter, roliga dialekter, blogTv, osmarta personer, nintendo 64, snälla personer, muslimer, god skolmat, manliga män, bögar, bandtröjor, bra grafik, min iPod, nya sms, stockholm, mor och farföräldrar, då geografin slutar, roliga fotbollstränare, nagellack, kängor, mössor osv. :)
-

If you don't live for something, you'll die for nothing.


(Typ 2,5 år sedan...)

DAG 22: DETTA UPPRÖR MIG.

Lögner. Jag hatar då folk ljuger, mest för att det alltid är självklart att det de säger är lögn. Jag inte speciellt bra på att förstå sarkasm på direkten, men när någon ljuger kan jag ofta se det direkt.
En annan grej, ifall man vet att någonting hände på ett visst sätt, så hör man någon förändra historian för sin skull, det tycker jag inte heller om.
Jag tycker att man ska vara ärlig, man ska inte ens behöva tänka på att man ska vara ärlig, för mig är det en självklarhet.
Jag hatar att ljuga, minsta lilla vita lögn ger mig en massa skuldkänslor. DX
So yeah. (:
-

SORRi d00dez.

Det var längesedan jag skrev om vad jag gjorde på dagarna pga. denna fucking lista, så ska göra det, sedan ta ikapp från listan. c:
Skoja, ska kopiera från bdb, haha. DIZ IS WAT I DID YESTERDAi.
-
Oioioi, jag har knapt varit hemma en sekund idag förens nu!!! zomg.
Vaknade upp med min fina Phil, hihih, bestämde mig för att åka och
se bio med typ 1/3 av samhälls. Vi såg "due date" eller nåt, den dög väl. c:
Gick sedan på stan med Sanna och Madde, träffade massa folk och köpte klart julklapparna.
I AM FINALLY DONE!
Åkte hem, åt en macka, åkte och gav mina julklappar till Phil, sa God Jul osv.
Sen hade jag träning och vi gjorde beeptestet + lite styrke. HM, duschade,
tog närmaste bussen in till stan igen för att vara med Sanna och Madde på
bowlinghallen, My och Mats var också där ett tag. Lekte med maddes
mamma också<3 OSV. c: Jaja, har haft en väldigt rolig dag och nu är det
J U L L O V ! ! ! : D
Ingen skola imorgon = 4chan osv. all night, skype funkar inte just nu, fml.</3

DAG 21: ETT ANNAT ÖGONBLICK.

Jag tänker skriva om ett ögonblick som jag aldrig någonsin kommer att glömma. Det var jag, Sanna och Madde. Det var bland de första gångerna jag umgicks med dom, i början av februari detta år. Vi skulle träffa Adam i stan, en kille Madde träffat på ett disco dagen innan. Vi satt  på subland och väntade, vi hade alla beställt en macka. Spela roll, vi satt där iallafall. Plötsligt såg jag att Maddes ansiktsuttryck förändrades, jag tittade bakåt och såg två killar komma in genom dörren. En brun/rödhårig blek kille, och en svarthårig kort liten asiatliknande varelse, haha, Adam och Phil! Det var alltså första gången jag träffade honom, min då blivande pojkvän. Han var asblyg, vi sa knapt någonting till varandra, fast vi fick iallafall rada på att vi båda var nästan precis lika långa, vi båda kunde lösa rubiks kub, att vi båda gick på strömbacka och att jag var otroligt klumpig. XD
-
Jag tror absolut inte på kärlek vid första ögonkastet, man kan inte älska någon man precis träffat. Jag hade ingen som helst aning om hur Phil var som person, så jag skulle inte säga att det var kärlek den dagen. Men efteråt tänkte jag på honom asmycket fram tills typ en månad senare då vi började snacka på msn. O': Så blev vi tillsammans, hhihihi, yes. :D
-
-
-
-
-
L I T E   B I L D E R   F R Å N   D E N   D A G E N .   : )

mmmmmdisturbed<3

DIE in asylum.

DAG 20: DEN HÄR MÅNADEN.

Jasi, vad kan man säga om denhär månaden ens. D': Den har mest varit bra, kan inte komma på någonting som varit dåligt. egentligen. :D Åh justdet, läxor är dåligt, men det är jag ju van.
Den har också varit jättevacker, för det har snöat en massa aw, fint. HMMMM, höjdpunkten måste ha varit när vi såg Raubtier!<3 Fast alla kvällar med vänner och pojkvänner har varit oså fina. *: JAG VET INTEE.
Kanske kan lägga in bilder från månaden iställer, i do that aki. c: INTE NGN SPECIELL ORDNING!
-
-
-

Raubtier då!
-
lanat!
-

bakat pepparkakor.
-

Har varit mycket på BlogTV, haha. c:
-
-
-
Varit på dop.
-
Spelat CS, hahaha.<3
-

Pussats.<3
-
+ 10 000 000 saker till. c:

Holy Star Waterfall

Jag har länkat denna instrumentala låt förut, men den är så fin jag vill länka igen. c:
DENNA KVÄLL har varit oså tråkig. >: Tränade idag, det var trevligt men sen på kvällen har jag bara spelat Mario och spelat Team Fortress. Jag har städat en aning men har a very long way to go fortfarande. >:  EHM, jag har skypeat osv. också. YE, nu är jag oså uttråkad. ): Som jag visste att jag skulle vara. Kanske byter ut Mario mot Zelda senare, we'll see. HEJDÅ.
-
OH längtar tills imorgon, ska nog sno mamis kamera, är ledig serni! Wiho, ska spela zelda också, i tvrummet.<3 åh frihet. :D
-

DAG 19: DETTA ÅNGRAR JAG.

Oh god, det finns sjukt mycket som jag ångrar. Det finns dock en grej, men jag vet inte hur öppen jag borde vara här.. D': När jag och Phil blev tillsammans var det en person som blev väldigt ledsen, jag ångrar att jag inte gjorde det liksom lindrigare för denna person. Det var en sjukt tjorvig period, jag hade verkligen kunnat sköta det lite bättre, men ja. ): Jag vet inte om ni förstår nåt men det är lika bra.
-
pic related.

DAG 18: MIN FAVORITFÖDELSEDAG.

Den är nog utan tvekan min 15:e födelsedag om jag inte minns fel! Alla mina födelsedagar brukar sluta sjukt fint, men tror ändå att denna var speciell. Vi hade klassens dag den dagen! Först cyklade vi in till stan och gick på nå cpmuseum, även om det  inte är speciellt kul var det kul för att det var med klassen. ^__^ Efteråt åkte vi till norrstrandsbadet och busade, lolla hade köpt kladdkaka till mig så vi fikade oså aw.  Minns inte precis vad vi gjorde, minns att jag hade kul. Jaja, när vi slutat åkte jag till roberts trafikskola och skrev mitt moppeprov som jag dessutom klarade! Cyklade hem, träffade Sara på vägen, kom hem, fick presenter, min moppe, pengar osv. c: Det minns jag. XD Jaja, det var sjukt fint väder den dagen, trots att det bara var 4:e Juni, man kunde ha shorts osv. Jaja, jag minns inte vad jag gjorde den kvällen, men ja, den dagen var fin. ^_^
-
Haha, morfar hade satt in mitt ansikte på bilden till min moppepärm.<3 Klämmigt!

DAG 17: MITT FAVORITMINNE.

Alltså, denna skulle jag skrivit igår, men jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. D': Det finns sjukt många favortiminnen.
Alla konserter jag varit på kanske, alla första gånger jag träffade Phil, bara fina kvällar och dagar! Av alla de bästa dagarna kan jag inte välja en att skriva om, jag orkar inte heller, haha. c: YES.
-
Igår och idag var tillexempel jättefina! Igårkväll/natt/i morse har vi lanat. :D Jag, Amanda lite, Phil, Adil och Elias. Spelade mest Zelda, men också TF2 och CS 1.6 fuck yea. C: I pwn. Det var väldigt trevligt, skrattade sjukt mycket ahhahaha, åh.<3
Sedan ikväll har jag + Phil + Sanna varit och åkt 'plastpåse' på grustaget (en backe) hihihii. Det var oså busigt. Snart kommer madde hit också, så ska vi bara mysa och se One Tree Hill. ^_^ HEJDÅ. *:
-
Världens finaste!

Fuck school

Jaha, så sitter man här en torsdagkväll och pluggar, så blir det hips vips en ny design, sort of. HAHAHA, åh, bara så ni vet har jag aldrig tänkt lägga ner tid på sådant, så dethär är mer än bra. c:
Jaja, borde plugga lite till sedan nana, tur att man har sovmorgon.<3

Halestorm<3

I don't have wings, so flying with me won't be easy.
I'm not an angel.
-


DAG 16: MIN FÖRSTA KYSS.

Jadu, mina första pussar var med mina barndomsvänner Axel och Lucas, då vi lekte pussleken. >: Haha. Säkert upplevt fler sådana i lekar. Min första riktiga kyss var helt obetydlig. Det var någon random kille på Gothiadiscot som valde att komma fram till mig osv. Jag ångrar det inte, för det var mysigt och jag fick finally veta hur det var då, aki. HM. Det finns väl ingenting mer att säga va.
-

DAG 15: MINA DRÖMMAR

Jag har inga specialla drömmar egentligen. Eller, min högsta dröm är att jag alltid kommer att vara lycklig med Phil och våran Sonny och åka på massa konserter och lyssna på musik. Aki, Phil ska också vara lycklig, och alla ska vara lyckliga. Jag har ingen dröm om att lyckas med någonting särskillt. Jag önskar att jag kunde ge fred på jorden osv. YES, aki.
-
ipaintedbigeyesaki

DAG 14: DETHÄR HADE JAG PÅ MIG IDAG.

Asså vad cp, varför kommer denna igen? >:
Jaja, tog en bild där jag såg aningen rund ut, fml. Hade iallafall på mig detta idag, min systers trölja, svarta jeans och mina kilklackar? YES.
-

SKRIET FRÅN VILDMARKEN

Damnit, nu har jag allt hamnat efter! Men jag ids inte ta igen på dethär "30 days" aki. HM. Min helg var fin, såg ju som sagt Raubtier + Sabaton, handlade julklappar med min syster och var med Gustav på lördagkvälll! Söndag tittade jag på fotboll och nanade med Phil.<3 Ja aki.
-
Idag tog jag mig en sovmorgon till klockan 14:00, hade en lektion och åkte sedan hem. c: Nu ska jag försöka plugga lite Geografi så att jag kan ha lite fritid imorgon och dagen efter det. HM. Lyssnar på Raubtier, det är vackert. Aki, sanna gör godis och Mamma gör mat och Madde dregglar över pojkar i min skolkatalog aki.
-
HEJDÅ.
-

DAG 11: MINA SYSKON.

Nu är det ju såhär att jag bara har en liten syster! Hennes namn är Sanna Carlsson, hon är 15 men ser äldre ut än mig aki?
Jag är jätteglad för min fina syster, för oftast är vi väldigt bra vänner. Vi kan till och med umgås med varandra på fritiden. Jag känner många av 'hennes vänner' och hon känner många av 'mina'. Ganska tufft. Sanna är en av de personer som står mig allra närmast! Hon är oftast en väldigt fin person och för henne är det viktigt att alla är i säkerhet. XD Vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag hoppas att vi alltid fortsätter vara nära. D':
-

STEELWING, RAUBTIER, SABATON.

Jag förstår inte hur jag ens har kunnat överväga att inte åka på denna fantastiska konsert! Steelwing sög, så de behöver vi inte tala om. Publiken var den drygaste också! Åh, sångarens skrik.<3 och penis.<3
-
Fast det gjorde ingenting att de var dåliga, för sedan kom de rktiga männen in och vrålade sönder stället.<3 Åh, raubtier ägde! Sjukt bra, och det var vackert. Ganska tufft att gå på en konsert där man får sjunga på svenska faktiskt! Åh vad fint det var, och publiken var oså fin. Små moshpits fanns det här och var och det är ju alltid trevligt. Fick inga speciella skador förutom en flagga i armen. >.< Jajaja. VÄLDIGT UNDERBART AMAZING OSV. VAR DET! Jag fick autografer och kort med raubtier också.<3 hihi.
-
Efter allt detta spelade då Sabaton! Har aldrig hört dom förut, men de var ändå fina att titta på! Publiken var fin då också, hiih. Åh, satan var trött jag var efteråt. DX Men det var sjukt bra, totally värt det!!!!1 Åh, tänk att så fina band kommer till lilla piteå. :D JAG = HAPPIIiii.
-
-
-
amandas bilder nedan. c:
-
<3

DAG 10: DETHÄR HADE JAG PÅ MIG IDAG.

Jag har nu ingen chans att ta någon bild så ah.
På skolan hade jag på mig: Röd/blå/vitblabla-rutig/mönstrad skjorta, vitt linne, svarta tights, svarta kilklackar? YEZ.
På konserten: Architects-linne, svarta tights, röda converse. c:
SÅÅÅ, orkar inte skriva detta sena inlägg mer noga!
-
den +
+ dessa
+ leggings
= konsert. c:

DAG 9: MIN TRO

Jani, egentligen vill jag kunna säga att jag är kristen, men jag vet inte riktigt vad det innebär.
Jag tror att det finns någonting som skapat denna gjord, denna eller detta någonting kallar vi för gud. Samma sak kallar muslimerna för allah osv. Jag tror att det finns någonting som stämmer med varje bibel/koran osv. För det som står i dessa böcker är väl ungefär samma sak som man tolkat olika och olika hårt?
Människor behöver någonting att leva efter, det blir enklare att leva om man har någonting att gå efter, tror att det är därför boken fortfarande läses idag.
-
Vetenskapen har med gud att göra, jag vill tro på en "big bang" som skapade solsystemet va? osv. som gav oss ett första litet liv som sedan utvecklades. Men denna big bang kanske skapades av gud, annars vill jag kalla denna big bang för gud. FATTAR NI? ;__;
-
Dethär är så otroligt svårt att förklara, och det finns så mycket som fortfarande är oklart i min hjärna. Jag har tänkt mycket på det iallafall, hoppas att jag fick er att tänka. c:
-
cpbild från i somras. O':

DAG 8: ETT ÖGONBLICK

Det första jag kommer att tänka på är första gången jag gick på en "riktig" bandspelning. ^^<3 Det var med Emma & B i Skellefteå, vi skulle se Chemical Vocation, Her Bright Skies och Adept. Det första jag tänkte när her bright skies gick ut på scenen och började var "SHIT detta är verkligen min grej". Det är alltså ögonblickt då Her Bright Skies tog sina första toner jag vill skriva om. Jag hade hur roligt som helst och jag visste att jag kommer gå i min faders fotspår och uppleva många konserter. ASSÅÅÅ, vet inte hur jag ska säga det.
Har skrivit om hela denna upplevelse som inträffade för ungefär 2,5 år sedan tidigare på min blogg: http://emmaccarlsson.blogg.se/2009/april/
-
Shit.<3 Ni kan få lite picz så ska jag ta och plugga lite och sedan träna!
-
-

PRODUKTFOTO

YES, har lärt mig litegrann om photoshop. Vet inte vilken jag gillar bäst dockkk, den utan eller den med text? c:
-

-


DAG 7: MIN BÄSTA VÄN

Jamen titta nu har det ju redan slagit över till dag 7! Detta ämne kommer att gå fort eftersom jag inte riktigt haft en bästa vän sedan jag var liten. Men personerna som står mig allra närmast är främst Phil och Sanna, även Madde, det är dom som vet allra mest om mig! osv. Jag känner att jag kan säga precis vad jag vill och jag litar på dom! Vi har för det mesta också väldigt roligt. Phil är verkligen en drömpojkvän och jag kan inte fatta att jag inte alltid tar vara på det, han är både världens bästa pojkvän och världens bästa vän. Aki. c:
-

DAG 6: MIN DAG

Ifall ni vill att jag ska vara 100% korrekt så börjar jag med natten från 00:00 idag! Haha. Inatt har jag suttit på BlogTV samt på skype! Hade väldigt trevligt, som alla andra nätter.<3 Det är så roligt när det är massa trollers i chatten.<3 TREE WORDS AMANDA: TAN! lololol. c: Vilken beach. JAJA, adil och elias satt med mig på skype, jag satt i camen på blogtv, och gustav var oså charmig i chatten och drog extremaste raggningsreplikerna. JAJA. Somnade vid 02:00. Vaknade 07:40, tog på mig kläderna, plattade håret lite, snabbåt frukost och sprang till bussen!
-
Första lektionen var Fotografisk bild A, lärde mig it ett piss. ): Andra var Svenska då vi såg en film. Tredje var Mattematik där jag faktiskt räknade ganska bra! och fjärde var Geografi som var värre än döden, srsly. Alla sov under den filmvisningen. -.- Efter skolan åkte jag till Phil lite och sov. >: Fml. Åkte hem, åt, åkte och tränade med fotbollslaget på gymmet, JAG OCH KEIL VAR KLAR FÖRST IDAG!!! C: Jaja, sedan åkte jag hem, duschade, märkte att jag fått pengar av mina fina morföräldrar, TACK.<3 Ska åka och hällsa på so fort som möjligt. Nu sitter jag vid Skype med Elias Adil och Mårten! Jag antar att jag inte kommer somna på väldigt länge. YEZ, THAT'S MY DAY!!!!! c:
-

Jag har extra starka känslor för A Skylit Drive idag, jag älskar musik!<3

I SWEAR THIS PLACE IS HAUNTED

YOU SAID IT WOULD NEVER FIND OUT
WHERE I REST MY HEAD AT NIGHT...
-


Fotboll

Jag kom på att jag älskar fotboll också.
<3

DAG 5: VAD ÄR KÄRLEK?

Jag gick ju in litegrann på detta under dag 2, men ska försöka förklara min syn på kärlek lite mer noga nu.
Får väl börja med att säga ungefär samma sak som sist då, att kärlek inte går att förklara, och ingen vet riktigt vad det är, och nu menar jag kärleken mellan två personer som väljer att vara med varandra.
Alltså, det finns ju kärlek till kompisar, föräldrar, musik osv. men jag ser inte den på riktigt samma sätt.
Fast det kanske är samma sak ändå, för när jag lyssnar på musik blir jag helt asdfghjklkjhgfdsa. Så blir jag också då jag tänker på Phil aw.<3 Jag älskar musik mest av allt och jag älskar Phil mest av allt. Känslan är så vacker och stark åh, and i can't explain it.
-
Jag tror att äkta kärlek är sådan som är mellan två personer, den besvaras. Tror också att äkta kärlek aldrig kan ta slut, att man kan tro att man funnit sin äkta kärlek, sedan funkar man inte, då var det ju inte äkta.
-
Kanske kan gå in på dethär att säga att man älskar någon, det ska man inte göra förens man är säker. Jag minns då Phil sa till mig, då vi kanske hade varit tillsammans 3 veckor eller någonting, han sa: "Nej, jag kan inte säga att jag älskar emma, och jag kommer förmodligen inte gifta mig med henne heller". Självklart kändes det lite, men det var nog mest Sanna och Maddes blickar som direkt föll på mig efter att han sagt de orden. För då förstod jag att Phil var frexxin perfekt! För jag tänker precis likadant när det gäller detdär. Ni ska bara veta hur glad jag blev sedan, då han första gången sa att han älskade mig. Då visste jag att han verkligen menade det, det är inget ord han skulle leka med. Min pojkvän är det finaste aki.<3
-
Ja, nu vet jag inte hur tjorvigt dethär blev, men jag hoppas att ni förstått min syn på kärlek. Hejdå!
-

DAG 4: DETHÄR ÅT JAG IDAG

Ja, nu blev det ju lite pinsamt, dels för att jag lägger upp inlägget för sent och sen eftersom jag inte alls har ätit bra mat idag. D':
-
FOOD TODAI:
Mackor,
Godis.
YE, jag brukar äta bra mat och mycket osv. men idag gick det lite snett. Synd. DX

They Said Hell's Not Hot


-
-
-
-
-
-

DAG 3: MINA FÖRÄLDRAR

Jag börjar med min pappa då, han är en väldigt trevlig och lite blyg man. Han är lik mig på det sättet att han tycker om musik som jag gör, eller jag antar att det är jag som är lik han. Hans största intressen är datorer och att gå på konserter antar jag. Han jobbar som arbetsförmedlare och blabla. c:
-
Min mamma är en trevlig liten osmart dam som inte vill någon minsta lilla ont i världen. Hennes största intressen är typ spela vetgirig och baka. >.< Haha, jag vet inte. D': Hon jobbar på hemtjänsten och trivs där och så.
-
De är båda väldigt bra föräldrar, väldigt överbeskyddande men its ok i guess. Jag är ju snart 18 och hoppas på lite förändring då. :D De låter mig ha roligt oså, tar med oss till massa delar av världen, liek omgz. JAJAJJA, orkar inte vara mer noga. XD
-
PIC:
MAMMA OCH PAPPA

DAG 2: MIN FÖRSTA KÄRLEK

Dethär är väldigt svårt att skriva om eftersom jag inte riktigt vet vad kärlek är, kärlek ska jag dessutom diskutera en dag längre fram så ah. D': Räknas pirr i magen var nog min barndomsvän Lukas den första jag var intresserad av, var dock väldigt blyg så det gick väl inte längre än väldigt goda vänner haha. c: Första gången jag hade ett riktigt förhållande var med Ludde förra vintern, det höll i lite mer än 3 månader. Då var jag kär, men vi funkade inte riktigt tillsammans. Jag var alldeles för blyg, jag vågade knapt skriva till honom och fråga om vi skulle träffas och så. D': No good. Jag fick verkligen veta hur ont kärlek kan göra. Men jag växte enormt av att gå igenom detta. Nu är jag inte alls lika blyg och skriver till vem som helst, försöker göra allt jag kan för att leva lycklig osv.
-
Riktig kärlek tror jag är en sådan som aldrig tar slut, någonting så mycket större. Det är någonting man inte kan förklara och egentligen kan ingen heller veta vad det är. Men med min nuvarande pojkvän tror jag att jag har funnit äkta kärlek, så egentligen vill jag kalla honom min första kärlek. Vi har varit tillsammans i nästan precis 8 månader! Vi umgås så ofta vi kan vilket blir ganska ofta, min fotboll + hans tennis + min skola + hans föräldrar/kompisar bor kring älvsbyn gör att vi inte riktigt kan träffas varenda sekund. Men så ofta vi har möjlighet, jag älskar att umgås med honom och ser verkligen en framtid och ett liv och en sonny med honom.<3 Jag hoppas att allting blir som jag tänkt mig och att vi får ett lyckligt och långt liv tillsammans. :D
-
Jag och Philiph är egentligen väldigt olika varandra, kan inte komma på någonting som båda två känner lika mycket för. Men detta tror jag bara är bra, för då har vi mycket mer att uppleva och lära oss av varandra i framtiden. ^__^ Oi, nu tog orden helt stopp. o.o
-
Ska göra klart min läxa och försöka sova i tid! Har lärt mig mycket om vad som krävs för att kunna träna bra och sådant idag av Thompson, så ska försöka starta lite av ett nytt liv, HEJDÅ. *:
-
Min söta pojkvän när han fyllde 17 och fick sperma i ansiktet.<3

DAG 1: OM MIG

YEZ, mitt namn är Emma Carlsson, jag bor i Piteå (som ligger i norrbotten om du är dum i huvvet). Jag studerar Samhälls Ekonomi det är väl sådär lagom roligt. Det är ganska mycket plugg, men jag tycker att jag klarar det ganska fint. Kommer gå ut med minst godkännt i alla ämnen detta år iallafall! Jag har några superfina klasskamrater som hjälper mig orka all day long. :D
-
Min pojkvän Philiph går på samma skola som mig, fast inte samma klass, han går Industri men whateverrr, han är jag en massa kär i.<3 På fritiden umgås jag nästintill alltid med honom, om inte är jag med mina andra kompisar i stan(Phil är också ofta med oss) eller med min syster och Madde!
-
Är jag inte med kompisar så tränar jag fotboll, vårt lag har dock uppehåll just nu, så vi har ett sammarbete med S.T.a.R, ett gym, så just nu kör vi ett syrkepass + ett konditionspass i veckan. Fotbollsträningarna börjar dock om på söndag, men vi kommer fortsätta med styrket/konditionen.
-
JAJAJJA. Gör jag ingenting av det sitter jag hemma och spelar dator, jag sitter oftast på skype och spelar då oftast Counter Strike 1.6. Gillar TV-spel mer och där är Zelda Ocarine of Time mitt favorit!
-
Asso fuck dethär var jobbigt. Jag ÄLSKAR musik, jag kan ju då säga att det är som dethär jag lever för, Musik, Phil, mina vänner, träning och spel. /: Älskar att gå på konserter, älskar att bara höra musik också men konserter är sjukt underbart, det går inte att beskriva. Det är så vackert och så fint osv, shit. I år har jag sett följande band (som jag lyssnar på, har sett fler men ah): Underoath, Architects,  Adept, Amorphis, Funeral for a friend, Bullet for my valentine och Disturbed. (Heaven shall burn var också awesome). JAjaja, sjukt fantastiskt! Vill då tacka mina föräldrar som gör detta möjligt för mig! Till helgen ska jag förmodligen åka och se RAUBTIER ARRRR. YEZ.
-
Jag har ju förmodligen glömt någonting men nu ska jag fortsätta skypea och plugga, puss.
-
DETDÄR ÄR JAG!!!!
-
Skoija, dethär är jag!

30 days

Nu när ändå december har jag tänkt hänga på bloggtrenden och göra denna megalista som räcker 30 dagar! Det är en lista med olika ämnen som man måste skriva om i 30 dagar. Tänkte att det var lika bra, så kanske jag kommer ihåg att skriva 30 dagar i rad? WE'LL SEE. Här är listan:
-
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
-
Börjar listan i nästa inlägg! ^__^

RSS 2.0