Min Philiphl och Jag.

Vi två är bäst!
Jag älskar dig.
13 mounts.<3
-

-

-

Died This Way

-
Varför fungerar aldrig gifar för mig? Jaja. Idag är jag forever alone. >: Fast nej, har min familj och har varit på stan och köpt världens finaste jacka, och kanske ska in till stan senare. D:
Puss.

Kiss och bajs.

Är lite oroad.
Har skippat massa fotbollsträningar, tror jag.
Det är omöjligt att veta när vi har träningar under påsk då den "oh ni måste kolla hela tiden om vi gör ändringar"-hemsidan aldrig uppdateras. Känner mig en aning frustrerad. >: Jaja. Ska sluta, inte bara därför. Det är dags att sluta nu, har många anledningar.
-
Ikväll ska jag ha roligt och träffa folk. Det är tjejkväll i piteå!!! Dagen har spenderats med sanna och phil. Har hunnit med en springtur/promenad med dessa också lite cs har spelats. Inatt nanar tvärånicke hos oss. ;D Hejdå.
-
NY VIDEO:

LOOK AT THE BIG SCREEN.


-
HAhaha åh you uggla...
Sitter hemma hos Phil idag Söndag? Han nanar för han spelade battlefield till klockan 5. Jag är vaken för jag är morgonmänniska. Vaknade 8:30 igår aw.<3 Tiden har gått sakta, fattar inte att vi har en veckas lov till! Ska berättaa litelite:
Fredag: Var långfredag och det tog jag och Phil respekt till va, vi var ute och cyklade raningsrundan som är 1,2 mil. Det var jättemysigt och nostalgiskt. + den dagen gjorde jag nåt jag aldrig gjort innan. HIhiihhi.
Lördag: Var igår, då var jag på stan lite sen satt jag ute och solade hela dagen tills typ 17:30 då Phil kom så städade jag för jag trodde att jag skulle få besök. My kom till Sanna lite but yeyyeye. Jag och Phil åkte till stan på kvällen och var med Mårten och Adile och härjade. Sen nande vi här hos Phil jag och han.
-
IDAG vet jag inte vad jag vill göra, har bingen aning. Puss.

Hej Philiph

Jag älskar dig.
<3

BEAUTIFUL DAY

Denna dag har varit väldigt fin. c:
Funderar på att skapa en till/ny blogg som jag inte håller lösenordsskyddad. Kanske borde läsa i min svenskabok, men soffan lockar lite mer. >: Har ju faktiskt både sprungit uppför strömlidabacken (i djupsnö) puh och tränat fotboll. ;D Fast det har ingenting med läxan att göra. JAja, fin dag. Det kanske har någonting med vädret att göra, sååå skönt med vår! Hejdå.
-
Gammal bild från då jag hade kort år, var typ 3 år sedan.

Jag vill åka på konsert!!!!!!

Ta mig till en bra sådan nu.

Oh god...

Undras om min presentationsinlänmingsuppgift var lite för lång. O:
Well well. c:
-

Song Of Storms

Åh, har suttit och pluggat all night, iallafall från 21.00 och nu, och är inte klar än. Förstår inte att vi ska göra såhär mycket läxa för en ledig vecka från företagsekonomin. Men he sko göres. :J Jag saknar min Philiphl, önskar att han alltid var med mig.<3 Ska skriva klart läxan nu, men lyssna på denna remixen av en awesome oot-låt. c:
-

BEAUTIFUL DAY

Fast för lite Phil som vanligt.
Har fixat med körskolan nu, azm. Kommer dock aldrig ta tag i att lära mig köra. ;__; Jaja. Jag längtar till imorgon för då har jag sovmorgon, bara tre lektioner samt företagit att Philiphl vill vara med mig. :)))) NU: big brother.
-

en elefant balanserade på en liten liten spindeltrååååååd!

Är han inte för fin min pojke. ;DDDDDDDDDdd Bra dag idag, för lite Phil dock.

kodon

Kodon är nåt som är tre som har med nk att göra. :)
Sitter på blogtv på engelskan, skoiiii. Nej, vill sluta.
Inte glömma att sätta phils nycklar i hans skåp!!!!!!!
Jajaja. Har NK-prov imorgon, lycka till mig själv säger
jag bara, kommer att gå åt skogen för idag ska vi
fira åsa och sen har jag träning. /: Har dock sovmorgon
på torsdag, så det är ju lite awesome.
______________________________________________

Träffade bmth. :)

wat

Sitter och har webdesign, det är min första lektion, men också min sista. ;D Awesome. Idag blir en kul dag, eller ska försöka städa mitt rum first of all, men det är inte stökigt ens. Sen åka på körskola, sen åka till phil för att färga & klippa hans hår, sen nanar jag där.<3 Awesome. *: Hejdå.
-

Dendär gjorde jag förra lektionen.<333333333

goodbye, farewell,             for good

Idag blev den sämsta dagen jag haft på väldigt länge.
-

perfect weak

En sån ska det bli nästa vecka! c:
Har typ inga lektioner, fuck yeah!!
Idag har jag varit i luleå på storheden med familjen och handlat skräp. ;) Mysigt, blev en hel del.
Snart kommer min Phil och kramas med mig.<333 Vi ska se Wall-E som jag köpte idag för 49:-, sheap.
Hahah, jajaja, puss. *:
-

RSS 2.0