Movits!

Åkte till älvsbyn och såg Movits idag, det ägde srsly, de fick hela Älvsbyn att dansa! Haha. Vi hade våran egna lilla moshpit när dom rockade loss (från kiruna). Träffade hur mycket folk som helztztzt, asnice. Nattinatti, skola imorgon!
-
lol

Cookiez

Det regnar och är blött ute, hatar att sommaren är slut nu. Jag och Sanna har bakat chokladkakor idag. Blev jättefint.
-

-


CYR

Cyriously, körskolan ringde och väckte mig nyss. =.= buh. Jag som börjar bli sjuk borde nana. Hänger på youtube och tumblr. Itz azm, tror att jag är ensammen hemma så ska gå ner och sitta i tvrummet tills någon annan vaknar.<3
-
Sjuk video, riktigt säkert klockren.<3

Jag är rädd.

"it's always her against the nightmares in an endless fight"It's a day that I'm glad I survived

Har träningsvärk, huvudvärk och astråkigt.
Klarade manövertestet & halkbanan lätt. Har dessutom gjort en massa teorifrågor, känns bra att sätta igång innan skolan så är jag redan på gång. Har suttit med mami hela kvällen sen jag for från Phil. Ser tv. Hejdå.
-


YES

Klarade manövertestet galanty! Så imorgon väntar en morgon med halkbana och teori. :) Sitter hos Phil och väntar på att vattnet ska koka, han är och handlar bacon så ska vi snart äta spagetti & bacon innan boxningen! NICE hejdå.
-


Smoke Some Weed

Helgen har varit sjukt bra! Nu är det måndag och sista sommarlovsveckan och det är sorgligt. Har manövertestet idag, halkbana imorgon och körlektion på torsdag, så är inte helt ledig. Har också suttit och gjort körkortsfrågor sedan jag vaknade idag. DET ÄR DAGS ATT TA TAD I DETHÄR NU. Så jag gör det, skulle vara skönt att få lite teori bortgjord innan skolan börjar. Men ska klä mig för klockan 3 bär det av mot körskolan för manövertestet, sen ska jag till Phil och mysa till klockan 19:00 då det är boxningsträning. Bra, hejdåå.
-

Hihi

Sitter hos Phil och vi har inte lyckats ta oss iväg ännu.... ska till stan och kolla piercingpriser hihi. Sen ska vi titta lkite annat också innan bär av till bergsviken. Phil är less så nu drar vi. PUSSS.
-
GRAUR!

DAGENS PLANER SO FAR

- Ta bussen in till stan 11:28.
- Sätta in pengar på mitt tomma bankkort aw.
- Gå till Philiph och vänta på honom.
- Körlektion klockan 13:30.
- VAD JAG VILL MEN NÅT KUL TACK.
-
-

LOL

Håller hårt i mitt bagage när jag sover på arlanda.
-

Coming Home

Egentligen var jag hemma natten till Tisdag, alla fucking flygtorn i England hade fuckat up!? 'THE SYSTEM IS DOWN', de hittade inte hem utan dessa system so yeahhhh. Så vi blev sena från London och missade flyget hem, så vi var tvugna att boka om och ta ett senare flyg. ): WELLWELL. Tänkte egentligen bara lägga upp bilder här, so here you go:
-
PizzaHut i Stockholm.
-
Det var en bit mellan närmaste tunnelbana och arlanda stugby där vi fick booo i sthlm.
-
Shopping efter två dagar i london. :)
-
-
Skittles. ;D
-
Det första vi gjorde var att besöka Drop Dead.<3
-
-
-
omgz
-
Hyde parkkk.
-
Någon bro............. minns inte vilken.
-
KFC.
-
-
-
Jag utanför Abbey Road Studios.
-
Mami crossing abbey road.
-
Papi crossing abbey road.
-
Sana crossing abbey road.
-
Me crossing Abbey road.
-
Fucking Eddie crossing Abbey road hahah.
-
Det turistmål som vi spenderade mest tid vid haha.
-
En fucking girafff.
-
Camden market.<333
-
-
-
O2 Arena.
-
Gordon Ramseys resturang?!½?!
-
London eyee.
-
Big ben + themsen?
-
Sani + David Beckham + tiny me.
aw.
-
Köpte en nice turnetröja. :)))
PALLAR INTE MER.
SLUT.
*:

LONDON

Jag har skrivit överallt om london och jag orkar inte göra det här meeed. >: Det är ascoolt och asbilligt och jag har sett & shoppat massor. :)))))) Även fast det är fint så saknar jag Phil så mycket att det bubblar inom mig, fräter typ sönder av saknasyra som tillverkas när man saknar någon, eller nåt. >.< MEN DET ÄR INTE SÅ LÄNGE KVAR NU, och jag ska njuta av london medans jag kan. Imorgon blir det IRON MAIDEN + TRIVIUM. + mer shopping. SKALL SE TILL ATT VARA UTVILAD. Godnatt!
-
Btw, det är svårt att göra sig förstådd även fast jag lärt mig engelska hela mitt liv. >.< Lol, ska bli bättre på att tala! Drömmde att jag fick IG på en engelskauppsats....... det har aldrig hänt kan jag lova! Skrivandet ligger på VG/MVG, men auu, fucking svenskar som klagar på min engelska så pratar dom likadant själva hehehhe. HEJDÅ. ***:

Philiph Lundberg

-
Det är min pojkvän och jag vill bara skriva ner hur perfekt han är. Philiph bryr sig alltid om mig, han ställer alltid upp för mig, han vill alltid att jag ska må bra, han är så söt, han älskar mig, han får mig att skratta, han är riktigt säkert snyggast i världen, han är också klokast i världen. Han förstår mig alltid, han försöker alltid förstå alla. Det är ganska sjukt att han orkar med världens jobbigaste som mig, men jag är otroligt tacksam, så lycklig. Phil är världens bästa pojkvän, vi är så bra tillsammans. Jag älskar honom och hoppas att han alltid vill vara med mig.<3

P D O L

VAR UNDERBART, SJUKT KUL! Tack piteyo.<3

RSS 2.0