Julafton
Inte är jag släkt med dom inte. ):

GOD JUL!

Har spenderat dagen med att äta en asgod julfrukost och sedan tagit massa bilder. c: Fler bilder tar jag säkert ikväll. Kan inte bara fylla kameran med mig själv ju, hehehhe. MEN HA EN AWESOME JULAFTON BROTHERS&SISTERS. Själv ska jag hosta ihäl mig och kämpa för att hålla mig vaken.......

 

 

 

 

 Dan före dopparedagen

Sitter här i myskläder i mitt rum och ser på American Horror Story. Har gjort mycket nödvändigt denna dag då jag inte mått nog bra för att gå ut, som att fixa till i mitt rum, tittat på tv-serier, spelat bf2, tittat på lavalampan, ätit choklad, haha, och det bästa - jobbat på projektarbetet! Stoltz. Nu ska jag nog ner och fira uppesittarkvällen med familjen, spela bingolotto och äta skinka och så. Mysigt.<3
Dagarna jag inte har uppdaterat har varit awesome med awesome kompisar. Jag är så lycklig. :D:D Tack för allt allihopa. Har t.ex. dragit upp två bilar ur två diken på två dagar, hahah. BUT YE, ska gå och vara social med mami,papi&sanna. Hejdå och god jul!

SKÖNT

Jag älskar att vara uppe sent på kvällarna........ många skrattar nog nu. XD Men srsly, när jag är ensammen vid en dator är det så mycket enklare att hålla sig vaken! Har precis gjort klart två av mina tre läxor innan jullovet. SKÖNT! Funderar på att fortsätta och jobba lite matte medans jag har plugget i mig. VI FÅR SE. Skönt med sovmorgon, tyvärr kristina så kommer jag nog sova under extramatten. Jag jobbar ändå inte matte inom skolan föruton på proven, srslyyyy. NU KAN JAG INTE SLUTA SKRIVA. Hejdå.hhiiihhiih

Vaknade hos Philley klockan 13:16 after all.... ojdå. Han hämtade mig efter sin match kl. 01:30 typ, så åkte vi till honom och var med Amanda och Tobbe! Mys. Såg Jackass 3 innan vi somnade, pusspusspuss. När vi vaknade idag låg vi i sängen länge och myste, när det blev dags för tennis igen åkte jag hem och städade mitt rum! Har också pratat på skype och typ, lyssnat på Alesana/We Came As Romans/iwrestledabearonce&Glamour Of The Kill, ingenting annattt. Seg söndag as hell! Nu ska jag se anime och kanskekanske gå och lägga mig sen. I've got puppies in my heart btw! Aw.MHM.

Sitter hemma och gör absolut ingenting! Gårkvällen var hur bra som helst!! Åh, crazy. :D Phil har tennismatcher ikväll och jag orkade verkligen ikte åka och titta, är hur trött som helst. Har suttit hemma all night, varit nere och lyssnat på musik med papi, sen har jag inte gjort nåtttttt. Jag hoppas att Phil kommer hit och sover senare. c: Saknar han allready......... aw.

Jag är överlycklig för glitterbox har rebloggat från mig 2ggr sedan hon började följa mig. :D /happi. Hahah.

Så söt Axl var. )):

ASDGHJKFEST

Igår var jätteawesome, var med Sanna, Madde, Phil, Garre & Erik all nite! Spelade kort, Resident Evil och såg fråga Olle osvosv haha. :D Fint folk! Jag vill färja mitt hår svart, eller iallafall mörkbrunt. Som jag hade innan. SÅ FINT MED SVART. Åh. Då vet ni. Nu ska jag hem och eta palt och ikväll blir det untzuntzuntz.

2 years ago

2009
__________________________________________________________
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Massor!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte jag hade någta. D:
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Mjaa. Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5.Vilka länder besökte du? Sverige, Norge. XD Finland kanske.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Ja!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Hah 9 november kanske </////////3 cp >_<
8. Vad var din största framgång 2009? HEHEHHE. >.-
9. Största misstaget? Det misstag jag fortfarande begår (?) haaaaaaaaah :c
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk, jaa.
11. Bästa köpet? HMMM. DATORN!? Fast ne. Paris Hilton parfymen, hahahah.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Tuggummin? Vet inte. :c KLÄDER TRORJA!!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? MASSOOORRR.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? HMMM. Still Fly, The Glamour and the Shame, WOW, BEST EX-FRIEND <---- omg. Third Temptation of Paris. Vet inteee. o__o Massorrrr kanske. >:
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? BÅDEE.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Spelat gitarr typ.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit stressad.
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen.
19. Blev du kär i år? JA. <3
20. Favoritprogram på TV? One tree hill!!
21. Bästa boken du läste i år? The Long Hard Road Out of Hell.
22. Största musikaliska upptäckten? HMMMMM. DDDD: Underoaths tidigaste album?<3


2011
_________________________________________________________________
Vi börjar inlägget med en fin liten lista:
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Mycket!!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag lovade säkert någonting med att inte äta så mycket godis, höll det icket.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nejdå.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tack för det!
5.Vilka länder besökte du? Sverige, Finland, England.
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? Nej, det har varit ett otroligt bra år.
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Kanske 6:e Juli, tror det var då vi åkte till Elias och Getaway rock.
8. Vad var din största framgång 2011? Att jag färgade håret brunt/rött. Slutade fotboll!
9. Största misstaget? Att jag ringe och störde Philley idag, haha nei, vet inte.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Är alltid sjuk, fast inte allvarligt tror jag väl.
11. Bästa köpet? Konsert/festivalbiljetter.<3
12. Vad spenderade du mest pengar på? Konserter och shopping! OJOJOJ.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? JA, mycket. Min fantastiska pojkvän till exempel.<3
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? Dance Of Death, Crucify Me, B.Y.O.B, The Lotus Eater.<3
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Något kreativt.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Varit elak.
18. Hur tillbringar du julen? Med familjen!!
19. Blev du kär i år? Nej, har varit kär hela året!
20. Favoritprogram på TV? HM.
21. Bästa boken du läste i år? Gullivers resor kanske.
22. Största musikaliska upptäckten? Äldre rock, som Iron Maiden, Alice Cooper och Ozzy Osbourne.<3


Ocean Gypsy

Det finns så fruktansvärt mycket bra musik, jag har inte tid att lyssna på allt jag vill. Auu, skulle kunna pansionera mig nu och inte göra annat än att sitta och lyssna på musik resten av livet, ny, gammal, cpmusik osvosv. Roligt att jag just skriver en uppsats om tiden, som det finns alldeles för lite av. En dag borde vara längre, eller innehålla mindre skola iallafallll. Tänkte bara meddela, buh bye!Bilder från tumblr, www.linkgoesneger.tumblr.com


Rock n roll all nite, party every day

Åkte till Phil ensammen, mysade upp hans lägenhet och pluggade upplysningen med honom! Tiden går för fort. Jag sover ensammen inatt, klockan är 01:30 och jag vågar inte stänga ögonen. Har på en myslampa + One Tree Hill, det brukar funka, men inte idag. Ska försöka igen nu, mhm. Är lite excided över Philley som ska tävla i svets imorgon. Lycka till!! Jag är så kär i honom btw, det är sjukt. :)

Jag älskar dig!

Don't You Forget About Me

Sitter hemma och ser One The Hill, jag och Syster har just ätit. Innan var vi på stan och köpte en fin födelsedagspresent till pappa. Nu ska jag till Phil och pynta litelite! Sanna och Madde kanske följer, dunno. HEJDÅ.WE LIKE TO PARTY

Nu är jag här igen! Haha, har tyskaläxa till senare idag. Igår hade vi luciavaka hos garre, det var askul! Det var jag, Garre, Phil, Sanna, Madde, Jocke, Erik, Anton och Matte! MMHM. Vi hade sagostunder, raveparty, alfapet, "jag har aldrig", lucia 1 sek och sovit haahh /fail. Det var iallafall askul. Nu ska jag ta tag i tyskaläxan. Ha en fin lucia sisters. Bara 11 dagar till jag får äta den sista chokladen i min kalender.


I'd break in two over you.SCHUUUUEL

Där är jag nu, sitter på tumblr. Pluggar inte. Slutar 11:30, då blir det Philley och säkert stan med sis+sis2. MHM.

NANANANANANANANANANANANANANANANABATMAN!

Sitter och försöker plugga......... no suprise. Börjar undra var Philley är när han inte loggar in på msn och jag ska ta en buss till honom på 20 minz. Ska börja packa och sådant, läsa lite mer läxa och stänga av datorn. >:c EHH. Det märks att jag har lite och säga, börjar 09:00 och slutar 11:30 imorgon, azm.<3omgz, så loggar det in någon cp _the_johan_93 eller nåt så är det cplikt thelittleguy_93, vilket är Phil. Falska förhoppningar.</3SEG MAN HÄR!

Ursäkta mig brothers, jag orkar inte blogga sometimez! Har haft i princip noll läxor de senaste veckorna, och när man inte pluggar blir man inte heller rastlös haha, och jag antar att jag bloggar när jag är rastlös. (Som nu när jag håller på med tyskaläxan). Har sovmorgon till 13:55, soft as hell! Har verkligen fått sova ut.

Har massa hårfärg hemma + en ny färgbomb, ska se om det blir någon skillnad. Har hållit på att tvätta ur den nuvarande färgen i håret, och på onsdag blir det att färga om! Är super excited sister. MEN NU BAQK TO PLUGGANDET.RSS 2.0