superman

Fin skoldag idag, inte minsta lilla jobbig.
Hade dans, det var trevligt va, tycker att det är fjantigt att klaga.
Att min taktkänsla suger hör dock inte dit eeeeeeeehheh.
Kramades med Phil efter skolan, han är det allra bästa & finaste!!!!!!!!!
Glöm aldrig.
Sen har jag varit på fotbollsmöte och fått en massa motivation.
Har morgondagen planerad i minsta lilla detalj (nästan).
Funfun.
Ska plugga tyska hela natten nu, hehehe.
PUSS. *:
-
^ gammallllll!!!

Alexandre

i don’t feel like happy or successful people should be called lucky.
there’s no luck in working very hard for everything you have in life.

- Alex Evans

Oså smart en liten pojke han är dendär Alex Evans! Jag känner ungefär likadant va, varför plugga och ha tråkigt när jag istället kan ha kuuul med mina nära & kära va, det tycker jag är mer värt. Jag tror inte att det är värt att vara bra i skolan nu, får då blir man lycklig sen. Jag tror att man ska försöka vara glad alltid och klara sig utan det tråkiga va, det tråkiga är ondt. Fast detta var ju svårt att förklara, lyssna på Ales Evans istället.
Har iallafall skrivit klart min uppsats om honom som fotograf. c: Ska nu ta tag i tyskan, bara för att jag hatar stödläraren av hela mitt hjärta. >:c Måste ju klara provet, kan inte bara skita i det.
-

fuck my dayyy

-
Hatar skolan >:c måste plugga fml.

Mjao.

Idag har lite coola saker hänt.
1. Jag åkte hem från skolan för att jag mådde dåligt, det var första gången i mitt liv som jag gjorde det. ):
2. Jag tog två tuggumin för första gången sedan jag hade mina tuggummi-tvångstankar. Tog jag mer än ett förrut så tog hela påsen slut på någon timme. ):
3. Det är nu bekräftat att Slipknot kommer till stockholm på Sonisphere, jag vill åka dit, vi får se hur det blir. c: För papi vill åka till Stockholm, och resten vill till Gävle, we'll seeeeee.
4. Jag vill städa mitt rum men vill inte för pappa säger att jag måste. >:c
Hejdå.
-
Sjukt olik mig på den bilden.

alla hjärtans-dag<3

Igår var det alltså alla hjärtans-dag, en dag som jag faktiskt varje år uppmärksammar. c: Brukar alltid få kort eller godis av mina kära föräldrar aww. Men i år fick jag spendera den med en väldigt speciell person! Samma person hoppas jag att få spendera alla mina resterande alla hjärtans-dagar med.<3 Vi gjorde det jättemysigt i hans lägenhet med en massa ljus, så lagade vi finmiddag och efterrätt. c: och lekte och såg film. Justdet, vi handlade maten tillsammans också, första gången vi gjorde det tillsammans, och första gången vi lagade mat sådär tillsammans, det var jättegulligt.
-
titta så fint aw.
-
Phil jag älskar dig, på riktigt. Även då jag är som mest tvärsöver och säger motsatsen till allt du säger, då älskar jag dig också. Jag tror att vi två är meningen, vi två är rätt. Vi är perfekta för varandra, och jag kan inte sluta tänka på och längta till nästa gång vi kommer träffas. Jag vill spendera föralltid med dig, med dig har jag ingenting jag behöver vara orolig för. Det är sjukt att det finns så många människor som aldrig skulle förstå vad det är vi har, dethär stora. Jag tror att du är den enda i hela världen som förstår sig på mig, och som orkar med mig. Du är den klokaste jag vet och aw, jag saknar dig.

Kul.

Kul.
Sådär ser inte mina armar ut nu va? lol.

S U P E R M A N

Tja. Skoi dag idag. :)
-


TJA.

Soft dag idag.
Phil.
Skola.
Hem.
Gymmet.
Hem.
Dataspel.
SOVA.
-
-
oooooch sovmorgon imorgon!

FOTO

Sitter här och funderar på om jag har dragit ut Phils plattång. :J
Minns inte. Här är några bilder av Alex Evans:
-
-
-

Casey Lagos

Åh vad jag har sökt efter killen som spelade bas för Architects i sthlm, har finally hittat honom nu, och är säker!! Casey Lagos! En kille man verkligen borde se upp till. Han har just nu ett soloband där HAN spelar gitarr, bas, trummor, sjunger the clean, och the sreaming vocals!!!! Sedan mixar han ihop allt. "Every Heart EP" - Sealakes. Som förövrigt är ett grymt bra album! :D
Varför denna kille fick min uppmärksamhet från första början är eftersom jag såg honom på scen och kunde typ inte slita ögonen från honom. XD Aw, han var lik min Philleyboii. HÄR ÄR BILDERRR:
-

-

-

AWWWWWWWWWWWWW. :D
-
EN VIDEO MED:


ARRRRRR

Längesen jag lyssnade på raubtier, alesana, escape the fate, blessthefall, the word alive, blood on the danceflor, deathstars auuuu osv. jag känner till allt för mycket musik ;__; kan inte lyssna på allt utan att det blir för lite av nåt.
WAT DO!?!?!
-

Christoffer Drew Ingle, au saknar din musik också. >.<

OLIVER SYKES

Phil blir du inte ens lite attraherad av denna man? ):
-
-

bbycksssssssssssss

Åh, har prov imorgon, har inte pluggat nåt alls än, fml.
Av någon okänd anledning känns det bättre att dela med sig av
sån här störd pluggångest på internet, aw. Ser one tree hill istället.
Spela roll åndå, NK sugerrr. >:

RSS 2.0