PICZ.

Ye, jag äger inte konsertbilderna eller så, but enyoii:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Åh, så kul. Kommer aldrig att glömma!

Bring Me The Horizon 27/1 - 2011

Oioii, lite vila skulle jag behöva, fick ju feber i söndags och har
försökt leva som vanligt hela veckan aw, mår asdåligt right nao. XD
STOCKHOLM VAR SJUUUKT KONSERTEN VAR SJUUUUK!!!! <3
Jag måste berätta allting, vill komma ihåg varje detalj iiihhh, so yeah,
ni behöver inte läsa för jag antar att detta kommer bli en lång text.
-
Börjar från signeringen! Stog i en aslång kö för att få titta lite på Oli och bmth, behövde bara vänta typ en timme dock, gick jättefort! Där inne gick allting ännu snabbare, ställde mig på tå, skymtade Oli och dog, srsly. Han är så fin, jag log som ett cp all the time, Oli såg det och log mot mig innan det var min tur awww, fick autografer av alla, en highfive av gitarristen Jona och tog bild med Oli, var dock extra förlamad och vågade inte gå nära,men en bild blev det haha! Egentligen hade de inte ens tid att ta en bild, men han sa "Sure" till mig (och alla andra som frågade) iallafall omgggg. :D Efteråt åkte vi till hotellet, åt + fixade mig lite, sedan åkte vi till Mårtensdahl aw, och fryshuset!!! tog mig in till Arenan och blabla. :) Det var sjukt mycket folk där, trodde inte att det skulle vara så många, sedan kom det ännu fler också. :DDd Awesome. Ska skriva om alla fantastiska banden aki:
-
Tek-One: I början var de astråkiga, kännde inte igen en enda låt förens efter halva deras tid aw, men när det kom till låtarna jag hört blev jag glad kisse.<3 Fin neger stod och rappade fort för oss, det var oså charmigt. Blev en massa förvånad då de spelade "Scary Monsters And Nice Sprites" som är skrillex låt va? Ni vet YES OMG-låten. :D:D:Dd Jaja, då blev jag asglad och supertagg på resten av konserten, sedan då, då stod jag nog aldrig still awe. Första gången jag såg ett sådant band! Grymt.
-
The Devil Wears Prada: Hade förvåntat mig stora män, men de såg alla ut som små pojkar wat. Gitarristen/2:a sångaren var inte lika söt som på video awe, men han var dock sjukt duktig på att sjunga i verkligheten! De var väldigt talangfulla allihopa, enda jag var besviken på här var nog setlisten. /: De spelade mest låtar från "with roots abow and branches below"-albumet, vilket enligt mig är deras sämsta. Men "Hey John, what's Your Name Again?" från Plagues + låtarna från deras senaste "Zombie EP" ägde sönder!!! Riktigt duktiga pojkar.<3
-
Architects: Detta var nu andra gången jag ser dessa! Vilket äger eftersom de är ett av mina absoluta favoritband nu. När de nådde den första cleana delen i första låten de spelade, "Follow the water", så ville jag bara grina av kärlek, det är så sjukt vackert! Resen av konserten var bara så sjukt vacker. Basisten tror jag, aw han var väldigt söt!! I died, fast dog mer sen och hela tiden! De spelade tre av deras nya låtar, vilket jag tyckte var för mycket, hade bara hört två av dem, så därför antar jag. :) Hade varit bättre om de böt ut "Delite, Rewind" mot "We're all alone" eller nåt, but its OK, architects, ni var sjukt duktiga iallafall. Det är en sådan grym känsla att titta på så fina band live, auu, det gick så fort, jag vill vara där igen varje natt.<3 "Hollow Crown" var lika vacker live som sist, omgz såna låtar är speciella. Sedan kom "Early Grave" som publiken bett om nästan hela tiden, iiih. :D Wall of death.<3 Oi så kul ihihihih. Hade ju tänkt stå stilla lite extra denna konsert eftersom jag har sjuk, men lyckades inte med det, adrenalinet man får är sjuuukt!<3 Omg.
-
Bring Me The Horizon: Så gulligt att de kommer ut med en asstor Mexikanar-hatt på scenen. XD Aw, och börjar med den sjukt bra låten "It Never Ends" för oss, åh så vackert. Satan vad jag hade längtat efter att få se dessa live. Har hört en massa om att de är dåliga live osv. har också sett att de inte alltid är bra, men det märkte då inte jag eller resten av publiken, så grymt bra var det! Publiken var asfin, tyckte dock inte att det var lika trångt som vanligt, kunde skutta omkring asnära scenen + se bra under nästan hela konserten.<3 När de spelade "Fotball Season Is Over" så tog jag mig nästan längst fram, trodde att vi skulle få komma upp på scenen som förra gången, men nejdå, fuck security. ): Jaja, det var ändå sjukt fint, och grymt kul! De valde bort "Pray For Plagues"från setlisten, vilket var både bra och dåligt, dåligt för att jag hade velat höra den låten live eller någon annan äldra låt, men de böt ut den mot "Alligator Blood" vilket är en asbra låt! Med gunshots som är så vackert tillsammans med musik, sen speciellt vackert med Oli Sykes.<3 Det var så vackert, och att vara gay med Oli och"Fuck"-låten var så bra! Alla låtar var sjukt bra, i t   w a s   f r e k k i n   p e r f e c t ! Att se "Blessed With A Curse"live.<3 & sedan att avsluta med en av mina favoritfavoriter "Diamonds Aren't Forever" var grymt bra! SJUKT KUL. Tror att bmth har blivit bättre live nu när de har Jona, eftersom han hjälper till en hel del med the vocals, vilket han gör asbra! Är så glad och tacksam över att jag fick åka, också över att de kom hit.<3 & spelade så fint för oss. Åh, höll på att glömma "Crucify Me", riktigtriktigt bra! Deras nya skiva är så fin, auu, bäst! Men ja, jag trodde att de skulle ställa in, jag var övertygad om att de skulle ställa in, men det gjorde de inte.<3 Tack alla. *: De var asbra instrumentaliskt och måste säga att Oli gjorde det mycketmycket bättre än jag förväntade mig. :D 'Fångade' ju också en (av typ 4) trumpinne som användes under konserten!!!!!! (@ the pic) kommer aldrig släppa taget om den, aww.<3 Så fint, tacktack. :D Btw, Oli är det sötaste någon någonsin kommer se, när han räcker ut tungan awww.<3
'TEXXXXT' :))))9
Efteråt köpte jag en tröja + hittade en tidning, de bakanför oss frågade om de fick titta på tidningen och jag svarade att yes okejjj, så märkte jag att en av pojkarna var Adepts sångare, Robert, awww. :D Jag frågade för att vara säker "det är sångaren i adept va"? Han sa ingenting, men hans kompisar sa "neej det är han i takida" ahhahahaha jaha! så pekade de på en kille med affro i tidningen och sa "nej, han är dendär killen", Robert sa ingenting, han vinglade bara och skrattade haha. Sen kom de på att de ville crowdsurfa nedför folket som stod i trappen och väntade på att få hämta sina jackor. XD Oh Robert i Adept, you so krejzi, och alkohålpåverkad hahah, så fint.<3
-
Är så sjukt glad, det var hur kul som helst. :D Kanske fixar till
inlägget en aning imorgon, jag ork it hahah, lägger nog också upp
fler bilder!!! Kommer aldrig att glömma dethär. TACK.<3
-
Papi spelade in en video i början av bmth som jag lade upp!

 

Han gillar faktiskt bmth. o.o Han säger att det är för att de låter som In Flames aw.

-


KISSEMISSE

Hej. :) På torsdag åker jag till stockholm. :))))))))))
Bring me the horizon.<3

Blessed with a curse

AOOOOOO, denna helg har varit oså tråkig, håller på att tvätta ALLA mina kläder, håller också på att läsa ut en bok som är väldigt tråkig. ): SÅ YEAAAAH. Måste skynda så att jag hinner skriva bokreccensionen, jaja, det är lungt för Phil är ändå inte hemma, inte Adil heller. (: DESSUTOM FÅR JAG JU DUBBEL HELG NÄSTA HELG!!!!! TAGGAAA!!!! Är fett pepp as everyone else in sthlm 27:e januari. ;);;));;));) Hejdå.
-
): Fin ens.

OXE

Jahapp, antar att jag gått och blivit oxe då after all.
FML. Är inte nöjd, jag vill ju vara tvilling, ska ta livet av mig nu,
hoppas att ni blir glada nu ni som kommit på skiten.
)))))))))))))))))))):

FÖRRÄSTEN

Idag har jag:
- Dissikerat en gris, skurit ut hjärtat, hållt i det osv. :D
- Kört i en roddmaskin, 5000m (5 km) på 24,34 minuter, stolt, + mer träning.
- Lyssnat på setlisten till bmthkonserten, will be awesome! Kanska saknar några låtar dock.
- Kramats med Phil som är min.
- Drygat, maw, boooorde göra min engelska men jag ork it. ):
-

ALLTSÅÅÅ

Orka se ut som 67 år när man är 17 osv, som vi i min ålder. (Syftar inte på den du tror Phil hihhi). Jag menar mer dessa cpmänniskor som inte vill se ut som ungdomar wtf, förstår mig inte på sådana som vill gå runt med tantkläder nu, när man är liten och fin. >.< Förstår mig inte heller på tjocka personer som är arga över att de är tjocka. Jag menar, vill de vara tjocka så OK, men annars borde dom träna as hell och äta bra osv. och aldrig fuska. Speciellt ungdomar, för de kommer aldrig vara snyggare än vad de är idag. Orka slösa sin ungdom på att vara ful om man inte tycker om det. ):
-
Fast ah, detdär med om hur man ska klä sig, jag är oså dålig på att klä mig. XD Trivs bäst i jeans och en t-shirt och sådant, och det tycker jag är OKKK, men då man börjar komma i lager av lager med tantkoftor och tantkjolar och allt man ser är en massa enorma tygbitar hänga överallt. >.< Fast ah, det är väl okei om man vill se ut så men jag tror de kommer ångra sig förr. ): Orka vara typ nunna.
-
XD Tror aldrig att jag argumerat om någonting så dåligt som jag precis gjorde, hahah. Det är nog min alldra mest utseendefixerade sida jag visar där, dock spelar det ingen roll alltså, hur mina kompisar ser ut. Min syster säger att jag bara har fula vänner all the time ): jag ba nej fuck you de är iallafall riktiga vänner och trevliga och jätteawesome och jag trivs asbra med dom. Så det spelar ju ingen roll, jag dömer inte någon efter deras utseende/hur de klär sig. Ungdomar i tantkläder kan vara jättesnälla va, då spelar det ingen roll hur de klär sig, tycker bara det är synd om dom lite hahah. :D Samma med tjockisar, det är dock jobbigt om de klagar för då tycker jag hellre att man bara ska vara tyst och kämpa!!!!! (Kanske inte ska säga nåt egentligen eftersom jag alltid varit bara skinn och ben hahah >: men ah har också alltid tränat, just nu 4ggr i veckan + idrott + matcher då och då). SO YEAaaaa.
-
Där visade jag lite av min 0 IQ. >: Fast jag har ju rätt ifall ni fattar.
-
NOTE: Jag tycker om personer för hur de är, inte hur de ser ut, missförstå mig inte på den delen.

Oi.

Borde gå och nana. ):
Fin dag!
Phil - Skola - Mormor&MOrfar - Zelda, Sanna, Madde, Mats och Tobbe - Sova.
TJOHOO.
-
:)

KUL ENS

Maw, jodå, dagen har varit asbra förutom att jag tappade bort mitt bankkort maybeee, och att jag har sjukt ont i min vänsterfot från klackskorna - NEVER AGAIN säger jag bara, har aldrig fått ont av dem förut men jaja. Skrev företagsekonimi-prov på skolan, har ingen aning om hur det gick tbh. /: Efteråt gick jag på stan med Phil, Nicke, Sanna och Adam, was very trevligt! På kvällen/natten och förhoppningsvid nu igen på morgonen har jag umgåtts med dädär typerna också, fast inte Adam, istället Madde och Mats.
-
MEN JAJA, ZEH POINT!!!!! Somnade efter att vi sett en film. >.< FML. Sedan lekte de med mig i sömnen, som vanligt hahahah. ))): Aja, somnade om och var astrött, fast sen for alla utom jag och sanna och åkte bil "lite", ya0, de är inte hemma ännu eftersom Mats fick punka, kul lief y0, så nu försöker de väl ta sig hem igen i guesss. Vill inte sova, älskar att göra tvärt emot det man borde göra. :D
-
-
-
Arrr. >.<

Philiph Lundberg

Jag älskar dig Philiph, jag älskar allting som har med dig att göra.
Det känns lika bra varje gång jag vet att jag fått dig le, jag älskar hur du skrattar,
jag älskar då jag vet att du är glad men du vill inte visa det,
jag älskar också då du är glad och vill visa det.
Jag älskar då du är så glad att du inte kan sitta still.
Jag älskar du du mår bra Phil.
Ändå älskar jag också när du är sur, lite iallafall,
för då är du ganska söt och jobbig och det tar ut min söt- och jobbighet på något sätt.
-
Jag älskar hur du kan få mig att gråta av för starka känslor bara genom
att titta på mig med dina bruna kristaller och le detdär "åh, vad fin hon är"-leéndet.
-
Jag älskar hur du är ett litet internet-troll överallt without even notice it.
Jag älskar då du spelar dataspel, fast då vill jag bitas så sluta efter 5 sek aki?
Jag älskar varenda kvadratmillimeter av din vackra kropp.
Jag älskar då du dricker sockerdricka din lilla hamster.
Jag älskar dig.
-
Jag älskar din godhet Philiph.
Jag älskar att du är så klok.
Jag älskar hur vi har samma syn på kärleken.
Jag älskar att vi är så sjukt olika men ändå på något sätt gjorda för varandra.
Jag älskar att jag kan säga precis allt jag känner till dig.
Jag älskar hur du gör allting för mig.
Jag älskar dig för att jag vet att du älskar mig.
-
För att sammanfatta detta kan jag säga att jag älskar varenda lilla millimeter du rör dig på, varenda mikroskopisk bloddroppe av ditt hjärta och well nästintill vartenda litet ord som lämnat din mun.
-
& Jag hatar att jag någon gång fått dig att tvivla på detta.
Phil, glöm inte, jag älskar dig.
-
<3 kines.

ORKAR INTEEEEEEEEH.

Srsly, har aldrig varit så trött i hela mitt liv.
Har ont i hela kroppen, tror det är för att jag tränade HEEELA lördagen, sedan han jag inte återhämta mig till söndagen, tränade mer söndagen och ännumer idag, måndag. Är helt slutkörd, så har skolan börjat också.<//3 Men fattar inte, nog brukar jag lätt orka träna tre dagar i rad, men ah.
-
Mitt jullov ägde sönder, bara så ni vet, kanske sagt det innan, jaja, hejdå kvinnor. *:
-

Aww my gowed.

Kom just på att alla sångare (oftast) är assnygga. c: Sort of.
Ska dela med mig av skönheten i tdwp hiihhi, se upp Phil.<3
-
Jeremy DePoyster, han som sjunger zeh clean vocals (+ spelar rythmgitarr) i
The Devil Wears Prada:
-
-
Aki, inga bra bilder men grrrrr.
-
Kika efter honom i denna video med. :D
-
-
Måste också tillägga att han sjunger sjukt bra.<3

2 0 1 1

ASSÅ. :@ Jag skrev ett inlägg så försvann det. FML. ):
Jaja, har inte skrivit på aslänge för jag glömmer bort mig när jag har lösenord.
YES. Nyår var awesome, alla dagar efter nyår har också varit awesome.
Phil är awesome och mysigast i världen jag saknar han fastän vi sågs för en timme sedan. XD
Har lanat hos Adil men får inte nana där så nu är jag hemma igen och ska spela mer zelda.
O R K A R   I N T E   S K R I V A   M E R   ): H E J   D Å !
-
N Y Å R:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
OCH NU EN OTROLIGT SÖT GULLIG FIN SNYGG CHARMIG SEXIG OEMOTSTÅNDLIG HET VACKER BILD SOM JAG SKA PULLA TILL SENARE
FER SURE:
-
Aww gowed brother.

RSS 2.0