so hiphop

Tja jobbat på brännan idag, regält. Hatar att brösten och rumpan blir så vitaaa och cp motför resten, vill vara jämn. Gillar inte heller att sola, blir så rastlös, brännan var inte med mening ens. :))) Lol palla skriva vad jag gjort, har en ordentlig sammanfattning på bilddagboken. PUSSHEii.
-


The Nosebleed Section

Färgar håret, på tiden as usually! Saknar han jag sa att jag skulle sakna. Buhu, ikväll blir det ff, men jag blir säkert ensammen. >:
-
Köpte ett linne på Carlings med väldigt öppen rygg! Skitsnygg.
-

Sjuka människor + sjukt bra låt. Idag är mycket sjukt.

STUGAN

Spenderade då min midsommar på stugan, ska visa bilderna som jag tagit på just stugan, naturen där och människorna aw. :)
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Nedanför är min fina morfar som jag tycker att jag är aslik!

-

-

-

Mormor.


-


-

Mamma.


-


-

Coolåsa stylad av morfar!


-

Pappa.


-


-

Sanna.


-


-

Sist men inte minst, fotografen hon själv, jag haha!FÖR DIGMidsommar

Åh, vaknade, drog till jobbet, jobbade 1h, fick åka hem.<3 SOFT.
Nu ska jag fixa mig en aning, sedan bär det av till finstugan! Puss. *:
-
Kommer att sakna dig i helgen.<3 Jag har drömt nu två gånger
att jag och Philiph klarade oss från jordens undergång, de enda
som klarade sig, vi skulle bygga upp en ny värd tillsammans,
på vårat sätt. Är övertygad om att jag skulle klara det bra om
jag fick chansen. Skulle verkligen vilja få den chansen aw. :J

LOL

Sitter uppe och är hungrig, aw. Idag fyllde min kära moder 40 år! Grattisgrattis.<3 Har skypeat med Adil&Elias för ett tag sen, de la på för de skulle spela >:c sen dess har jag it orkat sova. Ska dock sova nu. Arararra. Hade en fin dag idag men oorkar it skriva, eller jo. nej. Hejdå.
-
Jobbar halvdag imorgon - får pengar för en hel, det kommer att gå fort! Sedan bär det av till morfars nya stuga för midsommarfirande! Får se om jag nanar där eller om jag åker iväg nån annanstans. De har en så sjukt fin stuga, hoppas att det är fint väder, ska ta kort!!! Wellwell bye. *:
-

Those Cannons Could Sink a Ship

Åh asd, why finns det så mycket bra musik, jag dör srsly. ): Så fiiint, jag hinner inte lyssna på allt bra, hinner inte fixa all bra musik ens, har massa på min iTunes, dock laddar jag inte hem album själv så kan inte skaffa nya snabbt. Men vill inte glömma all musiiik, ska fixa alltallt jag lyssnar på och sedan köpa ett minneskort som kan hjälpa mig lite på traven. ;__;<3 Maw.
-
För övrigt har jag haft S J U K A drömmar, jag failar srsly, kan inte hålla tyst om dom heller...
-
Minns inte om jag berättat på bloggen om mitt sommarjobb, men det ägen! Jag är med en jättetrevlig tjej i min ålder som heter Tova och vi gör saker som bakar, sitter i solrummet eller gåtr ut och går med tanter och farbröder, vi torkar bord haha, säljer fika, ser film, har sittgympa med gamlingarna. Världens bästa sommarjobb tbh! Ojoj. Känns dock inte riktigt som att sommaren har börjat riktigt ännu, det regnar ju så förfärligt där ute. Men hoppas att allt vänder då jag har jobbat klart! Wellwell, sommarlovet har varit super hittils trots att jag jobbat mestandels av tiden. :) Ork it mer, ni ska få egobildbomb nu, PUSS. *:
-
BTW. nån som läser här som inte läser bdb? In that case, look over here: kind of blog! <-
PICZ:
-
-
-
-
-
PUSS OCH TACK FÖR MIG HEJ.

Hard

Jag som hade tänkt bli jätteduktig på att skriva häär. Förut såg det mycket trevligare ut. >: But yeahyeah, det har varit så soligt ute, jag har haft sjukt kul, har inte precis haft tid att sitta inne och skriva här. Tagga getawayyy!!! Tagga körkort och roadtrips till sthlm, Enter Shikari spelar i september? då ska vi köra om inget bättre eller sämre händer. :DDDDDDd
-
-

aaaaaaaaauuu mai god

Denna dag har varit väldigt speciell. Hade typ avslutning med klassen på morgonen. Vaknade hos Philiph, fixade mig blabla och gick dit. Tror redan då att jag hade för hög feber. Awe, efteråt tittade jag och Phil på båtracet som christinaskolan alltid har, Adil och Mårtens klass vann. :D Efteråt gick vi tillbaka till lägenheten och då somnade jag och sov till typ 21:30? sov 8 timmar på dagen. Shiiit. Trodde att det var fredag då jag vaknade. Hade sjuk feber. D': Trodde att jag skulle dö, srslyyy. Mår lite bättre nu, Phil är bästbästbäst.<3 Hoppas att jag är jättefrisk imorgon. Buhuh, tittar på new vegas walkthrough med Phil, hejdååååå.

Terrorville

Ih idag har jag gjort så mycket och det skulle kännas fel att inte skriva det såååå. Yeah, vaknade, fixade mig, åkte till stan och mötte upp mami, gjorde några tjänster, fick mitt löshår :D osvosv. Trevligt. Åkte sen till Phil och sen till Roberts trafikskola och övningskörde! Sedan tillbaks till Phil, sen mormor och morfars nya finafina stuga. Srsly, jättefin! Nära havet, modern och mysig. Shiiit. Sen åkte jag hem, åt, åkte till Phil, var med han och Adile, var med bara Phil. ;Dddddd Är jätteförkyld sug kuk. Hejdå. c:
-
-
-
-

Destination Terrorville

Heiii, asso jag borde berätta om mina första sommarkvällar, för har inte skrivit om dom någonstans. D': Sååå...
Fredags: Var dagen innan min födelsedag, den kvällen var jag i stan med Phil, Sanna, Madde, My och Simon om jag inte minns fel. De sjöng för mig, vi träffade en massa folk blabla. Jag fick en söt present av phil osvosv. :)))
Lördags: Var min födelsedag. Hade trevligt främmande hela dagen.<3 Fick massa presenter och för mycket pengar, tack. På kvällen var vi i stan igen, dock hittade vi inget trevligt folk. Jag ville hem till Phil, så vi åkte till han och åt palt. :D Aw, jag och Phil hade supermysigt.<3 Vill inte vara 18 och vill inte bli äldre. ;__;
Söndag: Minns icket vad jag gjorde på dagen, men på kvällen såg vi Big Brother med Phil, Sanna, Madde och My. Senare for my hem och resten drog ut till heden och sparkade lite boll.<3 Kul. Älskar att sparka boll oseriöst på nätter hihi. Vi hittade också en kundvagn som jag fick åka runt i. :Ddd For hem och pratade, spelade kort!? Ah. :D Phil nanade här.<3
Måndag: Igår! Sov jag hos Phil. Det var ingen boxning, så vi tränade själva genom att springa uppför strömlidabacken. :D Dock har jag nu blivit sjuk. >.< Suuuuug peniz. Men det ska gå bra.
Tisdag: Idag! Har jag suttit hemma och solat på altanen all day. Phil sanna och Madde höll mig sällskap periodvis. På kvällen (nu) har jag spelat LoL med Adil, Elias och Alex som är en awesome tysk, han var oså trevlig fastän jag sög på spelet haha. Vi spelade också CS, men sniper i cs är omöjligt. >.< Åh, har fått tillbaka mitt spelhumör en aning.<3 Roligt.
-
KLAR. Tack och heiiii. *:
-
Du är bäst!

Heart's Strong

Första morgonen på VÄLDIGT LÄNGE som jag vaknat utt ensammen, ändå stämmer det inte riktigt, för klockan 7 var jag hos Phil och vaknade där. Så var jag mycket tydligt enligt facebook tvungen att vara hemma med kenneth (mopeden) 8:50 då sanna ska till skolan. XD Phil hade också körlektion så jag pallrade mig hem då. c: Så nu har jag precis vaknat, själv i min egna säng. :)
-
Auu har glömt att skriva vad jag gjort dessa dagarrr. Men haft sjukt kul iallafall, gått oså mycket. XD Osvosv. Hejdå.
-

Muskus

Hei. c: Ligger just nu i muskus brevid självaste sovande konungen som precis blivit bilägare!!! Kan börja med att berätta om det. ;D En vit Volvo 740 GLT står nu i Muskus som är bara hans! Aw, med monterat ljud när allt utom bas och slutsteg är färdigmonterat, alla sladdar och allt! Det kallar jag bra köp. c: Den är dessutom skitsnygg och är asfin på insidan! Igår brännde vi en skiva och körde runt lite illegal i muskus och vissträsk. o: Var hur kul som helst. Aw, min stekare.<3
-
Så, igår gick vi in till stan för att köpa bilen, sen åkte vi och tankade så köpte jag 740n en wunderbaum. *: Haha, så blev jag bjuden på mat av Phils föräldrar för att jag fyller 18 imorgon. :D Sen körde vi in till älvsbyn och muskus. Här har vi lekt med den übersöta kissemissen, tvättat bilar, kört bil osvosv. Haft jättetrevligt!
-
Har precis vaknat nu och ska ut och städa en bil som ska säljas, pussheii.
-
-
-
-
-

day 08 - a song that you know all the words to

Även fast jag har svårt för att komma igåg saker som inte är livsviktiga så finns en hel låtar jag kan alla ord till, haha. Denna t.ex!
-

day 07 - a song that reminds you of a certain event

Haha! Här väljer jaag låten Chokolate med nån random. Den påminner om vår sport/språk-resa till österrike med några av 8:orna. Denna låt spelades i bussen påväg till backarna och hem och alla satt och sjöng. :D Jag hade jätteroligt i österrike!! Woah.
-

- S O M M A R L O V ! ! !

Nu är jag hemma från min sista skoldag! Ska tillbaks på torsdag om en vecka för att säga hejdå till klassen typ. OMGMOGOMG. Dock känns det inte som sommar när det är så dåligt väder. >.< WELL WELL.
-
IGÅR! Åkte jag till glada Philiph som är bilägare!!!!! Oioioiiii. Jag nanade där, vi hade det supermysigt.<3 Asdghjkl asså jag trodde att jag hade nåt att säga men det verkar inte så. :) Ska gå och äta, puss.
-
SÅ SER MITT HÅR UT NU. :D Har klippt mig (själv as alwaiz) lite och färgat det mörkare! Är supernöjd va.

day 06 - a song that reminds you of somewhere

Denna var enkel. Här väljer jag "Tourniquet" av Marilyn Manson, det är en låt ur hans album "lest we forget" vilket var ett av de två första albumen jag nötte sönter utav honom.<3  Det andra var "Eat Me Drink Me". Skulle egentligen vilja välja alla låtar, för jag nötte verkligen alla. Det var i Helsingfors Finland och jag hade laddat min 'walkman'mobil, som var det närmaste en MP3 jag för tillfället hade tillgång till, med Dessa album. Vi spenderade kanske 3 dagar där, och det enda jag gjorde HELA TIDEN var att lyssna på denna musik. Vart än vi gick så hade jag hörlurarna iproppade. De är några de lyckligaste dagarna jag kan komma ihåg, jag var verkligen i himlen, hans musik är så bra.<3 Jag kände mig så fri. Åh. Men jag väljer just "Tourniquet" eftersom musikvideon spelades på vårat hotellrum under just den resan!! Jag blev helt till mig då. :D:D Det var innan jag hade sett allt med honom, haha.<3 Sjukt bra resa & musik.<3
-

day 05 - a song that reminds you of someone

Denna dag (som blev lite sen hihi) ska jag berätta om en låt som påminner mig om min barndomsvän Emma, hon var min allra bästa kompis från 6års till typ 5:an då jag slutade prata med henne. :J Vi tittade mycket på titanic, så väljer låten My Heart Will Go On!
-

RSS 2.0