In Flames

Åh, som alla pitebor redan vet kommer In Flames till Norrmalmia i Piteå söndag den 22:a April! Inte illa, biljetterna kommer nog att kosta kring 350kr + serviceavgift, totally worth it! De går att boka från den 25:e November, men jag kan boka redan på torsdag (eller papi kan), då släpps förköpsbiljetterna och han är medlem eller nåt. Hihihhhi. Vad pank kommer vara efteråt. =_= MEN VILL MAN SE KONSERTER FÅR PLÅNBOKEN LIDA PIN. In Flames är ett av mina favoritband atm, jag taggar sönder. :D

Vill inte gå och lägga mig även fast jag ska upp astidigt imorgon, onsdag är våran jobbigaste dag. Jag längtar till helgen redan. Pusshej brothers!


Innan jag färgade rött hade jag nyblekt oranget hår ett tag, aw, ändå fint. :D

Dag sju: Fyra saker du tycker är tändande.

1. Bensin.
2. Bark.
3. Tidningspapper.
4. Ljus.

Ork it en del som läser min blogg och vill inte sätta gästlösen.

Trapped Inside Me

Jag hade en superfin dag igår med pojkarna och flickorna, vi körde runt en massa och kollade på då folk sladdade, träffade massa galningar, åkte biltvätt, busade på willys osvosv. Hade askul! Här kommer litelite bilder från kvällen!
Phil målade på mig, asfint! Skulle dock aldrig tatuera mig någonsin, neineii. Isåfall skulle det vara väldigt diskret.


Opeth. :D


Sanna och Madde
Han blir fiiien.


YYYIIIAAAAAAAAATTTTZZ.

oh


CKZAN


<3


WEEEELYS


Sanna och Garre busar.
Jocke busar med vindrutetorkarna aww.


Framrutan är iallafall ren.


Simba!


Kinky.


Freshhh haha.


LEGZ.

Tror att vi alla hade det väldigt roligt igår, tack. :D

dip dye

Blekte litegran i håret igår, blev supernöjd. Nanade hos Philiph igår, vi gick till ica och köpte färg. Hurtigt för att ha tillgång till bil! De hade satt upp jul-lamporna i stan, det var jättemysigt.<3 Idag slutade jag tidigt och gick på stan med syster, hittade ingenting. Ikväll blir det nog att vara med Phil/Sanna/Madde/Garre/Jocke, får se. Har tråkigt och vill härifrån nu, puss.
TANKAR

Såg ju Breaking Dawn igår och den var superduperbra, alltså Twilight, så fantastiskt. Måste läsa böckerna igen, de var hur bra som helst ju. ÅHHH.
Jag kom bara på hur många cpungar som läste Twilight "först" hatar halvfansen som bara sett filmerna. Alla borde få älska dem! Jag var nog ändå bland de första som läste boken, för jag minns gruppen på okej.se och hur vi taggade filmen osvosvvv. Var helt crazy about twilight, det var superbra. JAJA, och därför förstår jag varför så många älskar serien, både böckerna och filmerna är ju bra. Speciellt för de som kanske är lite yngre än mig, haha. MEN ALLA FÖRTJÄNAR ATT ÄLSKA TWILIGHT, även om breaking dawn var den första filmen de såg osvosv. Det är ju meningen till alla.

Jag har samma åsikter om musik. Jag förstår inte varför man t.ex. slutar lyssna på en viss grupp bra för att de blivit "mainstream". Musiken är ju fortfarande lika bra, varenda människa förtjänar att lyssna på den! Dessutom är de allra flesta gruppers mål att bli så kända som möjligt, jag slår vad om att Skrillex känner sig gode bra just nu med så otroligt många fans. Tänk att ha så många som älskar en! Jag älskar honom för Sonny Moore i From First To Last lika mycket som Skrillex, han är så begåvad och alla borde lyssna på honom!

Jag känner så för all musik, när jag ser att någon lyssnar på samma band som mig blir jag superglad, vem det än är. För musik är något så otroligt vackert, dessutom är den meningen till alla! Man måste inte gå svartklädd bara för att man lyssnar på det mest brutala, och gothare kan älska Britney spears. Även om en del börjar klä sig svart för att de lyssnar på brutal musik, men det spelar ingen rolllllllll. Experimentera gör vi ju alla. Jag är ung och de flesta i min närhet är unga, även äldre experimenterar. Alla går igenom perioder osvosv, speciellt när man är ung är det svårt att hitta sig själv. Sådant läser man ju överallt, visst ligger det någon sanning i det? De lyssnar iallafall på awesome musik (iallafall awesome for de själva, jag gillar inte jazz tror jag) och det är så asdfghjk jag kan inte förklara det. SPREAD THE FUCKING AMAZING WORDS, alla ska lyssna på precis det de älskar eller känner för. MIN ÅSIKT. PUNKTTTTTTTT.


Breaking Dawn pt.1

ÅH, det lär inte bli så mycket mattepluggade alls eftersom vi bestämde oss nu efter många om och men att se Breaking Dawn, jag, Sanna, Madde och Phil klockan 00:01 inatt på förhandsvisningen. När jag ser på trailern ser det ut som att den visades tidigare i andra delar av världen? Tråkigt. Men har alltid sett filmerna på första förhandsvisningen i SAGA-biografen i Piteå, kommer att bli grymt denna gång också! Älskar böckerna.<3 Nu ska jag pussa på Phil och sen kanskekanske plugga lite om jag inte följer med till Madde istället.MUSIK

Har gjort en musiklista istället för att plugga matte, det var kul. Kanske ska jag ta tag i matten nu? NJAAAA. Phil kommer snart hoppas jag, längtar! HM. HOPPAS ATT NI HITTAR NÅT FINT I LISTAN, nästan alla låtar är superduper<333
______________________________________________
your favorite song: Just nu, Labyrinth - Alesana kanske.
a song that makes you happy: All I Ever Wanted - Basshunter
a song that makes you sad: Snuff - Slipknot
a song that reminds you of someone: One Love - Aiden
a song that reminds you of somewhere: The Beautiful People - Marilyn Manson
a song that reminds you of a certain event: Asylum - Disturbed
a song that you know all the words to: Rocketship To The Moon - Dot Dot Curve :)
a song that you can dance to: Alla? Jack Sparrow - The Lonley Island
a song that makes you fall asleep: Iowa - Slipknot
a song from your favoriteband: HAR 10000 FAVORITBAND. The Murderer - Alesana
a song that is a guilty pleasure: Loca People - Sak Noel
a song that noone would expect you to love: Welcome To Jamrock - Damian Marley
a song that describes you: The Artist - Alesana VET IT.
a song that you used to love but now hate: Before I Forget - Slipknot
a song that you wish heard often on the radio: Terrorville - Blowsight
a song from your favourite album: Hymn For The Shameless - Alesana
a song that you listen to when youre angry: Lonley Day - System Of A Down kanskee.
a song that you listen to when youre happy: B.Y.O.B - System Of A Down
a song that you listen to when youre sad: Hollow Crown - Architects
a song that you want to play at your wedding: Forever And Always - Bullet For My Valentine
a song that you want to play at your funeral: History - Funeral For A Friend
a song that makes you laugh: Taylor Gang - Wiz Khalifa
a song that you can play on an instrument: If I Was Your Vampire - Marilyn Manson
a song that you wished you could play: Trough The Fire And Flames - Dragon Force
a song that makes you feel guilty: Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes of - Panic! At The Disco
a song from your childhood: Africa - Toto
your favourite song this time last year: Lustbug - Sonny Moore


SYSTER MAMMA 1337EMMA


ÅHNEi

Idag efter skolan har jag varit med Sanna, Madde, Mats, Phil, Garre och Jocke. Jag har gjort viktig läxa samtidigt. Åh, vi har jättemycket i skolan just nu. Ska rada upp det bara för att jag gillar att ha saker klart för mig.
Tisdag:
- Svenska: Utredande uppsats att förbereda, ska skrivas i tre timmar under lektionstid HANDSKRIVET. Omfg. (Klar)
- Internationella relationer: Seminaium att förbereda, ska snacka samhälls i några minuter med folk som inte talar mitt språk. (Halvklar, kan förbereda mig bättre).
- Tyska: Analysera en tyskadikt + skriva en egen. (Halvklar, har analyserat en dikt, men är inte klar med min egna.. assvårt).
Onsdag:
- Matte: Prov att plugga till. (Inte alls redo aw).

Det är mycket för att hinnas med på två dagar, jag vill ju göra så mycket annat också.
Ska nog satsa på att sova resten av kvällen nu när alla har åkt hem, pappa är i östersund och jag ska sova med mamma.<3

Fyller ut med en passande bild.

Syns den inte? hahahaha

22:24

Ligger i min sköööna säng med världens finaste person. Vi ska nog se the human centipide 2 och inte tänka på skolarbete. Jag har förbjudit mig själv att tänka på sådant på söndagar, fuck, here i am. NU SKA DET MYSAS. Puss.<3

SÅHÄR GÖR JAG!

Istället för att göra en pinsam video där jag sitter och sminkar mig tänkte jag ge min anonfrågare och alla andra lite tips genom att visa vad jag använder blabla när jag fixar mig. c:


Nu blir detta i en helt random ordning, live with it!

3. Den lila flaskan (nr. 3) är ett spray för håret som innehåller värmeskyddande som luktar asgott. Det använder jag alltid innan jag börjar platta håret! Brukar kombinera det med ett annat från frisören, men det har jag tappat bort ser det ut som. Aw. Jag vet inte om det blir någon skillnad, men det känns 1000 ggr bättre att platta håret med värmeskyddande i. Köpte den för kanske 80kr på ICA supermarket haha.

1. Den röda flaskan (nr. 1) är ett hårspray som jag alltid använder efter att jag plattat håret, det känns som att det sitter bättre då. Jag brukar spraya hårsprayet över hela håret, sen snabbt platta igenom det igen. Då håller det! Det är dock ganska dåligt och förstör plattången, men det spelar ingen roll för mig. Ibland tuperar jag håret också, för volym. Då borstar jag åt "fel håll" med en borste på min uppklippnad så stt jag ser ut som ett troll, sen fixar jag till det med fingrarna. Köpte den på Coop Forum för 50 kr.

2. Den silvriga flaskan (nr. 2) är ett sprayshampoo som jag tycker är värt att nämna. Det fungerar asbra mot lite flottigt hår. Nu när jag inte spelar fotboll längre brukar jag inte duscha varje dag, så då brukar jag använda detta dagen då mitt hår är lite smutsigt, och det ser asbra ut! (Jag brukar inte få så flottigt hår, men det ser typ nytvättat ut med detta). Köpte den på willys för 40kr kanske, fina ställen.


Detta är plattången jag använder mig av "Remington pearl straightener", det är den bästa plattången jag någonsin ägt. Undrar ni hur jag plattar håret så kan jag säga att jag mestandels bara drar igenom det tills det ser bra ut. Det är hur mitt hår är klippt som spelar roll, inte hur jag plattar det. Är jag noga brukar jag sätta upp överhåret i en svans och platta underhåret först, så blir det extra rakt. Buh, egentligen borde jag visa hur jag klipper mig. Jaja, Köpte den på elgiganten för 600kr tror jag.


SÅÅÅ, hur jag sminkar mig.

1. Den runda burken är en foundation (nr.1). Jag använder Dream Matte Mousse foundation från maybeline. Jag sätter foundation på fingrarna, sedan duttar jag ut små prickar över hela ansiktet, och till sist smetar jag bara ut det tills det ser jämnt ut. Assimpelt. Använder mest kring ögonen för min hy är typ felfri, men vill inte vara mörk under ögonen. Den kostar typ 120 på HM, men är alltid på rea. 

2/3/5. Den avlånga grejen med färgklickar är ögonskugga (nr. 2 och 3). Det är nog från HM, deras egna märke eller nåt. Jag ska säga er att det är svårt att hitta bra svarta ögonskuggor, men denna äger. Jag blandar nr. 2 och nr. 3 för att jag har läst att det blir bättre när man blandar svart med lila, så lägger jag det med hjälp av penseln (nr. 5) på ögonlocken. Ibland över hela, ibland halva, ibland starkare och ibland lite lösare. Sen läger jag också lite längst ut på undersidan. Det är svårt att förklara hur jag gör, men lär er av er själva istället. Det är omöjligt att härma tycker jag, träna istället så går det bra tillslut! Skuggan kostade säkert typ 50kr på HM, och penseln typ 30kr på Ica supermarket.

4. Den lilla fyrkantiga saken är ögonskugga från maybeline limited edition någonting (nr. 4). Jag brukar använda den när jag inte har plats att ta med mig den stora, haha, typ när jag sover hos Phil eller någonannanstans. Denna är nästan lika bra som den över, så den duger. Kostade 40kr på lindex.

6. Den lilla svarta pennan är en kajal (nr. 6). Jag använder alltid kajal på ögonlockettt, jag drar efter franskanten, olika tjocka eller långa sträck efter humör typ. Denna är från Isadora, men alla kajaler är typ lika bra (utom de från HM). Den kostade kanske 80kr på HM eller Lindex.

7. MASCARA (nr. 7)! Alla kan använda mascara, jag använder mycket också. Denna är från Max Factor och kallas False Lash effekt, det är den bästa mascaran i världen.


Så kan det se ut en dag då jag inte använt så mycket smink, dessutom är detdär efter en skoldag. YE.

Jag vill inte visa hur jag gör mina ögonbryn egentligen, för jag har just börjat exprimentera med det nu när jag blivit mörkhårig. Blir olika varje gång srsly. Hoppas att detta var lärorikt barn, jag busar bara runt i ansiktet och sen ser det (oftast) bra ut haha. :D

YYYYYIIIAAAAAAAAAAATTTZZZ

I helgen har jag åkt mycket bil, sladdat och tittat på när de sladdar. Tur att vi har tur i oturen brothers. I fredags var vi med Sanna, Madde och Garre. Igår var vi med Amanda och Tobbe. SKOIIiiiiiiii. c: Tittade också på massa tennis igår, och gick på stan med mami. Idag ska jag fira farsdag hos morfar snart, pusspuss på osammanhängande texter.OIOIOIIIIII

Det går bra nu! Har städat rummet och är klar med min enorma uppsats till imorgon. Hoppas att jag lärde mig att det är enklare att plugga på  dagstid än på nattid now. Skönt att vara klar iallafall! Let us pray för seminariumet imorgon, jag fattar 0 och ska battla massa samhällsamhälls-elever i internationella relationer.
OOUUCCHHHH
Ska packa lite och ta sista bussen till Philiph och nana där, awesome.<3
BYE BITCHEZ


STHLM MED PHILIPH I JANUARI

Jag älskar dig världens bästa man.<3Dag fem: Sex män du tycker är väldigt snygga.

Detta blir enkelt!

1. Frankie Donjae

2. Marilyn Manson3. Craig Mabbitt4. Matt Tuck5. Philiph Lundberg6. Oliver Sykes

Deliver us from evil

Hade bara tänkt ursäkta för att jag inte skrivit på länge! Tillfrisknade i Lördags och har varit på topp sedan dess, haha, jag har inte tiiid. Skolan har börjat om, såklart är det ju trevligt att träffa vissa klasskamrater efter loven, men jag hatar alla läxor jag nu ska måsta tänka på. Så jag tänker inte på dom, bratackhej.
Sitter här och önskar, bara så ni vet. Mer än det säger jag inte.
Ikväll kommer mamma och pappa hem så då får jag lov att flygga tillbaka rumpan upp i mitt rum istället för att sitta i tvrummet. Tråkigt. Funderar på att åka till Philiph med bussen och nana där bara för att det är tråkigt att inte göra någonting. Vi får se, vill hinna träffa mina föräldrar iallafall.
Btw. Failade jag på detdär med att prata med alla som skriver till mig. Endast en kille som jag tidigare dissat visade sig ha någonting under skallbenet, men han var ändå sjukt dryg så det är inte värt det.
Ska nog fortsätta på dendär listan också, bye for now xoxoxoxo.
SJUK

Fucking feber. Jag lovar att när jag är sjuk känns det värre än det känns för alla andra som är sjuka. Not even kidding br0. Sug kuk.

>:c

TASKIIIIIIIIGT-TA-TASKIIIIIGT

Hellu, idag har jag varit hemma all morning med Sanna och Phil tills Phil ragequita och drog hem. Sen har jag varit på stan med Sanna, köpte en BH och tankade för första gången. Nu ser vi DH och snart kommer Garre och Jocke tror jag så får vi se vad som händer.

Igår spelade vi Monopol och Grillade till klockan 5 på morgonen. Mysigtt.RSS 2.0