HELGEN

Var awesome!
Jag har inte haft tid att skriva om denna fantastiska helg tidigare, MEN NU!

Fredag: Skjutsade jag och Phil runt Sanna och Madde överallt, vi hamnade i ett garage i hemmingsmark mestandels av kvällen och tittade på när Garre böt motor. DUKTI POJK BLEV KLAR INNAN LÖRDAGKVÄLL! Det var iallafall en väldigt trevlig fredagskväll även fast jag var sjukt trött. c:

Lördag: Åkte jag, Phil, Rebban och Jonte till Amandas mysiga stuga på Mjoön där hon och Tobbe var för att ha lite partyparty. :D (Fanny, Geten, Sabina, Blom och Klas kom också senare). Det var helt sjukt! Srsly den galnaste festen jag någonsin har varit på! Jag hade askul. :DD Hoppas att alla andra också hade det. Jag antar att jag än en gång måste lämna er med dessa ord:
"What happens in Mjoön stays in Mjoön".
SJUUUUUKT! Tack Amanda och alla medverkande, jag hade asroligt hihiih.

Söndag: Vaknade vi upp i stugan, pratade en massa och städade kanske litelite. Jag har städskillz må jag säga! Kring 2 lämnade vi Mandiz och åkte till stan och käkade på Sunes innan vi åkte mot Älvsbyn. När vi kom fram
for jag och Phil till Muskus och åt, och lite senare körde vi turbon tillbaka till byn för att titta på när Tobbe och Jontes band repade. De är så duktiga, det är helt sickkk! Jag är lite stolt att fått se dom så nära, för de kommer att bli något stort!!! Jag lovar. Vid 10 drog alla utom jag, Phil, Tobbe och Jonte, vi stannade i lokalen och spelade musik, pratade musik och sjöng hihi. :D Det var supertrevligt, åh så fin helg!!

Idag: Har jag drygat i Muskus och åkt buss, typ allt. Är hemma och jag vet icket vad som händer ikväll när lan-planerna ställdes in. WE'LL SEE. Är sjukt trött iallafall, borde nana så att jag orkar med nåt i veckan. JAJA.
Ni är duktiga om ni läser allt brothers, halloween pwnz, pusshei.

Kopierade från bilddagboken. c:Dag fyra: Sju saker du tänker på ofta.

1. Vad jag ska göra i situationer jag vet/tror att kommer ske.
2. Om jag är ivägen för någon eller något.
3. Vad jag ska ha på mig/hur jag ska sminka mig nästa dag.
4. Vad Phil gör.
5. Vad jag har i läxa.
6. Vad jag ska lyssna på för band när jag kommer hem/plockar upp ipoden/kommer till Phil osvosv.
7. Om jag ska äta nu så att jag inte blir hungrig sen.

Känner att jag har en ening dålig fantasi idag, ska försöka somna om. Det suger att vara morgonpigg då man somnar tre och vaknar halv nio. >:The oldest story of the book

Igår var en fin dag brothers. Jag åkte runt massa efter skolan med Sanna, Madde och Phil och fixade massa grejjer. Jag och Phil åt hemma, Sanna och Madde åt ute blabla. Efter det åkte jag och Phil hem till oss och såg på tv, jag sminkade mig astufft, ska visa bilder senare! Sedan åkte vi till madde och busade, jag sminkade sanna och flätade på madde och spelade mariokart osvosv. Sen skjutsade jag dom till fanny, hämtade dom hos fanny, for till hemingsmark och tittade på när pojkarna böt motor, åkte till stan och åt, åkte tillbaka - hem. Så det var min kväll kortfattat. c: OKE.
Ikväll är det min och Phils tur att ha galet kul, vi ska nana i amandas stuga med fint folk. Partheiiiii!Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta.

1. Få mig att skratta genom att typ skämta och vara rolig.
2. Fånga mitt intresse genom att prata om tuffa saker.
3. Lyssna på bra musik, eller musik överhuvudtaget.
4. Var bra på någonting.
5. Ge mig uppmärksamhet.
6. Spela dataspel.
7. Förstå mig.
8. Tycka om att umgås med mig och skratta åt mig osv.


Han har lyckats. c:

GODMORGON

Sitter hos Phil och har just fixat allt krångel med bf3...... uppdaterat drivrutinerna och fixat Orgin. Tur att man är både man och kvinna i hushållet. :D Det blev inge bf igår för jag lagade mat och Phil försökte installera osv. fast det lyckades aldrig aw. Men nu har jag fixat det och ikväll är det ON, hoppas jag! Börjar om 25 minz, ska äta lite polarbröd. Hejs!Dag två: Nio saker om dig själv.

1. Mitt fullständiga namn är Emma Martina Carlsson.
2. Jag älskar musik mer än allt annat på denna jord.
3. Galna saker pågår i min skalle varje dag och varje natt.
4. Jag är asnöjd över mig själv, hur jag är och hur jag ser ut.
5. Jag tycker att mjölk är det godaste som finns.
6. När jag är sur, ledsen eller hungrig kan jag säga saker som jag inte alls menar.
7.Jag har jättesvårt för att känna igen ansikten och namn!
8. Jag är omöjlig på att hålla hemligheter, berätta igenting hemligt för mig, jag brukar oftast varna folk när jag känner att det blir personligt, jag lyssnar hellre inte alls!
9. Jag är tydligen jätterolig att retas med, på skoj alltså, but still.


BATTLEFIELD 3

ÅHHHH, ipi det har kommit nu. Idag ska jag hämta ut mitt körkort, laga gudfaderns fläskfile haha, mysa och titta på när Phil spelar Battlefield 3!!!!!! Hoppas bara att hans dator pallar det, så vackert. Sitter bara nu och väntar på bilen. SES. *:Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör.

1. Gå på Warped Tour.
2.  Gå på en Marilyn Mansonkonsert.
3. Leva lyckligt i alla mina dagar.
4. Skaffa barn.
5. Göra skillnad i världen.
6. Bli bäst på någonting tufft.
7. Ha sjukt kul hela tiden.
8. Träffa Sonny Moore.
9.***** saker som kanske inte är lämpliga för denna blogg.
10. Allt det ovanstående ska ske med min pojkvän (utom 8&9 kanske), fast bara om han vill.

Svårt att komma på saker, kanske byter ut nåt senare haha. :DDag två: Nio saker om dig själv.
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta.
Dag fyra: Sju saker du tänker på ofta.
Dag fem: Sex män du tycker är väldigt snygga.
Dag sju: Fyra saker du tycker är tändande.
Dag åtta: Tre saker du tycker är avtändande.
Dag nio: Två favoritlåtar.
Dag tio: En bekännelse.

HAHA

Från och med idag har jag bestämt mig för att svara vänligt till alla cpkillar som skriver på msn / bilddagboken / emocore / skype osvosv. Jag menar nu dessa random snubbar som jag inte känner och alltid annars bara dissar. Ska se om de har någonting intressant att säga. Haha, får se hur länge jag klarar av det. >.< TACK FÖR MIG.THE BEST OF JEWS

Såhär vill jag bo när jag blir äldre. ):

Vestige

Jag har en sjuk sovmorgon idag, 12:05 börjar jag. Tur att man har körkort en dag som denna haha! Jag har suttit och färdigställt en redovisning till Internationella Relationer. Jag ångrar att jag valde det trots att jag är intresserad av samhälls, men våran grupp består mestandels av samhällsevever som har sjuka förkunskaper, jag har ingen chans att hänga med, ekonomielev som jag är. Jag fattar 0. Så nu ska de få se en redovisning på dagisnivå? För seriöst, jag har nästan inte förstått ett enda ord utav de tidigare redovisningarna.
Ska färga om håret idag, har planerat det och sparat på min färgbomb så att det ska bli lite ljusare innan jag färgar om det, har tappat nästan all färggg därför. c:


<3

Världens sötaste pojke ligger brevid mig nu och läser det jag skriver, han har suttit och pluggat med mig hela kvällen och nu närmar jag mig faktiskt slutet. Philiph är perfekt. Tack.<3


Från i lördags då vi sovit hela dagen. >.<


ÅHHH.

Jag har tråkigtttttttttttttt, åh. Fan ta läxor, de förstör för tumblr. Fan ta tumblr, det förstör för läxorna.Jag är lika rastlös som vår söta hund. :c <3v.43

ALLTSÅ VA, vad hände med tiden? Vi har alltså lov nästa vecka, jag trodde att det var två veckor kvar. Har nu en redovisning + ett prov att göra denna vecka, fast det visste jag, men trodde att jag hade en hel ledig vecka innan lovet. Ikväll känner jag mig en hel del filosofisk och jättefnittrig. Puss.ANDNOWFORTHEFINALILLUSION

Gårdagen var helt okeiii ändå. Jag och Phil steg upp vid 12:00, åt frukost, duschade och somnade sedan om klockan 14:00, sov till 18:00 så kändes hela dagen förstörd.</3 Fast vi fixade oss dirr, åt, och åkte in till hallen där vi busade i VIP:en. Efter ett tag åkte vi runt i svensbyn och sladdade, jag tycker att det är jävla obehagligt så jag åkte hem för jag känner mig bara jobbig när jag är så rädd. Tittade på ett asintressant fysikprogram om tiden och satt på tumblr!

Lite senare kom dom, Sanna, Phil, Garre och Jocke till oss. Jag gjorde popcorn och vi tittade på en ascp film, hahah, den var helt sickkkk. XD Garre och Jocke åkte hem vid 04:00 så gick vi och nanade. :) Idag har vi inte gjort så mycket, varit en sväng på max och nu sitter jag bara här all alone. Ska äta hos mormor&morfar klockan 16:00. YES. Men byebyecherrypie. PICZ:


Sedan togs det inte så många mer intressanta bilder. c:

SKOLFOTO

Det slog mig just vad jag kommer sakna många
personer ur denna bild efter studenten. Vad sorgligt.
Jag är iallafall den svarthåriga tjejen på den
"knäande" raden längst ner! Gulligt.<3

Beautiful placesAw, när jag sitter på tumblr på kvällarna ser jag alltid sånahär vackra bilder på platser och börjar varje gång tänka att "åh, här skulle jag vilja vara med Philiph". Så mysigt det skulle vara, tänk att få uppleva något sådant med den man älskar. Ihhh, sånthär ska vi se Phil, när vi blir äldre! Bara tanken på att få uppleva storstaden Stockholm en vinternatt med dig gör mig helt asdgjkl. Jag önskar att allt skulle gå som jag vill och att vi kan åka i vinter, så mysigt.
Sakningstjej

Jag saknar bara hela tiden. Åh, vad jag saknar Philley, även fast han kom till hallen ett tag innan vi åkte hem. Eheh, klarade inte av att vara ensammen ikväll lolol, fick testköra garres diselknackare till hallen, stannade då jag knackat upp för backen till preem, hahahahha. Var med han, sanna, madde och mats (och lite phil) på hallennnnn. SÅJA. Ska nana snart för jag är superdupertrött, fast jag vill allra helst vara med phil.A Place Where The Sun Is Silent

Jag är så uttråkad att det inte är sant. Sa i morse till Phil att jag ville vara ensammen hela dagen, bara för att det var så länge sedan. Jag ångrar mig sjukt nu. Omgz. Snälla Phil jag ångrar mig ska vi inte busa ikväll? Nei, men vi får se, Alesana kanske räcker ikväll.<3 Målar naglarna gör jag också. Imorgon är det fredag, veckorna bara flyger förbi, samma med läxorna. Har inte mycket läxa kvar till lovet nu! Sedan har allt gått så bra, toppbetyg på nästan alla inlämningar, tyskan är jag asnöjd med så länge jag klarar den. Sen kändes provet igår och redovisningen idag jättebra, för att skryta lite aw. Har inte kännt att det gått
så bra på jättelänge. (Y)(Y)(Y)

Gruvar mig dock för en lite mer seriös redovisning som jag ska ha på tisdag, men idag ska jag vara ledig och nöta tumblr brothers! Byebye.
KÖRKORT

INGA MER KÖRLEKTIONER OCH INGEN MER TEORI.
FETT SKÖNT! ÄNTLIGEN! Så enkelt mitt liv kommer
att vara framöver.<3 Så kommer Phil och nanar här.
H A P P Y G U R L _ 9 3 , för jag är ju 18 och har körkort.
HIIHIHIIHHIHIIHHIHI.


&Justdet, är rödhårig också.

NO OFFENCE

men jag tycker att det är sjukt kul att det har blivit modernt att dricka chaithe, använda gardiner till kläder och ha en meter breda ögonbryn, inte snyggt sisters.

BORED AS HELL

Sitter på skolan och försöker arbeta med webbdesignen, har ingen ork idag, webbdesign brukar vara kul men idag vill jag bara sluta. Efter skolan ska jag och sanna exprimentera lite hiihihih. Vi får se var vad och hur vi ska äta, men ikväll ska jag iallafall vara med Amanda och Tobbe och Adil och Phil då och vi ska vara hos Amanda, will be azm!? Jag har fint hår, puss.


In Flames<3


SUP?

:)

LOL

Sug kuk jag vill inte blogga ipi.
Fast min helg har varit riktigt awesome.
Tack för den allihopa.<3


Kanskekanske lägger upp bilder från sanitoriumet sen, om ni har tur!

Nyvaken

Sitter nyvaken med phils tröja och pluggar körkort i sannas rum för att inte störa någon. Gårdagen började jättemysigt med att vi alla lagade 3 sorters rätter in our way lolol jag, Phil, Sanna, Madde och Garre som kom litelite senare. Sedan åkte vi in till stan och körde runt, hade riktigt säkert snöbollskrig med två andra mercor! Det var riktigt kul. Kom hem kring 01:30 skitarg och var tvungen att skrika av mig för Phil (det var inte han som hade gjort mig något), ingen hade gjort mig något aw, tur att han förstår mig! Fast nu har jag lite dåligt samvete för jag överdrev i slutet. D': SKALL PLUGGA VIDARE SÅ FÅR VI SE HUR DAGEN URARTAR SIG DÅ.
Puss.

Har köpt ett nytt smycke till min verttical labret, lite mindre, det passar PERFEKT! Nu är det inte alls ivägen och jag känner inte heller lika mycket behov av att pilla på den, den är inte heller ivägen när man äter eller pussas! GOOD.RSS 2.0