HELGEN

Var awesome!
Jag har inte haft tid att skriva om denna fantastiska helg tidigare, MEN NU!

Fredag: Skjutsade jag och Phil runt Sanna och Madde överallt, vi hamnade i ett garage i hemmingsmark mestandels av kvällen och tittade på när Garre böt motor. DUKTI POJK BLEV KLAR INNAN LÖRDAGKVÄLL! Det var iallafall en väldigt trevlig fredagskväll även fast jag var sjukt trött. c:

Lördag: Åkte jag, Phil, Rebban och Jonte till Amandas mysiga stuga på Mjoön där hon och Tobbe var för att ha lite partyparty. :D (Fanny, Geten, Sabina, Blom och Klas kom också senare). Det var helt sjukt! Srsly den galnaste festen jag någonsin har varit på! Jag hade askul. :DD Hoppas att alla andra också hade det. Jag antar att jag än en gång måste lämna er med dessa ord:
"What happens in Mjoön stays in Mjoön".
SJUUUUUKT! Tack Amanda och alla medverkande, jag hade asroligt hihiih.

Söndag: Vaknade vi upp i stugan, pratade en massa och städade kanske litelite. Jag har städskillz må jag säga! Kring 2 lämnade vi Mandiz och åkte till stan och käkade på Sunes innan vi åkte mot Älvsbyn. När vi kom fram
for jag och Phil till Muskus och åt, och lite senare körde vi turbon tillbaka till byn för att titta på när Tobbe och Jontes band repade. De är så duktiga, det är helt sickkk! Jag är lite stolt att fått se dom så nära, för de kommer att bli något stort!!! Jag lovar. Vid 10 drog alla utom jag, Phil, Tobbe och Jonte, vi stannade i lokalen och spelade musik, pratade musik och sjöng hihi. :D Det var supertrevligt, åh så fin helg!!

Idag: Har jag drygat i Muskus och åkt buss, typ allt. Är hemma och jag vet icket vad som händer ikväll när lan-planerna ställdes in. WE'LL SEE. Är sjukt trött iallafall, borde nana så att jag orkar med nåt i veckan. JAJA.
Ni är duktiga om ni läser allt brothers, halloween pwnz, pusshei.

Kopierade från bilddagboken. c:Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0