Hm.


OMFGZ

Sjuuuk helg, är överlyvklig. :D OCH ÄN ÄR DEN INTE ÖVER. (In fucking flames spelar ikväll i Piteå). I fredags hade vi överraskningsfest för Madde hemma hos Dina. Lagade tacos och fixade fint och så. Det blev party senare för vissa. Fin kväll som slutade mindre fint aw, sjukt att en frikkin 29åring kan vara så elak. Tappade all respekt. 

I lördags vaknade jag med Philly hemma hos mig, vi åt frukost sen spelade vi lite LoL. Åt lunch sen drog jag till Gustav. Där blekte jag i hans hår, tittade deathnote och fixade mig inför kvällen. DET VA NICE, kvällen var ännumer nice. Det var klassfest, fast ah, det var inte så många där + några från den andra sp-klassen kom också. Men jag hade sjuuukt kul! Måste nästan ge den en "what happens at Gustavs stays at Gustavs"-stämpel. För det spååååårade! Haha. :D Nu får ni litelite bilder. :)THX MATES!


Black Tongue

Hade varit kul om jag haft lite bilder från helgen, men det har jag inte. Är nån intresserad så kolla Annakarin och Fanny. Sitter vid papis alienware, han har skaffat en skärm och så till den, så eftersom min datasladd är trasig använder jag denna. :) Laddar ner LoL just nu, men när det är klart ska jag nog sova. Är trött as helll. Mitt lov har varit fint, är inte precis utvilad och taggad, men det har iallafall varit fina lediga dagar.
FREKZIN HAWT

Nice kväll igår, vet inte om det hände mer bra eller dåliga saker, men låt oss fokusera på det bra!
Här är några bilder på kvällens snyggingar. :)

Blev mest bara bilder på shirtless Philly och Mällinen, aw.


HHHAhahha

Vet inte varför jag är så rolig? Idag har jag varit med Phil, Sanna, Madde och lite Matz. Vi har färgat hår och sånt, kul. :DDDDDdddddd EEEEEEEEEEEEEH. En bild från just nu jaja.


Ska inte va ensam nån dag framöver för imorgon ska jag va med gustav. :)

Cyrious

Varför är jag så glad och varför är Cyr (till höger) så sjukt snygg på denna bild? Världens roligaste, sötaste och snyggaste man. Han kan gifta sig med mig snälla, ge honom till mig aki.


STUDYING

Pluggar tyska för (förhoppningsvis) sista gången i mitt liv, hört att morgondagens lektion kommer att bli den sista någonsin!

Det måste firas med en galen bild:


Puss.

free your mindRSS 2.0