KING FOR A DAY

Vad jag älskar musik, det är helt sjukt.
Någon dag framöver kommer en bildbomb + massa förklaringar att komma. Har aldrig tid att sitta vid datorn. >.< Har haft mycket kul, shit. Har bara två veckor kvar av jobbet nu, sjukt sorgligt. Kommer sakna alla asmycket. Har massa starka känslor för allt allt just nu, nivet det brukar ju komma i perioder. Det är så mysigt. OKI. Gratz på Gustav imorgon. FÖLJ MIN INSTAGRAM OM NI ÄR SUGNA PÅ MIG: linkgoesneger.Albert Camus once wrote, “Blessed are the hearts that can bend: they shall never be broken.”

But I wonder if there’s no breaking then there’s no healing, and if there’s no healing then there’s no learning. And if there’s no learning then there’s no struggle. But the struggle is a part of life. So must all hearts be broken?

______________________
Tittar OTH och tar hand om mig själv ordentligt idag.


EN LEDIG HELG

Har som ni ser varit ledig i helgen, och först nu har jag fått tid att sitta vid datorn i min ensamnet. ^^ I fredags var jag med Philly, vi busade, spelade skräckspel, blekte hår, åkte runt, pratade osvosv. Lördagen gick vi på stan och hittade afina kläder till honom, samt svarta cirkellinser till mig. :) Lördagskväll var jag chaffis + busade med Gustav hemma hos honom, i stan och hos mig. HÄR HAR NI LITE PICZ.


Asiater med ljust hår är seriöst det sötaste som finns!DET VAR VL ALLT, hoppas ni inte missar mina två tidigare bildinlägg. Nu ska jag dra ut och gå med Molly, sen ska jag duscha och efter det dra till Gustav och spela Fallout New Vegas. FUNFUNFUN.


Jag är en docka. :))

RANDOM DAYS


Mario-party + fotbollsspelande osv. Med Gustav, Olivia och Alex.
Galettt spontanparty.
Midsommar på stugan.


Död mus ( ;) ) @ Gustavs.


Galenskap på jobbet.<3


Uppdatering av mitt tak, sadly.


Biotittande.


En föräldrarfri vecka tillsammans med Gustav, Sanna, Garre och Madde.


Vattenkrig.


Bad.


Midnattsshopping.


Dataspelande.


Paranoia.


Middagar utomhus i vinterjacka.


Osv. Måste få nämna min trevliga kväll med Elias, Mårten, Sonnenschein och Rickard, mycketmycket fin kväll tack. :))

PUSS.

METALTOWN - BILDER

Text finns på bilddagboken, linkrulezzz heter jag där.
Krävs att man är inloggad för att se nåt.
"Vi kanske har fått punka"

xo


The Emptiness Will Haunt You

Har varit borde från bloggen sjukt länge nu, har inte orkat, eller nåt. Mitt sommar"lov" har hittils varit superbra! Fast jag har inte tänkt skriva nåt, trots att jag varit på Metaltown och gjort massa sjuka saker.

Ska lägga mig ner och lyssna på Alesana, det blir the Emptiness. Världens bästa album! Har fått en litenliten bok där de berättar the story, eller det följde med CD:n. Ska passa på att läsa den också.

Imorgon väntar jobb som nästan alla andra dagar denna sommar, 07:00-16:00. Tur att Källbogården är världens trevligaste ställe, jag trivs jättebra på mitt jobb! Det är så mysigt, känner nästan ångest för att börja plugga igen efter sommaren.


Hittade en passande, jättesöt bild.

RSS 2.0