y0y0

ne har it tid hahahahah.

Behövde förrästen inte nana ensammen igår, Philly kom till mig när han kom hem från Luleå utan att jag ens bad om det. Han bemöttes tydligen av orden "hur mycket kläder har jag på mig" han svarade att jag hade trosor på mig, och då hade jag tydligen sagt "men om man tar av sig det, hur mycket kläder har jag då". Eller nåt. Wtf is up with my brain då jag sover? CREDZ TILL PHILLY SOM GJORDE MIN NATT + ATT HAN KLARAR AV KOKOCRAZY-EMMA. haha.<3


Sitter och pluggar btw. HAHAHA FEMINISTER LOL WTF.

EUPHORIA

Har faktiskt inte haft tid att uppdatera idag, hihi. Blev väckt kring 10 och följde familjen till stan för att bland annat gå på marknaden. Det ar sjukt fint väder idag!! Haha, har bränt mig på armarna, bröstet och på kinderna. Använde tillochmed solkräm. >:c Ju. Jaja.

Philly kom förbi ett tag innan han drog till Luleå. På kvällen var jag med Gustav, hade asroligt. Vi var ute och busade, jag klippte honom, vi åkte moppe (XD) och massa. Hade jätteroligt, fast tyvärr åkte han hem lite senare. //: Då tittade jag slutet på Melodifestivalen. Sveriges bidrag var asbra ju! och vi vann!! hihi. Nu har jag tänkt sova trots att jag borde jobba på läxan för att undvika stress imorgon. >.< Arrrrrr. Jaja. Puss världen. Vill inte va ensam inatt, asdfghjk det är orsaken till bilderna. Pussssssss.Från tumblr.

Lite nytt

Kände att min design var cp, det är den fortfarande but yeah, ser värre ut på min stora widescreenskärm än på era smådatorer. ;DDD Lol, det var ett skämt hahhh. Ska nog börja skriva här igen, kanskekanske. Det är ju trots allt snart sommar! Idag har jag varit på soptippen med papi, spelat massa LoL och varit lite med Philly som förhoppningsvis kommer tillbaka mhmhm. Taggar Metaltown med en spellista på någras setlist, yes I am that way. Roligare när man kan låtarna ju. SÅÅÅÅÅ. Puss. :):):)

IIIIIIIIIIH, SNART TAR JAG STUDENTEN. SHIIIIT.


WET SEXY CARWASH

Tar en paus i pluggandet och visar lite bilder från igår. :)SpännisSVAR

Anonym om REDHEAD:
"hur gjorde du för att få det så orisigt? OOO..ooooo".

Som ni ser på vissa bilder är håret risigare än på andra. Mitt hår blir väldigt risigt när det är naturligt, sedan hade jag inte kammat det heller efter duschen på bild "4" (+ blekt det två ggr och färgat det en). Ibland ser håret helt enkelt ut så innan jag plattat det, ibland är det bara halvlockigt. VET INTE VAD JAG GÖR FÖR SKILLNAD.

När jag plattat det och använt lite produkter så är det fint igen. Använder både värmeskyddande från Matrix och nån "Argan Secret Miracle'10" som är typ halvt olja eller nåt, fast leave in spray treatment. Båda från frisören. Så datz how i do.


REDHEAD

Det var jobbigt, håret gick av, klippt mig lite, kliade osvosv. Jobbigare att bli rödhårig denna gång än förra, men tror också att det blev lite bättre. Fast lite ojämt. Aw. HOPPAS DET BLIR ÄNNU BÄTTRE MED FÄRGBOMB. Ska bleka Sannas hår nu, sen ska jag ut och springa/gå + stretcha lite och bli vig. Tagga imorgon(!!!!!)

1


2
3


4


5


DET VAR ALLT, ni får en till söt sminklös bild på lilla jag. NU SKA JAG SKYNDA. Puss.

RSS 2.0