&jag glömde ju berätta om

&jag glömde ju berätta om min lediga gårdag med adam. Vi låg kvar i sängen aslänge, tittade tv, solade, åkte på upptäcksfärd, åt godis och spelade tvspel. Det var superfint och han är superfin. c: Nuff said.
 

EXCITED

Sitter och pratar med Zaga om Marilyn Mansonresan samtidigt som jag precis bokade biljetter till Sabaton med Adam också. Har fixat playlists till båda spelningarna och jag längtar ihäl mig!! Det är typ 12 dagar kvar tills äventyret börjar, och då har jag tre dagar i huvudstaden med Zaga och Sabaton med Adam dagen efter att jag kommer hem.
 
Skolveckan är assoft den veckan, otroligt nog, så jag missar bara två matteföreläsningar, en fysiklektion och en teknologilektion. ^^ Det kommer icket ha någon betydelse för min skolgång, sagdfhdfsha. CAN'T WAIT.
 
Nu fick jag världens pluggryck. SKA MAN TA TAG I DET ELLER!??!?! jdshdfkjz xoxo
 

Nympho

Idag har jag bara gjort hälften av allt jag velat göra, men plocka iordning i garderoben, städa + skypea med gustav under tiden ska jag fortfarande hinna innan jag lägger mig för att sova.PUNKT.
 
Imorgon följer finafina adam med mig hem efter skolan, kommer bli bäst.
 
puss&kram
 

The Lightning Strike

Idag ska jag inte göra någonting annat än att plugga matte (ehemesttroligt), har gjort det sedan jag vaknade också. BRA. xoxo
 

THX

Blev mer folk än väntat hos olivia, blev mer sova än väntat också. Avslutade kvällen hos Gustav jag och han, han är bäst i världen. Nu är jag hemma och ska sova, klockan är aldeles för mycket. Puss&kram.
 

otur hora

Ikväll drar jag till Olivia och umgås med henne, Gustav och Alex. BLIR MYS. Puss.
 

Ett tag sen.

FEAR ME

Hahah omg, vad ville mitt inlägg igår? Hade helt glömt bort att jag skrev det, hade också glömt bort att jag riktigt säkert råkade slå på lampknappen. SKILLZ. Igår var jag på fest i Munksund, Olivia och hennes pals höll i den. Hade jättetrevligt!! Träffade massa folk som jag inte sett på 100 år omg.
 
Idag har jag varit hemma, pluggat osv. Ikväll har jag flera planer, får se vad som blir av hahah. Jag orkar inte skriva mer. Puss.
 


RANDOM BILDER.
Smart att kunna lägga upp dirr från instagram, hah, även om de blev lite fuckade.
Puss.

asdfg

Hur ofta råkar man sätta på lampknappen när man ska gå uppför trappan till ditt rum? Inte ofta. Bra, då slapp jag var mörkräddis. :))))) Asfin kväll thx världen. Annars 33%,jo fuck life. >:c Arg. Hejdå.


The Lightning Strike

Igår blev det bara jag och Adam, men det var lika trevligt för det. Vi tittade Requiem For a Dream igenigen haha, sista gången nu, antar jag. Adam gillade den inte alls. Sen åt vi onyttigheter och spelade tv/dataspel. Kanskekanske får jag honom till en Leauge of Ledgendare. :D Vore hemskt trevligt, MHMHMHM.

Idag har jag varit i Luleå stad med Sanna och Madde medans Garre och Mats var på storheden och herjade. Hittade en söt tröja + två BH:s. MICKET TREVLIGT. Sen käkade vi på Donken, uschusch vad ickligt. Nu är jag hemma och har tänkt spela hela kvällen. PUNKT SLUT.
 NÅGON VECKA SEDAN!?


Let's Celebrate Gorgeous!

Fick högsta betyg på tentan i Matte C! En 5:a. Är hur glad som helst. :D Första tentan jag skriver i hela mitt liv, hihi, känner mig asduktig. Civilingengör i Datateknik here i come! Aww.

Eftersom jag gjort Matte C på gymnasiet också (och bara fick G) funderar jag på att gå till konvux och läsa upp betyget så att det ser lite bättre ut. Kan ju allt nu. WE'LL SEE. Tror att jag tar mig in på Datateknik hur som helst.

ANYWAIZ. Är i luleå och försöker plugga fysik, alla (iallafall jag) är gode mattectentauppspelta så det går inte så bra. Ikväll ska jag stanna här hos Adam. Viktor ska komma så blir det en litenliten spelkväll. ;D SOFT. Imorgon ska Sanna, Madde, Garre och Mats mest troligt till stan här i luleå, så då ska jag haka på dem samt dra hem till Piteyoo för farsdagsfirande osv. OKNICE.

Annars har denna vecka varit fylld med massa mys samt plugg i olika ämnen, har bara fysiken kvar nu. Så det ska jag fortsätta med, pussheiii.
 

Adamboiii. c:


Nån jag it känner. :)


Tänkte fyrgylla allas dagar med en tjock unicorn på min läxinlämning. c:

DET ÄR SÅ KALLT

Idag åkte jag med Papi till Luleå för att hinna vara med Adamboi innan vi började skolan 13:00, lite plugg var det tänkt också, fast det blev mest sova och sånt. HIHI.

Hela dagen har jag varit supertrött, men jag har gjort mitt bästa och försökt hänga med på föreläsningarna. Det gick jättebra, förutom i slutet, då spårade det riktigt säkert, hahah ohwell.

Efter skolan åkte jag till Piteyoo & Phil för att klippa honom & färga hans hår. Hans visste att jag skulle vara hungrig, så han hade dukat upp muskusris och hans mamis kött, namnam. DET VAR SNÄLLT. :) Klippte och färgade medans vi tittade på Requiem For a Dream (igen för mig haha, älskar att se filmer flera gånger). RESULTATET BLEV LAGOMT BRA, mhm.

Nu är jag hemma, ligger och tittar på South Park och taggar morgondagen. XOXO.
 

va

requiem for a dream

Nu var det ett tag sedan igen. "Oj". Haha.
 
På den tiden har jag hunnit skriva en tenta i Matte C, det gick väldigt bra. Det var världens sötaste tanter och farbröder som tog hand om oss under tiden, awww. En farbror gick fram till mig och viskade "jag hejjar på dig, hoppas att det går bra, lycka till" mitt i tentan (på ett ungefär, minns inte). Haha! Världens sötaste. Det var en sjukt bra stämning hela tiden, nervositeten försvann när man kom in i rummet.
 
Adam följde mig hem den dagen, vi var båda sjuuuukt trötta, men det var asmysigt iallafall.

Dagen efteråt drog vi tillbaka till luleå för att fira halloween samt att tenta-p är över! Vi drog till Viktor för att hämta upp honom och hans tv, sedan drog vi till storheden och stan för att fixa klart allt inför kvällen. :) Kommer att finnas bilder nedan! Hade lagomt kul, det var inte en speciell kväll alls, gillar inte krogen, nei. Hemmafester ftw!
 
Dagen efteråt, igår, var jag sjuuukt bakis. Tror inte att jag slog Adam dock, hahaomg. Kämpade mig hem kring tre, fick i mig lite mat, duschade och drog till Gustav. Vi tittade på filmen "Requiem For a Dream" (världens bästa soundtrack?). Den var asbra! Oioioiii. Det är awesome när man lyckas se bra filmer, JAG REKOMENDERAR DEN OKI. Sedan åt vi nudlar och tittade youtube. "Don't make me snap my fingers". Hahadör.

Jag drog hem kring halv två tror jag, tittade på How I Met Your Mother tills jag somnade. Tittat på den serien hela morgonen också. Nu är jag ikapp! Ska bara slänga upp lite bilder, sedan ska jag gå ner och umgås med el familio. xoxo. c:
 

Random dag i skolan. c:
Förra helgen.


Random dag i skolan, det var kallt och toffeladam lånade ut sin kofta. c:


Vandringsfärd i kalla luleå.


Busschafförn sprang på shell haha.Inför tentan!


Mjau.


Adam och Viktor som mumier!


Erik.


Willman, så kan man. ;D


Natt. c:
 
DET VAR VAR VÄL ALLT, puss och kram.

RSS 2.0