Skype is haunting me...

Jag förstår mig inte på Skype, de måste vara desperata af! Jag har tagit bort programmet överallt! Ändå hör jag skypeljud då och då. Jag hade kvar appen på mobilen, och en person som jag inte ens har godkänt ringer mig hela tiden. Vaknade av det idag så fuck han och fuck Skype, nu ska jag ta bort appen också.

Ville bara dela med mig.

Hejdå. 😘


HON VILLE DÖDA MIG

Försökte göra en storytime<333333333333
gick väl sådär men man lär sig inte förens man har provat!
 
 

XAVIUS HERIOC

 

She loves everybody, can't you tell by the signs? She loves everybody, she gets off all the time. It's a dark philosophy and it haunts her constantly. She's a false alarm to me, she's a false alarm.

HELT SJUKT BRA MUSIKVIDEO,
blir bara bättre för varje gång man tittar på den.
<333333 lyssna alla! Det är the weekend så de
flesta borde gilla musikstilen också!
 
 

TIME

Hej bloggen! Jag måste börja skriva mer för det är så himla trevligt att kunna gå tillbaka och läsa om vad man har gjort. Mycket har hänt sedan sist jag skrev. Typ ett kvartal har hänt... haha. Det beror på att blogg-appen är så opålitlig faktiskt. Tror att jag skrivit två inlägg med fett med bilder och båda försvann!

Hur som helst, denna helg har varit den bästa på länge! I fredags efter min raid drog jag till Morteza som hade fest. Den var fucked hahah men jag träffade några trevliga personer! Sen följde jag med ut på stuk och dansade ett tag. Tog bilen för att jag tänkte att jag skulle lägga mig tidigt, men när jag väl kom hem kunde jag inte sova så jag städade hela min lägenhet... Sov två timmar totalt den natten.

På lördagsmorgonen drog jag till skolan och pluggade lite med min labbkompis! På eftermiddagen drog jag till Piteå, bytte till vinterdäck och sen direkt till syster och sov en timma till.

På kvällen kom mami och papi dit och vi hade afterwork med spel och jacuzzi! Fett kul! Kring 23 drog vi ut på olearys i Piteå, och där hade jag faktiskt kul! Bästa var nog ändå vår efterfest i Jörgens silverado på alla mina favoritplatser i Piteå. Så himla mysigt alltså!!

På söndagen chillade jag hos sis och vi såg sista twilightfilmerna och tog en prommis! Söndagkväll hade vi raid igen och vi tog 6/7 HC. Well played.

Här har ni några bilder:

 
 
 
 
 
 

LOL

 

RSS 2.0