TIME

Hej bloggen! Jag måste börja skriva mer för det är så himla trevligt att kunna gå tillbaka och läsa om vad man har gjort. Mycket har hänt sedan sist jag skrev. Typ ett kvartal har hänt... haha. Det beror på att blogg-appen är så opålitlig faktiskt. Tror att jag skrivit två inlägg med fett med bilder och båda försvann!

Hur som helst, denna helg har varit den bästa på länge! I fredags efter min raid drog jag till Morteza som hade fest. Den var fucked hahah men jag träffade några trevliga personer! Sen följde jag med ut på stuk och dansade ett tag. Tog bilen för att jag tänkte att jag skulle lägga mig tidigt, men när jag väl kom hem kunde jag inte sova så jag städade hela min lägenhet... Sov två timmar totalt den natten.

På lördagsmorgonen drog jag till skolan och pluggade lite med min labbkompis! På eftermiddagen drog jag till Piteå, bytte till vinterdäck och sen direkt till syster och sov en timma till.

På kvällen kom mami och papi dit och vi hade afterwork med spel och jacuzzi! Fett kul! Kring 23 drog vi ut på olearys i Piteå, och där hade jag faktiskt kul! Bästa var nog ändå vår efterfest i Jörgens silverado på alla mina favoritplatser i Piteå. Så himla mysigt alltså!!

På söndagen chillade jag hos sis och vi såg sista twilightfilmerna och tog en prommis! Söndagkväll hade vi raid igen och vi tog 6/7 HC. Well played.

Här har ni några bilder:

 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0