Mail

Har nu skickat in de texter som jag tycker är mest klara till dig. Det är så svårt att skriva för sig själv och inte för en lärare som gett en en uppgift, haha, tycker jag! Jag är inte jättenöjd med dem, men innan jag är klar med hela arbetet kan jag säkert förbättra mycket. Jag vet att jag kan göra så mycket bättre. Bildplacering och så har jag inte varit noga med, jag tänkte att det var onödigt att lägga ner tid på sådant om jag ska göra om det i något annat program.

Visst hade vi bestämt att träffas måndag 10:30 förrästen? Kommer inte riktigt ihåg.

MÖTE?

Under lovet har jag skrivit en text om "att skriva en låttext", dessutom har jag börjat renskriva om Raubtierspelningen och en annan väldigt spännande grej för mig. Det finns många kristna band i de genrer jag lyssnar på, så det tänkte jag skriva om och dessutom "analysera" en predikan Underoath gör i ett "Hidden Track". Jag är väldigt intresserad av religion och inom denna genre förekommer det ofta och därför tycker jag att det passar i min tidning.

En blogg är ett riktigt uselt sätt att komunicera på, vi borde träffas i verkligheten så att jag kan visa det jag skrivit och berätta om vad jag tänker, det är viktigt. Jag vet inte hur vi ska komma fram till en tid och plats.. jag är i princip alltid ledig förutom då jag har lektioner. Måndagar börjar jag 11:00 och tisdagar 12:05 så då kan jag hela morgonen. Minns jag rätt var inte du på skolan alla dagar? Du kanske kan föreslå några tider och så kan vi se om det passar, mitt schema finns ju annars på strömbackas hemsida.


Den 26:e åker jag till Stockholm och ser bland annat detta band, Alesana!


RSS 2.0